1. série byla ze začátku super, ale pak se to čím dál tím více věnovalo politice, která pro mě byla nezajímavě podaná, takže jsem se do další série už nepustil...
prosím dajte dnes aj nejakú dobrú správu.. :/
Tyvole, tak to se mi na příští sezonu parádně protřídí watchlist :(. B99 pryč, Lucík pryč, Designated pryč, Brave pryč... To mají tolik novinek nebo co? A zrovna zabíjejí všechny seriály co mě baví... Ach jo. Na co já se vlastně budu příští rok krom Chicag jako dívat O_O?
juli napsal(a):
prosím dajte dnes aj nejakú dobrú správu.. :/
Minimálně jedna ještě bude. :-D
andromache napsal(a):
Tyvole, tak to se mi na příští sezonu parádně protřídí watchlist :(. B99 pryč, Lucík pryč, Designated pryč, Brave pryč... To mají tolik novinek nebo co? A zrovna zabíjejí všechny seriály co mě baví... Ach jo. Na co já se vlastně budu příští rok krom Chicag jako dívat O_O?
sme na tom rovnako! tiež netuším čo budem sledovať budúci rok :/ ale aspoň sa môžem sústrediť na bakalárku a školu viac.. (ha ha ha)
lukascoolarik napsal(a):
Minimálně jedna ještě bude. :-D
a určite ten seriál akurát nebudem sledovať :D :D :D
juli napsal(a):
sme na tom rovnako! tiež netuším čo budem sledovať budúci rok :/ ale aspoň sa môžem sústrediť na bakalárku a školu viac.. (ha ha ha)
Ano, to hahahaha na konci bylo na místě :D. Myslím, že když se chce, tak se něco k prokrastinaci vždycky najde :D (vlastní zkušenost :D). Ale jinak myslím, že když už nic, tak aspoň watchlist mi bude vděčný.
To jsou jatka....
andromache napsal(a):
Ano, to hahahaha na konci bylo na místě :D. Myslím, že když se chce, tak se něco k prokrastinaci vždycky najde :D (vlastní zkušenost :D). Ale jinak myslím, že když už nic, tak aspoň watchlist mi bude vděčný.
a keď tak pôjdem všetky zrušené seriály od začiatku :D ako ja sa poznám a vždy s nájdem niečo, čo som nevidela a začnem to pozerať ale tie seriály, čo zušili mi budú chýbať
juli napsal(a):
a keď tak pôjdem všetky zrušené seriály od začiatku :D ako ja sa poznám a vždy s nájdem niečo, čo som nevidela a začnem to pozerať ale tie seriály, čo zušili mi budú chýbať
Přesně tak :(. A do toho mi ještě zrušili Knihovníky a Last Ship má mít snad poslední sezonu a taky Fosters končí, takže fakt nějak nevím, na co budu v budoucnu koukat. Asi bude na čase sáhnout do kolonky "Chci vidět"....
andromache napsal(a):
Přesně tak :(. A do toho mi ještě zrušili Knihovníky a Last Ship má mít snad poslední sezonu a taky Fosters končí, takže fakt nějak nevím, na co budu v budoucnu koukat. Asi bude na čase sáhnout do kolonky "Chci vidět"....
ale The Fosters bude mať ešte spin off. no nebude ta celá rodina a hlavne moja milovaná Lena :(
juli napsal(a):
ale The Fosters bude mať ešte spin off. no nebude ta celá rodina a hlavne moja milovaná Lena :(
Hlavně když tam nebude Brandon :D. Cali a Marianna samy o sobě mi nevadí :D.
andromache napsal(a):
Hlavně když tam nebude Brandon :D. Cali a Marianna samy o sobě mi nevadí :D.
Brandon je hroznýý :D ale mne bude chýbať Stef a hlavne Lena :(
Kiefer by si opět mohl zahrát Jacka Bauera a vyřešit cliffhanger, kterým skončila 24...
Ještě teď mi je špatně z 24: Legacy, to bylo fakt příšerný!
juli napsal(a):
Brandon je hroznýý :D ale mne bude chýbať Stef a hlavne Lena :(
Mě ani ne :D. Obě už byly až moc nemocné z povolání :D. Ředitelka školy a policajtka je pro někoho, kdo nesnáší pravidla tak moc jako já hotovej trest :D.
andromache napsal(a):
Mě ani ne :D. Obě už byly až moc nemocné z povolání :D. Ředitelka školy a policajtka je pro někoho, kdo nesnáší pravidla tak moc jako já hotovej trest :D.
ja som sa do Leny zamilovala hneď ako som ju uvidela :D a to sa nezmenilo :D
juli napsal(a):
ja som sa do Leny zamilovala hneď ako som ju uvidela :D a to sa nezmenilo :D
Neříkám, že ne, ale ta povaha mi hrozně nesedí :D.
andromache napsal(a):
Neříkám, že ne, ale ta povaha mi hrozně nesedí :D.
mne nevadí ani jej povaha :D
Hm, takže mi zrušili vynikající The Expanse, oblíbenou oddechovku Lucifera a teď i Designated Survivor s Kieferem...uáááááá!!!
Tenhle seriál jsem nesledoval, ale chápu, že to dokáže naštvat, když oblíbené věci ruší. Já jsem za tu zprávu docela rád. Stále se mi vyhazoval, když jsem hledal Survivor, tak to zas bude v pohodě. Teda než někdo přijde s takovým podobným názvem :D