Diskuze k článku Upfronts 2018: Novinky 2018/19 od The CW
liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
17. 5. 2018 / 12:06:18 (před 6 roky)
off

Já se těšila na Dead Inside... no tak nic :( tohle mě moc nezaujalo...

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
vuvicom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
17. 5. 2018 / 12:16:55 (před 6 roky)
off

Vůbec jsem netušila, že se plánuje spin-off TO a TVD, ale doufala jsem že se třeba v TO ještě i trochu zaměří na tu školu. Ale tohle je mnohem lepší <3 A reboot Charmed určitě taky zkusím :)

Říká se že chybami se člověk učí. To je proč jich dělám tolik. Za chvíli ze mě bude génius.
Radim.Winiarski
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
17. 5. 2018 / 12:20:23 (před 6 roky)
off

All American z mého pohledu vypadá šíleně tuctově. Na Čarodějky jsem se strašně těšil, ale z obsazení hlavních hrdinek se mi zvedá kufr ještě teď, takže zkusím a uvidíme :D In the Dark má určitě zajímavý námět, otázkou ale bude, jak se s rolí slepé ženy popasuje hlavní představitelka. Ne každý totiž dokáže zahrát slepotu uvěřitelně a pak to tedy může vypadat víc komicky než smutně. Zkusil jsem Upíří deníky i Originals, tak proč nezkusit i Legacies. Sice to nejspíš bude pro lidi ještě nižšího věku, než byly dva předchozí seriály(takže 10-15) :D, ale proč to aspoň nezkusit. Takoví Shadowhunters je taky dětská kravina na N-tou a baví mě to :D. No a původní Roswell jsem neviděl, takže netuším jestli je to něco, co by mě mohlo bavit. Je tu někdo, kdo to viděl a přirovnal by mi to třeba k nějakému jinému seriálu? :)

Tak dlouho nosíte masku, až nakonec zapomenete, kdo je pod ní. (V)
Martin Kramář
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
17. 5. 2018 / 12:28:15 (před 6 roky)
off

Super Legacies určitě :)

tommmyk
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
17. 5. 2018 / 12:50:06 (před 6 roky)
off

All American moc nezaujal, ale možná trailer můj názor změní.

Nikdy jsem moc nebyl fanda Charmed, a asi to ani nebudu zkoušet s novou verzí, kde se dle mého názoru ani moc nepovedlo obsazení.

In the Dark vypadá zajímavě, dokonce i první plakát se povedl, ale bude záležet opět na traileru.

Legacies určitě zkusím, jelikož už jsem viděl TVD i TO.

A co se týče Roswell, New Mexico, tak tam si zatím nejsem jist. Nejspíš se na to podívám, jelikož jsem velký fanda původního Roswellu, ale obávám se toho, že to nebude tak dobré. Někteří obsazení herci vypadají celekm dobře, ale s některými moc spokojený nejsem. Navíc ten příběh docela pozměnili. Nejspíš o mém názoru opět rozhodne trailer.

sonkad
17. 5. 2018 / 12:56:36 (před 6 roky)
off

Pôvodný Roswell bol moja úplná srdcovka, určite jeden z najlepších seriálov mojej mladosti.. Rebootu sa dosť bojím, aj keď ten príbeh úplne pozmenili, ale dám tomu šancu.

Charmed si tiež určite pozriem, to je kultovka a aj keď neverím, že dosiahne úrovne pôvodného seriálu, snáď sa bude dať ako-tak pozerať.

O spin-offe The Originals počujem prvýkrát, dám tomu šancu, aj keď sa obávam, že to je už pre príliš mladé publikum.

sonkad
17. 5. 2018 / 13:00:36 (před 6 roky)
off
Radim.Winiarski napsal(a):

No a původní Roswell jsem neviděl, takže netuším jestli je to něco, co by mě mohlo bavit. Je tu někdo, kdo to viděl a přirovnal by mi to třeba k nějakému jinému seriálu? :)

Možno Smallville alebo aj Vampire Diaries.. Proste stredná škola, nadprirodzeno, paranormálne schopnosti, láska, nebezpečenstvo atď. Za mňa top :D Stále nemôžem uveriť, že na budúci rok to bude už 20 rokov, čo sa začal vysielať pôvodný seriál.

Editováno: 2x | Naposledy: 17. 5. 2018 / 13:07:11
Radim.Winiarski
17. 5. 2018 / 13:06:26 (před 6 roky)
off
sonkad napsal(a):

Možno Smallville alebo aj Vampire Diaries.. Proste stredná škola, nadprirodzeno, paranormálne schopnosti, láska, nebezpečenstvo atď. Za mňa top :D

Díky za info :) Takových věcí je tu sice kupa, ale pokud se zpracování bude aspoň trochu lišit od ostatních fantasy(sci-fi)-teen serošů, tak by to mohlo být i zajímavý pokoukání :)

sonkad
17. 5. 2018 / 13:08:19 (před 6 roky)
off
Radim.Winiarski napsal(a):

Díky za info :) Takových věcí je tu sice kupa, ale pokud se zpracování bude aspoň trochu lišit od ostatních fantasy(sci-fi)-teen serošů, tak by to mohlo být i zajímavý pokoukání :)

Som zvedavá, čo s tým urobia, lebo nový seriál sa už nebude odohrávať na strednej, hrdinovia sú už dospelí, tak uvidíme :) V každom prípade určite doporučujem pozrieť pôvodný seriál, ten stojí za to :)

sonkad
17. 5. 2018 / 13:13:58 (před 6 roky)
off
sonkad napsal(a):

Som zvedavá, čo s tým urobia, lebo nový seriál sa už nebude odohrávať na strednej, hrdinovia sú už dospelí, tak uvidíme :) V každom prípade určite doporučujem pozrieť pôvodný seriál, ten stojí za to :)

V pôvodnom seriáli hrali samé dnes známe mená - Katherine Heigl, William Sadler, Emilie de Ravin (Once Upon a Time), Nick Wechsler (Revenge), Colin Hanks, Shiri Appleby..

