The Cool Kids by mohlo být zajímavé.
The Passage zní zajímavě, jak dobře tak i špatně.
The Cool Kids mi zní jako něco, co by mohlo fungovat, pokud se toho chopí schopní scenáristi. Při čtení synopse k The Passage se mi vybavil Believe - malá holka, která je důležitá a musí být pečlivě střežena. Proven Innocent je věrná kopie Conviction. A Rel? Nemám ponětí, co napsat. :-D
lukascoolarik napsal(a):
Při čtení synopse k The Passage se mi vybavil Believe - malá holka, která je důležitá a musí být pečlivě střežena. Proven Innocent je věrná kopie Conviction.
Přesně to mě napadlo taky.. U toho Proven Innocent ještě že tam nějak ale chybí Haley Attwell :D.
Souhlasím s tím, že Cool Kids by mohla být pěkná 20ti minutová oddechovka. U Passage už jen podle přečtení slova epický tuším, že tomu bude stanice natolik věřit, že byť jen o trochu nižší sledovanost bude znamenat okamžité zrušení. Proven Innocent zní jako klasická 100x omletá krimoška. A Rel? Upřímně mám strach o duševní zdraví toho člověka, co takovou kravinu vymyslel. Bohužel se však bojím toho, že kvůli etnické různorodosti to prodlouží tak jako tak :D
Jestli má FOX práva na vysílání fotbalu, dost se tím vysvětluje.
Aha, takže kvůli těmhle kravinám zrušili kvalitní (well... "kvalitní") věci, které předtím slibovali? Kvůli tomuhle se chtěli zbavit B99? Aha, super.
The Passage je pravděpodobně adaptace knihy Přechod od Justina Cronina, která není špatná. Tuším, že původně to měl být film, ale vzhledem k délce knihy je seriál asi lepší. Snad se to povede.
Tohle že jsou piloty stanice, která loni měla tolik originálních věcí? Dobré ale je, že ty nejhorší novinky máme tímto za sebou :(
Kvůli tomuto se zbavili Lucifera?
Jedno horšie ako druhé. By som chcela vidieť tých ľudí, čo rozhodujú o vysielacej štruktúre.
Nič pre mňa. Radšej mohli pokračovať s Last Man on Earth. :D
nic zaujimave
Trailery jsou venku!
Micuda98 napsal(a):
Trailery jsou venku!
Paráda, takže všechno pozitivní, co jsem řekl o The Cool Kids, beru zpět. :-D Na podzim si teda od Foxu nic nevyberu.
Tak jsem na to kouknul taky a též se s Cool Kids opravím :D Vypadá to děsně. Navíc jak mám některé herce ukotvené v hlavě z jiných seriálů, tak tady vidím jen Russela z Dva a půl chlapa a Quentina z AHS :D
Cool Kids fakt nic moc...a to jsem si říkala, že to má potenciál! A taky dobré herce, kteří by to mohli utáhnout...ten herec z AHS a pak ten, co hrál v Sabrině....oba skvělý, ale ten scénář a umělých smích...ech!
Pozrel som trailery a ...hmm:
The Passage .. nie je to zle len uz ukazka je nelogicka .. kde najdeme dieta na experimentovanie , .. hlavne aby nemala rodicov a nikoho komu by chybala, .. bla bla .. ja som dobry agent a budem ta ochranovat ..este raz sa jej dotkni a blabla .. kliseee
Cool Kids .. dochodsovia si robia prdel , a dokazuju ze su cool.
Proven Innocent .. ... Conviction v 2.0 ..
REL ... "vtipna" komedia o ciernych pre ciernych, nasilu sa snazi byt vtipna a tlacit vsetko do extremov .. sitcom ..asi ..