Bravo. Kéž by si z tohoto přístupu vzaly příklad všechny stanice. Z uvedené trojice sleduji pouze iZombie, takže když natočí propracovaný konec, budu jen ráda.
Jo, kéž by si z nich SyFy vzalo příklad a také to tak dělali...
mohol by sa inšpirovať fox a dopriať luciferovi aspoň pár epizód na rozlúčenie
U iZombie i Jane se budu těšit na hezké zakončení. Ale Crazy Ex-Girlfriend mě mrzí fakt hodně. To si popláču... :'D
madPav3l napsal(a):
Jo, kéž by si z nich SyFy vzalo příklad a také to tak dělali...
Udělali to tak u Killjoys na úkor Dark Matter. Po tom, co se na ně sesypalo za komentáře, tak radši vzali zpátečku a zařezávají s cliffhangerama :-D
Tohle je něco, co na CW miluju. I když si většinou ze seriálů z této stanice spousta lidí dělá srandu, tak je to jedna z mála stanic, které myslí na fanoušky. Málokdy se stane, že ukonči seriál z ničeho nic a většině seriálů dopřeje řádné zakončení. Je super, že tvůrci už teď vědí, že je čeká závěrečná série a mají dostatek času to promyslet a napsat uspokojující závěr.
Navíc mi to dává naději, že se mi splní můj seriálový sen a The 100 se dočká i 7. série a zakončí se 100.epizodou.
Hild napsal(a):
Tohle je něco, co na CW miluju. I když si většinou ze seriálů z této stanice spousta lidí dělá srandu, tak je to jedna z mála stanic, které myslí na fanoušky.
No tak ještě aby ne :D Moc dobře ví že kdyby na ně nemysleli, nebude je sledovat už vůbec nikdo, proto se snaží udržet aspoň to minimum co mají