Asi to je to nejlepší, co se mu mohlo stát. Dostat šanci na důstojné zakončení. :) Přeci jen mi už nějakou chvilku přišlo, že se v tom tvůrci dost plácají a neví pořádně jak dále postupovat. Přeci jen neustálé zabíjení a následné oživování těch stejných postav nemůže fungovat do nekonečna :)
Gotham nesleduji, ale takhle se to má dělat. Oznámit, že následující řada bude poslední a ne jak to dělá většina stanic... zaříznout bez konce a ještě s cliffhangerem!
Ne, ne, né! Gotham teď patří mezi moje nejoblíbenější seriály. Ať mi tohle nedělají... Asi je to lepší varianta, než kdyby ho jen tak zařízli, ale pořád mi to trhá srdce.
Gotham je moje srdcovka a tohle rozhodnutí velmi chválím. Super nenechat to otevřené a pěkně to skončit, rozhodně lepší než to rovnou utnout a zároveň lepší než mít 10 sérií a z toho 5 o ničem, takhle to je parádní.
Škoda, že to takhle neudělali u Lucifera, i když ten měl potenciál určitě na více sérií, kdyby se v tom tak neplácali, ale aspoň takovýto konec mohl mít.
Micuda98 napsal(a):
Gotham nesleduji, ale takhle se to má dělat. Oznámit, že následující řada bude poslední a ne jak to dělá většina stanic... zaříznout bez konce a ještě s cliffhangerem!
přesně moje slova, pod tohle se ti klidně podepíšu
Už po tejto sezóne sa mi výrazne zmenší watchlist, po tej následujúcej bude tento trend zrejme pokračovať no a určite Gotham ma bude najviac mrzieť zo všetkých končiacich seriálov.
Gotham mám moc rád, takže mě mrzí, že půjde o poslední sérii, ale aspoň to nějak uspokojivě ukončí...
Zamrzla jsem někde v druhé sérii, ale jo, aspon něco.
super ze to oznamili dopredu. Aspon nehrozi trapeni jak s Arrow a omilani jednoho a totez. Navic Batman je precejenom vic stvorenej pro filmy. Ale aspon nam serialem osvetlili vzestup padouchu na coz ve filmech moc prostoru neni.
Jsem na začátku čtvrté série. Musím to dohnat. Jsem ráda, že seriál nakonec důstojně ukončí. Nic není horšího než otevřené konce.
Sice Gotham nesleduju, ale nečekal jsem, že "už" oznámí poslední a ještě zkrácenou sérii. Sledovanost po přesunu klesla, ale čekal jsem, že to ještě dva tři roky ustojí. To se zas vyrojí spekulací, že za to může Disney :D
Jsem moc ráda, že aspoň tady je FOX slušný a oznámí dopředu poslední řadu. I tak ale tenhle seriál mohl pokračovat dalších x řad, přijde mi, že tvůrci toho mají ještě tolik k vyprávění :/
Bude tato sezona skutečně poslední? V kartě seriálu je totiž napsáno, že bude ještě další řada.
migilko napsal(a):
Bude tato sezona skutečně poslední? V kartě seriálu je totiž napsáno, že bude ještě další řada.
Ano, bohužel skutečně končí. :( V kartě je chyba. Doporučuju pokračovat seriálem Pennyworth, který dávají dohromady taky tvůrci Gothamu. ;)
migilko napsal(a):
Jedná se ještě o loňský rok, u všech seriálů se to tak objevuje, ať jsou zrušené nebo prodloužené seriály, nějaký aktuální stavy jsou zde uvedené (i když tam zdaleka nejsou všechny), tak to tu pořád bere stav z minulého roku.
Chtělo by to aktualizovat, že už je rok 2019....
To už je spolehlivější koukat na Roky vysílání, ty se tu zatím poctivě aktualizují...
A.R.G.U.S. napsal(a):
Jedná se ještě o loňský rok, u všech seriálů se to tak objevuje, ať jsou zrušené nebo prodloužené seriály, nějaký aktuální stavy jsou zde uvedené (i když tam zdaleka nejsou všechny), tak to tu pořád bere stav z minulého roku.
Chtělo by to aktualizovat, že už je rok 2019....
To už je spolehlivější koukat na Roky vysílání, ty se tu zatím poctivě aktualizují...
Jo vidíš, díky. Ono je i datum ukončení přímo v profilu. :) Je fajn, že to oznámili předem, snad to bude mít nějaké rozumné zakončení.