V tak dobrou zprávu jsem už ani nedoufal.
Hodně milé překvapení :)
Juhůůůů :) to jsem ráda :) ještě ať mi prodlouží Timeless a nebudu mít zkaženej první půlrok :)
no paráda, tohle jsem teda vlastně ani nečekala! :-) je fakt, že už toho všichni zrušili dost hodně, takže Agenti potěšili
Takto sa to robí!!! Veľmi ma potešila táto správa, aspoň malá iskierka v tejto temnej dobe rušenia :D
To mám radost. Díky téhle řadě je to oprávněné prodloužení. :)
Tady půjdu proti proudu. Zrovna tohle prodloužení být nemuselo. Co jsem četl, tak pátá řada má mít uzavřený konec bez cliffhangerů. Spousta dějových linek se uzavřela nebo uzavírá a teď dostanou další sezónu? Ještě oznámit, že bude snížený počet epizod a fakt si neumím představit o čem by to mělo být, aby to bylo zajímavé.
Skvělá zpráva, to mi opravdu udělalo radost :)
CrazyGeek napsal(a):
Ještě oznámit, že bude snížený počet epizod a fakt si neumím představit o čem by to mělo být, aby to bylo zajímavé.
jo, 6. řada má mít jen 13 dílů :D
No ešteže, už som sa bál, že to vážne zrušia. Táto séria je naozaj pecka, tak by ma zrušenie veľmi mrzelo. Ale keďže bude len tých 13 epizód, budúci rok to už asi bude naozaj koniec, čo?
budiz, ale tesi/netesi me to asi jak u Blindspotu. Sleduju a budu sledovat dal, ale uz aji drivejsi zruseni by me netrhalo zily a nepatri to k serialum nutnym videt hned po premiere
tak to se asi teda na tu 5. řadu podívám, no...
Bože to je nezmar :D
CrazyGeek napsal(a):
Co jsem četl, tak pátá řada má mít uzavřený konec bez cliffhangerů. Spousta dějových linek se uzavřela nebo uzavírá a teď dostanou další sezónu?
No, ještě chybí jeden díl, ale pochybuji, že to bude uzavřené. Ano, taky jsem to čel, ale podle vývoje v předposledním díle si to neumím prostě představit. Je tam příliš mnoho prostoru k pokračování.
Forest napsal(a):
No, ještě chybí jeden díl, ale pochybuji, že to bude uzavřené. Ano, taky jsem to čel, ale podle vývoje v předposledním díle si to neumím prostě představit. Je tam příliš mnoho prostoru k pokračování.
Súhlasím a neverím, že by si odpustili aspoň nejaký náznak na pokračovanie, či už by to bol koniec alebo nie. :D
"We’ll never end something without the potential for more story,” Tancharoen says. “That’s how we’ve ended every season, because whenever we’ve come to the end of all the season’s past, we go into that mostly not knowing until the very last minute, so we’re basically doing the same thing to close out season 5. It can fit well as a possible series finale, and it can fit well as just another season’s end.”
Alespoň nějaké to světlo v seriálovém tunelu. První věc (a dost možná i poslední), kterou mě ABC při letošních Upfronts potěšila. Teď ještě by mohli do šesté série zakomponovat konec IW, ale to už bych chtěl asi moc, vzhledem k tomu, jak dlouho už se filmy ignorují.
Jojo' To je dobrá zpráva. Jen 13 dílů ? No jo,můžem být rádi,že je nechali žít :)
Prodloužení Agents of S.H.I.E.L.D. je skvělá zpráva. Ten seriál nemá chybu. Jen mě mrzí, že se postavy ze seriálu neobjevili ve třetích Avengers. Snad to ve čtvrtém díle napraví. Jen doufám, že šestá série nebude poslední.
Měla jsem o ně strach. Byla jsem napnutá a doufala jsem v prodloužení. Myslela jsem si, že když je prodlouží, bude to už jen na 13 dílů.
A ono se to stalo. Jsem nadšená a těším se. :-)
Já spíš doufala, že konečně vrátí Coulsona zpět do filmu. V IW2 by mohl být velmi nápomocný.
eliska.musilova napsal(a):
Já spíš doufala, že konečně vrátí Coulsona zpět do filmu. V IW2 by mohl být velmi nápomocný.
