Diskuze k článku Trailery na novinky 2018/19: CBS
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
21. 5. 2018 / 16:19:49 (před 6 roky)
off

Jak mohlo Happy Together dostat objednávku??? Ale vážně...u traileru jsem přemýšlela, co tvůrci tohoto seriálu mají na ředitele stanice, protože tohle by snad nikdy normálně nemohlo dostat objednávku na celý seriál. Kdybyste mě chtěli mučit, tak mi pusťte ten trailer a vyklopím vám všechno, jen to proboha už vypněte :-D

Radim.Winiarski
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
21. 5. 2018 / 16:32:30 (před 6 roky)
off

FBI - Na 100% prodlouží si jsem jistý prodloužením. Nicméně v tom určitě nevidím nějakou pecku, která bude trhat rekordy sledovanosti. Nejen, že příběh je neskutečně tuctovej, jako všechny díla od Wolfa, ale konkurence ve formě This is Us taky zrovna nepomůže.
God Friended Me - Jak jsem byl vůči tomuto seriálu skeptický, tak musím říct, že mě trailer příjemně překvapil. Jasně, nejspíš to bude s tím bohem zase trochu po americku přitažený za vlasy a místy asi dotažený až do extrémů, ale proč to minimálně nezkusit. Navíc konkurence ve formě Supergirl nevypadá tak děsivě, takže se to třeba dočká i víc řad.
Happy Together - Tady ani nevím co pořádně říct. Nebavilo mě to, nezasmál jsem se. A slot je prakticky sebevražednej.
Magnum P.I. - Sympatickej hlavní hrdina, parádní hudba, k tomu všemu jde o reboot, na které diváci většinou slyší. Takže zkusit zkusím a uvidíme. Na obrazovkách to nejspíš pár let ještě bude.
The Neighborhood - Je to blbý, rasistický a pěkně hodně černý! Ale mě to bavilo. Je ale pravda, že z jednoho rasistickýho tématu těžko můžete těžit celou jednu sezonu, natož pak třeba několik dalších. Takže jsem zvědavý, jak se tímto tvůrci popasují. Tak, jako tak se na tuto věc dost těším.
Murphy Brown - Neviděl jsem původní verzi, a po shlédnutí traileru si ji asi do watchlistu nepřidám. Trailer jsem totiž absolutně nepochopil, Tvůrci asi trailer směřovali k osazenstvu, které zmiňovaný původní seroš vidělo. Ale není právě cílem traileru to, aby nalákal i nějaké to nové publikum? Pochybuju, že si po tomdle někdo, kdo to nikdy neviděl řekne. Sakra to si musím pustit. Takže za mě čistý zlo.

Tak dlouho nosíte masku, až nakonec zapomenete, kdo je pod ní. (V)
pataaaaaa159
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
21. 5. 2018 / 16:46:59 (před 6 roky)
off

God Friended Me je nejlpší novou komedií ze všech stanic... Počkat cože? CBS? Čtu správně? Tohle bych čekal spíš od NBC, který má nejoriginálnější a podle mě taky nejlepší komedie. No počkat, dokonce v tom není ani debilní umělej smích... Nj no, ale je to CBS, takže to po asi tak 6 dílech stáhnou z vysílání. Ale i tak se podívám. Jediná komedie (kromě ještě od NBC) co mě letos zaujala.

Nikdy není čas nevhodný pro seriál :)
eliska.musilova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
21. 5. 2018 / 17:28:58 (před 6 roky)
off

Zase jsme se jednou přesvědčila o tom, že to, co může napsané vypadat blbě, může v traileru vypadat super. Tolik k God friended me. Jediné, co mě na CBS zaujalo a jako jedinému jsme mu dala prodloužení.

" I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath. Merry Christmas!"
Alias
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
21. 5. 2018 / 18:02:29 (před 6 roky)
off

Murphy Brownová bola milá sranda, ľahká zábava. Vysielala ju Markíza, keď ešte za niečo stála (keď chápala, že sú aj iní ľudia, než diváci telenoviel a realty šou). Ale radšej by som si asi pozrel nejaký výber dobrých častí zo starých sérií, než sledovať toto obnovenie. A názor si aj tak človek nedokáže spraviť, keď sme videli trailer na staré série a nového herca prinášajúceho rasovú diverzitu.

Magnum - ten herec mi pripadá skôr ako na reštart Tropical Heat, alebo podobného seriálu, než Magnum. To malo svoju charizmu. Nezažil som hviezdnu slávu Magnuma, bežalo to v nočných hodinách ako klasika a keď som študoval do školy, tak som si zvykol občas pozrieť nejakú časť, aby som si oddýchol od učenia. Toto nevyzerá veľmi ako vhodný nástupca, ale s iným názvom by to nemuselo byť zlé. Nie ako hrôza MacGyver (áno, to bol seriál mojej mladosti a tento nový hnus nemôžem).

FBI vyzerá ak zaručené predĺženie. Klasika, ktorá hrá na postavy a city, ktorá sa môže prejesť a nevydrží dlho v TV, lebo nie je niečím svojská/ výnimočná, len dobre spravené krimi v záplave iných dobrých krimi.

