Pravidlo číslo 1: vynechat všechny komedie od CBS, protože to jsou nejhorší komedie ze všech stanic.
Pravidlo číslo 2: vynechat všechny trapný kriminálky který jsou všechny úplně stejný.
Pravidlo číslo 3: vynechat všechny trapný law shows který jsou všechny úplně stejný.
Sakra, letos zase nic. CBS by to mělo pomalu zabalit, přijde mi že s každým rokem je horší a horší program a až zruší stálice tak se může jít zahrabat
Určitě dám šanci seriálu The Code, Magnum P.I a Blood Treasure jestli to bude něco jako lovci pokladů se těším .o)
Po novinkách předchozích stanic jsem nečekal, že by to mohlo být ještě horší a hle :D
vážně pojmenovali kriminálku, točící se velmi “originálně” okolo FBI v NYC, FBI? :D páni, ještě originálnější :D každopádně jestli to je od Dicka, tak na to asi sázej... :D
Blood & Treasure...
Že by Hooten & Lady v US podání? :-)
Blood & Treasure a God Friended Me.
To The Red Line asi bude něco originální. :D Zase zlý běloch a chudák černoušek, bože. Kam to ten svět spěje.
Mě fakt zajímá to God Frinded Me...je to něco originálního aspoň a výsledek bych fakt chtěla vidět. Ale jinak upřímně? Přijde mi, že těmihle piloty spíše cílí na generaci mojí mámy....ta by si tu vybrala, já teda jinak ne no...možná ještě to Blood and Treasure
Caroline115 napsal(a):
Mě fakt zajímá to God Frinded Me...je to něco originálního aspoň a výsledek bych fakt chtěla vidět. Ale jinak upřímně? Přijde mi, že těmihle piloty spíše cílí na generaci mojí mámy....ta by si tu vybrala, já teda jinak ne no...možná ještě to Blood and Treasure
To ti nepřijde, to tak je. CBS cílí na nejstarší věkovou skupinu ze všech stanic.
A pokud tě zajímá God Friended Me, spoj si Living Biblically, Hold The Sunset a Marlon... A vznikne ti GFM :D
Katastrofa... opäť si asi žiadnu novinku nevyberiem :)
"Bílý policista v Chicagu omylem zastřelí černého doktora." Úžasný popis. :D Prečo nemohol aspoň raz zastreliť čierny policajt bieleho doktora?
Dick Wolf expanduje k sousedům?
Mě ty seriály od CBS přijdou takový strašně "univerzální". Takový... máme jeden mustr, který vždycky trochu upravíme a šup máme nový seriál s doktory, policajty nebo FBI. K tomu s neutrálním zaměřením na cílovku, od mladých až po důchodce, ono se to prostě někomu líbit bude, uvidíme komu.
I když ti "lovci pokladů" znějí konečně jako něco, co není na obrazovkách každý den, takže se těším.
Vypadá to, že nový Magnum P.I. je ve stejném univerzu jako Hawaii Five-0.
PS: Některé trailery jsou už venku!
Tak tu jedine B&T, ale aj to nie je iste ci to bude vobec stat za to
Letos stanice asi soutěží,kdo dá víc nic neříkajících popisek / FBI je o FBI hmm.. Nebo téměř opis starých seriálů. Lovci pokladů byli dobří,tak snad Blood Treasure bude koukatelný. God Friended Me , dáme šanci,trochu akce a humoru je třeba :)
Nina Dobrev v sitcomu? To zní tak děsivě, že bych se na to i podívala. :D
Tak podle prvního plakátu vypadá Blood & Treasure příšerně. Doufám, že to samotný seriál bude lepší...
Micuda98 napsal(a):
Tak podle prvního plakátu vypadá Blood & Treasure příšerně. Doufám, že to samotný seriál bude lepší...
Zdá se mě to nebo ti herci jsou strašně podobní těm, co hráli v Relic Hunter.