"Better to reign in Hell than serve in Heaven."
eliska.musilova napsal(a):
Coulson se má objevit v Captain Marvel.
spike napsal(a):
Coulson se má objevit v Captain Marvel.
ano, Coulson bude v Captain Marvel, ale ten film se bude odehrávat v devadesátých letech :-) takže to není ono :D
CrazyGeek napsal(a):
Tady půjdu proti proudu. Zrovna tohle prodloužení být nemuselo. Co jsem četl, tak pátá řada má mít uzavřený konec bez cliffhangerů. Spousta dějových linek se uzavřela nebo uzavírá a teď dostanou další sezónu? Ještě oznámit, že bude snížený počet epizod a fakt si neumím představit o čem by to mělo být, aby to bylo zajímavé.
První tři série byly super, nedočkavě jsem čekal na každou novou epizodu. Ze čtvrté jsem viděl asi 5 epizod a konec. Prostě už to nebylo ono. Tohle zrušení by mi nijak nevadilo.
Jak jsem ten seriál kdysi hltal, tak poslední série mě extrémně nebaví a tak trochu jsem doufal ve zrušení. Ale 13 dílů by mohlo být tak akorát, tak se to třeba povede.
Tak sa idú trápiť aj naďalej :D Piata séria je pre mňa sklamaním, točia sa stále dokola a tá vesmírna zložka seriálu skôr uškodila, predsa len ide o prostredie zaujímavé len pre užší okruh ľudí. Dúfam, že menší počet epizód ponúkne hutnejší dej a lepšiu zápletku.
Sice mam este 2-seriovy rest, ale potesilo...
Půlka lidí skončí?
Kdo přežije lusknutí?
Tady se budu držet s menšinovým názorem. Je sice pravda, že už je před námi jen poslední díl 5té série a nejspíš se tvůrcům úplně nepovede odpovědět na všechny otázky jak slibovali, nicméně byl nám slíben alespoň částečně uspokojivý ucelený příběh, který by nám stačil i jako konec seriálu. Pokud tedy všechno dopadne jak má, těžko ve finále budou nějaké úžasné věci a náznaky na řadu číslo 6. Proč se pak tedy s prominutím serou do další zkrácené řady, která určitě zase otevře několik dalších dveří a otázek na které už pak tuplem nestihnou odpovědět. A to pak lidi budou teprve naštvaní! Aby to nevyznělo, že ten seriál nemám rád :D Právě že mám, a proto mě, to co se tu zase vymýšlí tolik štve :D
Radim.Winiarski napsal(a):
Tady se budu držet s menšinovým názorem. Je sice pravda, že už je před námi jen poslední díl 5té série a nejspíš se tvůrcům úplně nepovede odpovědět na všechny otázky jak slibovali, nicméně byl nám slíben alespoň částečně uspokojivý ucelený příběh, který by nám stačil i jako konec seriálu. Pokud tedy všechno dopadne jak má, těžko ve finále budou nějaké úžasné věci a náznaky na řadu číslo 6. Proč se pak tedy s prominutím serou do další zkrácené řady, která určitě zase otevře několik dalších dveří a otázek na které už pak tuplem nestihnou odpovědět. A to pak lidi budou teprve naštvaní! Aby to nevyznělo, že ten seriál nemám rád :D Právě že mám, a proto mě, to co se tu zase vymýšlí tolik štve :D
zrovna Agenti měli většinou ty série ukončený tak že mohly skončit kdykoliv, přece jen oni maji v jedné sérii třeba 3 části příběhu,
To právě úplně nevím. Člověk se na to může dívat dvěma pohledy. Jeden je ten, že tvůrci nejsou schopni utvořit jeden zajímavý příběh na sezonu a proto se to snaží vyplnit dalšími menšími příběhy okolo. Druhej je takovej, že mají haldu nápadů a myslí si že jsou všechny tak úžasný, že nám je chcou naservírovat v jedné řadě :D. U toho je problém ten, že se vždycky najde minimálně jedna nějaká nezodpovězená otázka, nesrovnalost, nebo nějaká zajímavá postava z ničeho nic zmizí. Ty se pak kupí a je z toho problém. Tím, že nám bylo slíbeno to, že se k těmto věcem nějakým způsobem vrátí a pokusí se na ty nejdůležitější odpovědět + přívézt nějaké ty staré známé tváře víceméně oni sami naznačili, že by bylo nejlepší to teď stopnout. Abych ale nebyl uplnej negativista, výhodou může být to že do té zkrácené řady půjdou s čistým štítem, což nemusí být uplně na škodu :D
Konečně :O :O :O
Já to věděl! Rok co rok nervy, ale vždy se to vyplatí.