ShedStories
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
17. 5. 2018 / 13:19:21 (před 6 roky)
off

Podľa popisov neznie až tak zle In the Dark a ani RNM. Počkám na trailer.

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
The M
17. 5. 2018 / 14:02:00 (před 6 roky)
off

Tak no Charmed si pozrieť musím, originál je moja srdcovka, ale úprimne neverím, že to dlho vydržím. :-D Ostatné... možno Roswell, New Mexico, to je tiež nejaký remake? Uvidíme, čo povedia trailery.

A keď už hovorím o traileroch, kedy asi budú?

Never trust a hug. It's just a way of hiding your face.
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
17. 5. 2018 / 14:50:50 (před 6 roky)
off

Nové čarodějky... jejich máma musela být strašná c**ra, každá z "dcer" vypadá jako by měla jiného tátu!

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
Radim.Winiarski
17. 5. 2018 / 15:02:59 (před 6 roky)
off
Micuda98 napsal(a):

Nové čarodějky... jejich máma musela být strašná c**ra, každá z "dcer" vypadá jako by měla jiného tátu!

Souhlas :D Pořádná mezikontinentální pařba :D

pataaaaaa159
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
17. 5. 2018 / 15:51:21 (před 6 roky)
off

Jako každý rok jsou seriály od CW nejoriginálnější, ale i tak jsou vždycky nejhorší, takže tady to vynechám všechno

Nikdy není čas nevhodný pro seriál :)
The M
17. 5. 2018 / 18:25:58 (před 6 roky)
off

Tak Charmed už majú trailer a ja som teda ostal celkom zarazený, ako hrozne to na mňa celé pôsobí. :D Nevadí, ten pilot si pozriem, no ten trailer teda zaváňa katastrofou. :D

Never trust a hug. It's just a way of hiding your face.
Editováno: 4x | Naposledy: 17. 5. 2018 / 18:27:03
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
17. 5. 2018 / 19:48:13 (před 6 roky)
off

Trailer je hrozný.
PS: "mezikontinentální pařba" byla z 1/3 vysvětleny.
PSS: máma nevypadá příbuzně (etnicky) jako kterákoliv dcera... možná u té mulatky...

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
17. 5. 2018 / 22:04:33 (před 6 roky)
off

Fakt jste čekali od rebootu Charmed z dílny CW něco jiného, než co ukázal trailer? Vždyť ... CW! CW a rok 2018. :D

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
alesanko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
17. 5. 2018 / 22:28:13 (před 6 roky)
off

Obsazení v Charmed je vážně špatné.. takže ti vynechám. Určitě ale dám šanci Legacies, možno by bylo fajn dokoukat TO. Skončil jsem cca v půlce 2. série :D

No a ten zbytek nic moc..

When people see good they expect good. And I don't wanna live up to anyone's expectations. (Damon Salvatore, TVD)
nikol141
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
18. 5. 2018 / 00:40:55 (před 6 roky)
off

Ze zvědavosti se podívám na pilot Charmed, ale jako veliký fanda originálu, tomu nedávám velké naděje. Čarodějky jsou jen jedny :-) Souhlas, to obsazení je děs.

Step by Step with my Friends go to Cheesecake Factory meet the Walkers and break their Bones!
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
18. 5. 2018 / 01:13:50 (před 6 roky)
off

Eh... Vždycky mám pocit, že nic sledovat nebudu, ale jakmile to vyjde, tak sleduju všechno... :(D

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
18. 5. 2018 / 01:21:44 (před 6 roky)
off

Dám šanci Legacies už díky tomu, že TVD a TO mě bavili. Co rozhodně vynechám je Charmed, protože tato nová verze působí jako velký přešlap a nechci si kazit vzpomínky na dětství.

spike
Editováno: 1x | Naposledy: 18. 5. 2018 / 01:22:34
WillowPurple
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
18. 5. 2018 / 06:13:32 (před 6 roky)
off

Když jsem si před nějakou dobou přečetla, že se ruší The Originals, měla jsem smíšené pocity. Protože to v té době vypadalo, že se z The CW stane pouze stanice se superhdinskými seriály (což stále převláda :D ), ale zrušit takovýhle brand, jako jsou upíři, mě vyloženě překvapilo, zvlášť po tak dlouhých letech. A heleme se teď, značka je obnovena, alespoň pro příští sezónu... ;) Jsem zvědavá jestli se, už třetímu seriálu z tohoto světa, podaří udržet. :) Osobně to moc nevidím, ale má mojí pozornost.