Diskuze k článku Schéma sezóny 2018/2019: NBC
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
13. 5. 2018 / 18:54:36 (před 6 roky)
off

Manifest vypadá možná nejlíp z novinek stanice + je dobře nasazen, tak snad bude koukatelný :)

Editováno: 1x | Naposledy: 13. 5. 2018 / 18:55:11
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
13. 5. 2018 / 19:05:21 (před 6 roky)
off
jukab napsal(a):

Manifest vypadá možná nejlíp z novinek stanice + je dobře nasazen, tak snad bude koukatelný :)

Ve stejném slotu letos pohořel The Brave a před rokem Timeless (který byl sice zpětně obnoven, ale až po vzpouře fanoušků na sociálních sítích), takže The Voice jako předskokan už dávno netáhne.

Ze stálic tam mám jenom This Is Us, Superstore a The Good Place, všechny ve svých osvědčených vysílacích časech, pokud se nemýlím. Z novinek bych možná mrknul na Manifest, i když od něj (radši) moc nečekám. New Amsterdam si s čistým svědomím můžu nechat ujít a I Feel Bad nezní zrovna zajímavě, ale dobrou komedii vždycky ocením, tak třeba mě překvapí. Podle trailerů už radši svá očekávání neměním, už jsem se spálil u Foxu s Ghosted a LA to Vegas. :-D

Furiant
Redaktor | Cool level: 85 | Gil Grissom
13. 5. 2018 / 19:28:07 (před 6 roky)
off

Takže na NBC příští sezónu jen Blindspot a v midseason Blacklist. Lákal mě i Manifest, ale trailer mě vůbec nenavnadil, to rodinné drámo s drobnými prvky mysteriózna si tedy asi nechám ujít. Rozhodnu se ještě u InBetween, jestli to bude podobně laděné jako Ghost Whisperer, tak tu jednu sérii (víc to nedostane) asi zkouknu...

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
13. 5. 2018 / 20:09:27 (před 6 roky)
off

Manifest nevypadá vůbec špatně, ale jak už padlo, slot po The Voice už dávno nezaručuje tak skvostné čísla jako dřív. Snad se seriál vydaří, i když "nadpřirozené motivy" si na NBC nijak zářně ve sledovanosti nevedou :(

Editováno: 1x | Naposledy: 13. 5. 2018 / 20:10:13
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
13. 5. 2018 / 22:27:07 (před 6 roky)
on

Co si budeme nalhávat nejlepší "novinka" na seznamu NBC je Brooklyn Nine Nine.

Jinak se těším hlavně na pokračování Superstore a Good Place.

Ze zvyku pokračuju ve sledování Chicago středy a tím to asi tak hasne. Třeba se ale nějaká z těch komedií povede.

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)