Podle mě 6. řada po IW bude hodně zajímavá teda. Snad dostanou větší budget a nebudou jen uvnitř.
Desperate houseman napsal(a):
Konečně :O :O :O
Já to věděl! Rok co rok nervy, ale vždy se to vyplatí.
Podle mě 6. řada po IW bude hodně zajímavá teda. Snad dostanou větší budget a nebudou jen uvnitř.
taky to doufám, že možná když hodně peněz od Agentů daly Inhumans a jejich imax dílu, tak možná by mohly, obzvlášť jestli budou mít jenom 13 dílů
Salem napsal(a):
taky to doufám, že možná když hodně peněz od Agentů daly Inhumans a jejich imax dílu, tak možná by mohly, obzvlášť jestli budou mít jenom 13 dílů
Jn to mě ani nenapadlo, že kvůli pošahaným Inhumans měli asi menší rozpočet v 5. řadě.
Bude to zajímavé no. Pokud budou brát do děje co se stalo v IW, což podle mě musí, tak někteří členové týmu v řadě nebudou. A pokud těch 13 dílů dojede před druhou částí IW tak se do finále ani nemůžou objevit zpátky (počítám že to v IW nějak vrátí zpátky na 99%).
Teď to poprvé pro Marvel dává fakt smysl aby spolupracovali s AoS, kvůli tak obřímu ciffhangeru a bo druhá část bude mít time jump, tak snad to nějak pořeší ať to dává smysl i v seriálu.
Aktualizováno: Šestá série Agentů se přesouvá na léto 2019.
ragelly napsal(a):
Aktualizováno: Šestá série Agentů se přesouvá na léto 2019.
To vypadá, že s prodloužením už nikdo nepočítal... ;)
arthurcz napsal(a):
To vypadá, že s prodloužením už nikdo nepočítal... ;)
To je kvůli Avengers.
marvio napsal(a):
První tři série byly super, nedočkavě jsem čekal na každou novou epizodu. Ze čtvrté jsem viděl asi 5 epizod a konec. Prostě už to nebylo ono. Tohle zrušení by mi nijak nevadilo.
Ghost Ridera člověk holt musí překousat no :( pak už to zase stojí za to. Mě asi ale nejvíc vadila ta série s inhumans
Olivia Caroline Jones napsal(a):
ano, Coulson bude v Captain Marvel, ale ten film se bude odehrávat v devadesátých letech :-) takže to není ono :D
Třeba to bude jen začátek jeho návratu. :-D
spike napsal(a):
Třeba to bude jen začátek jeho návratu. :-D
kéž by, uvítala bych ho v “současných” marvelovkách :D
Forest napsal(a):
Ghost Ridera člověk holt musí překousat no :( pak už to zase stojí za to. Mě asi ale nejvíc vadila ta série s inhumans
Neviem, čo mali všetci proti nemu, mne sa jeho dejová linka celkom páčila a súhlasím s Inhumans. Tá séria ma vôbec nezaujala a reálne som zvažovala, že sa na to vyprdnem :D
Leto 2019 znie celkom rozumne, hlavne kvôli Avengerom, i keď to čakanie bude katastrofa. :( Ale možno bude mať Clark Gregg čas natočiť ešte nejaký film - vedel by som si ho predstaviť aj v Spidermanovi. :D No čo som tak čítal, tak 6. sériu neplánujú zatiaľ ako poslednú, čo je zaujímavé a trochu prekvapivé.
marvio napsal(a):
Zrovna ze čtvrté byla dle mého názoru lepší až druhá půlka, která byla i naprosto odděleným příběhem ;-) Ale u páté jsem zatím skončila na 3. díle a dál jsem se nedokopala...