Diskuze k článku Trailery na novinky 2018/19: The CW
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
22. 5. 2018 / 16:06:03 (před 6 roky)
off

Čarodějky taky moje srdcovka a určitě lepší už nenatočí, ale šanci dám novému seriálu. I když to obsazení teda .o(

Jenny
KamilkaP.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
22. 5. 2018 / 16:20:42 (před 6 roky)
off

Čarodějky jsem vždycky žrala, Cole byl můj první hvězdný crash a proto mě ten trailer fakt zabolel. Souhlasim, že ty holky vypadají děsně nudně! Podívám se na první díl, ale to bude asi všechno :(

Radim.Winiarski
22. 5. 2018 / 16:23:34 (před 6 roky)
off

All American - Černej kluk, zlej život, nová příležitost, ale velkej problém začlenit se do nově nabídnutého života. Vždyť podobných věcí jsme už viděli několik. Navíc podle traileru se bude sportovat minimálně, zato 90% času budem řešit rodinné a vztahové dramata. Takže šance na přežití na stanici, která se zaměřuje na komiksárny je prakticky nulová.
Charmed - Říkal jsem to před trailerem a říkám to i po něm. Ty holky jsou prostě neskutečně nesympatický. Chemie je mezi něma asi taková jako mezi mnou a Selenou Gomez :D Z traileru nevyčtu, jestli to tvůrci myslí vážně, nebo chtějí celý seriál pojmout trochu víc klidově a s humorem. Co se týče prodloužení, či rušení tak není o čem diskutovat. Supergirl opravdu není tahoun a pokud se například podíváte na trailer na youtube pochopíte, že nejen my, ale i amíci jsou z toho pořádně vytočení.

Tak dlouho nosíte masku, až nakonec zapomenete, kdo je pod ní. (V)
TheDanielss
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
22. 5. 2018 / 16:26:13 (před 6 roky)
off

Charmed nemůže přežít. Hlavní trio nevypadá zrovna talentovaně a celý trailer byl neskutečně hloupý. Sláva "starým" čarodějkám. All American zase vypadá na další "rasistický" doják a neskutečnou nudu. Nepomůže jim ani jméno Grega Berlantiho.

pataaaaaa159
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
22. 5. 2018 / 16:39:07 (před 6 roky)
off

All American dám šanci, ale jenom protože se to odehrává okolo černé komunity. CW seriálů jsem viděl hodně, a ty seriály jsou fakt špatný. Jediný seriál (plus teda ještě supernatural ale ten jsem ještě neviděl celý) který byl dobrý je pro mě zatím jen letošní Black Lightning. Prostě se mi víc líbí seriály z tohoto prostředí, tak tomu dám šanci

Nikdy není čas nevhodný pro seriál :)
kjama
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
22. 5. 2018 / 16:39:36 (před 6 roky)
off

Díky za článek. Už včera jsem viděla trailer k Čarodějkám a okamžitě jsem pelášila na stránky, abych si početla názory ostatních. Já z toho mám pocity rozporuplné. Holky jakoby spolkly citron, na to, že mají být sestry si ani nejsou moc podobné. Nevím, jestli chci koukat na Selenu Gomez a Pryianku Chopru... To třetí děvče se aspoň usmívá.

You only live once unless you are a Winchester.
Editováno: 1x | Naposledy: 22. 5. 2018 / 17:54:30
DenaaS
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
22. 5. 2018 / 17:13:09 (před 6 roky)
off

myslim ze carodejky predlzia... z toho dovodu ze hej, skalni fanusikovia povodneho charmed mozno sledovat nebudu..alebo budu a budu hatovat, porovnavat - ale mladi.. = teens tejto doby, nemaju s cim porovnavat.
pre nich to bude novy teen serial s magickymi prvkami, urcite nejakou love story.. takze tipujem na predlzenie

fenix fox
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
22. 5. 2018 / 17:23:26 (před 6 roky)
off

třeti stanice a pro mě zase nic zajimavého :( možna AMC bude mit něco dobreho

Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
22. 5. 2018 / 19:05:42 (před 6 roky)
off

Na Čarodějky sem se fakt těšila... Hlavní trio je katastrofa, né jen, že jsou barevné, ale jsou ošklivé a nesympatické... Skoro jako by je tvůrci "chytli" někde v ghettu... A celé je to takové nějaké ochuzené, stačí se podívat na jejich barák... To mě na tom zabolelo asi nejvíce...