Verity
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
21. 5. 2018 / 18:29:54 (před 6 roky)
off

„Tak to bude kravina,“ řekla jsem si, když jsem si přečetla obsah God Friended Me. Ovšem po zhlédnutí traileru musím říct, že to vypadá vážně skvěle. Ale nemyslím si, že by to přežilo první řadu.
Happy Together je bohužel na můj vkus zbytečně přehnané, jinak by to asi fungovat mohlo... ale takhle ne. Tak snad to zruší.
A ani jinak nic moc, takže za mě dobrý, aspoň toho moc nerozkoukám. :D

Always be yourself. Unless you can be a dragon... then always be a dragon.
andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
21. 5. 2018 / 19:11:22 (před 6 roky)
off

FBI: prodlouzi to, ale ja to sledovat nebudu
God Friended Me: tak tomuhle rozhodne dam sanci, vypada to originalne, budu typovat prodlouzeni, i kdyz v to moc neverim.
Happy Together: sice to pojede ve spatnem case, ale tak nejak predpokladam, ze to prehodi nekam jinam a budeme to mit i pristi rok. (a mozna i prespristi a prespristi.., vubec nechapu, proc mi to pripomina 2 a pul chlapa)
Magnum P.I.: prodlouzi, musi. Prosim at to prodlouzi, uz ted se tesim :), i na tu zenskou si zvyknu. Nehlede na to, ze by mohl byt nejaky crossover s H50 a az ona skonci, tak dustojnym nastupcem, kam se uklidi nejake H50 postavy.
The Neighborhood: divaky si to najit muze, ale nebude jich dost
Murphy Brown: ne, ne, a jeste jednou ne, navic jsem to ani nenasla v tipovacce.

darebnica
21. 5. 2018 / 19:18:28 (před 6 roky)
off

Wow, obnovená Murphy. Tak na to sa teším.

Množstvo a kvalita materiálu vyhuleného nemá priamy vplyv na kvalitu článku a následne ani na kvalitu a množstvo zhulených diskutérov a ich príspevkov.
sandokan555
21. 5. 2018 / 19:39:16 (před 6 roky)
off

z tipovacky nefunguje odkaz na blood-a-treasure

Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
21. 5. 2018 / 19:46:04 (před 6 roky)
off

Magnum je totálně jak Hawaii ale nevadí, Hawaii miluju..a je to od tvůrce F&F..takže ta mě ano..a co mě zahřalo u srdce.." The Case belongs to HPD and Five-0..."

Gabka
TheDanielss
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
21. 5. 2018 / 21:17:39 (před 6 roky)
off

Vidím to na prodloužení jen u FBI a možná nějak zázračně přežije Murphy Brown, díky svým dřívějším fanouškům, protože jak řekla Ragelly, revivaly teď táhnou. Ale kdyby to bylo v tipovačce, stejně bych volila zrušení.

Moni Peace
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
21. 5. 2018 / 23:22:49 (před 6 roky)
off

serial od tvorcov fast and furious? hell yeah! :D ponuka od cbs jednoznačne zaujala ovela viac ako ta včerajšia tak uvidíme čo z toho bude :) a čo som priblližne pozerala trailery aj na dalše novinky tak zatial najslubenšjai stanica buducej sezony :D ..

Adelai
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
22. 5. 2018 / 00:17:28 (před 6 roky)
off

God Friended Me - jediný co tady upoutalo moji pozornost. A to jsem si po přečtení synopse ani trailer pouštět nechtěla. Ještě že jsem se hecla. Tuším, že si serál oblíbím, protože z traileru jsem nadšená ... jenže seriály, ze kterých já jsem nadšená dost často ruší, tak uvidíme. Jinak velký špatný. Věřím, že ještě FBI možná nebude stát úplně za prd, ale asi to nebude můj seriál.

Koldik
23. 5. 2018 / 10:55:49 (před 6 roky)
off
ShedStories
23. 5. 2018 / 15:39:48 (před 6 roky)
off

God Friended Me - jediný trailer zo všetkých piatich staníc, po ktorom uvažujem, že na watchlist zaradím aspoň jednú novinku z nasledujúcej sezóny

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
Grizzli5690
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
23. 5. 2018 / 15:51:28 (před 6 roky)
off

Tak FBI a Magnum určitě zařadím do watchlistu. :)

corine
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
24. 5. 2018 / 16:47:36 (před 6 roky)
off

Murphy Brown samozřejmě prodlouží, jenom aby naštvali Donalda Trumpa :D (Leda by to byl totální propadák, samozřejmě.)

Magnum P.I. je takovej kříženec mezi Chuckem Norrisem a Hawaii 5-0 :)

Docela mě ale překvapilo, že CBS letos nemá žádnou novinku, která by se neúspěšně pokoušela o nějakou polosci-fi hi-tech kriminálku. Skoro jako by někdo dostal rozum... :D

Já už tu nejsem!
Editováno: 3x | Naposledy: 24. 5. 2018 / 16:48:48
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
24. 5. 2018 / 23:42:07 (před 6 roky)
off

Zajímavě působí jenom God Friended Me. Navíc je tam Joe Morton, a i když asi nebude řvát na hračky dinosaurů jako ve Scandalu, jdu do toho. :-D