Je to worth-watching? Jestli mám přes prázdniny sledovat, abych mohl potom jet normálně 6.řadu :)
Už jsem se s seriálem rozloučil a teď taková super zpráva :)
ešte by niekto mohol zachrániť Lucifera :D
ale toto je veľmi dobrá správa na ráno :) po všetkých včerajších zrušeniach..
Drunk_Queen: Tak B99 nakonec ze seznamu potenciálních letních maratonů odpadá :D Na jednu stranu škoda, na druhou stranu jsem happy :D Snad ho dáme až za spoustu, spoustu let :D
FANTASTICKÁ ZPRÁVA! Jeden z nejlepších komediálních seriálů, co existuje. Žádné trapné joky pro nejhloupější američany (proto to na Foxu zrušili...), ale kvalitní narážky a vtipy.
pataaaaaa159 napsal(a):
Je to worth-watching? Jestli mám přes prázdniny sledovat, abych mohl potom jet normálně 6.řadu :)
Stoprocentně.
Kolikokoli napsal(a):
Žádné trapné joky pro nejhloupější američany (proto to na Foxu zrušili...), ale kvalitní narážky a vtipy.
Zas tak krutý na ně nebuď, vždyť Brooklynu dali pět sérií.
a teď ať raději NBC kouká prodloužit Timeless :D
ragelly napsal(a):
Drunk_Queen: Tak B99 nakonec ze seznamu potenciálních letních maratonů odpadá :D Na jednu stranu škoda, na druhou stranu jsem happy :D Snad ho dáme až za spoustu, spoustu let :D
Hledání pokračuje a množství nutných srazů se zvyšuje... S tím se nějak vyrovnáme. :D
Doufám, že toto nebude znamenat konec Timeless
Doufala jsem v zázrak a on přišel. Zkusím to i u Lucifera. Aspoň zkrácenou řadu s důstojným koncem by nám mohli dát.
Aspoň někdo má rozum! B99 je srdcovka, jeden z nejlepších komediálních seriálů co znám.
crazy fan napsal(a):
Doufala jsem v zázrak a on přišel. Zkusím to i u Lucifera. Aspoň zkrácenou řadu s důstojným koncem by nám mohli dát.
Lucifer zaříznut. Nesnáším tyhle cliffhangerové popravy. :(
Syrestesia napsal(a):
Lucifer zaříznut. Nesnáším tyhle cliffhangerové popravy. :(
Takže už nemám doufat ani v zázrak?
Oj, tak to je velmi dobrá zpráva! Jen doufám, že neprovedou v seriálu nějaké velké změny k horšímu.
crazy fan napsal(a):
Takže už nemám doufat ani v zázrak?
Podle toho, že se Tom Ellis už na twitteru s Luciferem rozloučil, je zřejmě vymalováno. :(
Ale mám aspoň čerstvou dobrou zprávu pro ty, co vydrželi 13 sezón u Criminal Minds (tedy i mně). Dočkáme se 14. a tedy i jubilejního dílu č. 300! :)
Syrestesia napsal(a):
Podle toho, že se Tom Ellis už na twitteru s Luciferem rozloučil, je zřejmě vymalováno. :(
To jsem taky četla, ale prý se ještě nevzdávají. Tak snad jim to vyjde. :)
crazy fan napsal(a):
To jsem taky četla, ale prý se ještě nevzdávají. Tak snad jim to vyjde. :)
Tak na Twitteru je #SaveLucifer celosvětový trend s přes mega komentářema.
Tak aspon neco pozitivniho pri tom ostatnim masakru :)
Počet epizod byl navýšen ze 13 na 18 :)