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
22. 5. 2018 / 19:49:30 (před 6 roky)
off

Co ma na carodejkach nahnevalo hned na zaciatku je ze ... Musime ist domov ... otvoria dvere a vyletia netopiere ... kde je mama (tuje mama ..ak ste videli tu hroznu reklamu na youtube viete o com pisem) ... vybehnu hore a pohladom z rozbyteho okna(ktore je vo vyske hrudi takze by sa museli cez sklenene crepy vyhnut von) zistia ze je rozplestena na chodniku kadial pred chvilou prisli a ziadne rozbyte okno a mrtvolu matky ktoru museli obist si nevsimli.
A ten trapny Giles je az moc na mna oproti Leovi....

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 5. 2018 / 19:50:12
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
22. 5. 2018 / 20:05:40 (před 6 roky)
off
DenaaS napsal(a):

myslim ze carodejky predlzia... z toho dovodu ze hej, skalni fanusikovia povodneho charmed mozno sledovat nebudu..alebo budu a budu hatovat, porovnavat - ale mladi.. = teens tejto doby, nemaju s cim porovnavat.
pre nich to bude novy teen serial s magickymi prvkami, urcite nejakou love story.. takze tipujem na predlzenie

Přesně proto jsem to prodloužení dala. ;) Teenkám tam šoupnou nějakýho pohlednýho zajíčka a už to pojede! :D

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
22. 5. 2018 / 20:07:07 (před 6 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

To jsem ráda, že nejsem jediná, kdo v tom toho Gilese ve slevě vidí! :D

Lukoil Black
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
22. 5. 2018 / 20:13:26 (před 6 roky)
off
andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
22. 5. 2018 / 22:01:18 (před 6 roky)
off

All American: Talentovany chlapec z ghetta se dostane do lepsi ctvrti, hned tam ceka holka a velky nepritel (ze ktereho se v budoucnu stane nejlepsi pritel)...,z toho se da hodne vydojit, myslim, ze to prodlouzi, bude to takovy novy One tree hill.
Charmed: to bylo ta strasne!, kdo probuh delal casting? No nic, z povinnosti a ucty ke starym Carodejkam zkouknu prvni dva dily a pak adije. Mozna to prodlouzi, ale ja proste musim dat moznost "zrusi po prvni serii"

RRR
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
22. 5. 2018 / 22:05:30 (před 6 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

Co ma na carodejkach nahnevalo hned na zaciatku je ze ... Musime ist domov ... otvoria dvere a vyletia netopiere ... kde je mama (tuje mama ..ak ste videli tu hroznu reklamu na youtube viete o com pisem) ... vybehnu hore a pohladom z rozbyteho okna(ktore je vo vyske hrudi takze by sa museli cez sklenene crepy vyhnut von) zistia ze je rozplestena na chodniku kadial pred chvilou prisli a ziadne rozbyte okno a mrtvolu matky ktoru museli obist si nevsimli.

Vies, ze každý dom ma viac ako jednu stranu, že? Pri záberoch na dom je jasne vidieť, že to okrúhle okno nie je na prednej strane domu

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
22. 5. 2018 / 22:09:47 (před 6 roky)
off
RRR napsal(a):

Vies, ze každý dom ma viac ako jednu stranu, že? Pri záberoch na dom je jasne vidieť, že to okrúhle okno nie je na prednej strane domu

tak pozeram ze to okno ani nie je v ich dome .. asi ...
pretoze ako ide zaber ze vybehli na poschodie nad nimi je velka kupola s obrovkym lustrom ...
A z prednej strany domu je tiez gulate okno ale mensie ako na zaberoch a plus je v predu pred vchodom strieska.
A

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 5. 2018 / 22:11:27
RRR
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
22. 5. 2018 / 22:09:57 (před 6 roky)
off

All American - Čítal som script na pilotný diel a prišlo mi to viac menej ako high school drama podobná One Tree Hill, ktorá by sa hodila za Riverdale. Avšak trailer ukázal, že sa budú snažiť skôr o viac serióznejši prístup. Uvidíme či sa v tomto prípade podarí CW získať Netflix deal, ak nie, myslím že seriál neprežije.

Charmed - Mne sa trailer páčil. Osobne si myslím, že herečka, ktorá hrá najstaršiu sestru je skvelá (bola hlavnou postavou v The Tomorrow People a Into the Badlands). Uznávam, že herečka, ktorá hrá strednú sestru mi taktiež moc z traileru nesadla, ale uvidíme, rozhodne budem seriál sledovať. A čo sa týka predlženia, Charmed bude na 99% predĺžený, keďže od CBS Studios je na CW len 5 seriálov a 2 z toho budú budúci rok končiť (Jane, Crazy Ex).

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
22. 5. 2018 / 23:24:33 (před 6 roky)
off

Já jen doufám, že se těch nových Čarodějek nechytne Netflix, to pak mají prodloužení jisté i s 0,05 :(
(Pořád sice existuje šance, že jim dopředu křivdím a tak zlé to nebude, ale už teď po traileru se musí originál obracet v seriálovém hrobě. Měli radši natočit Halliwell´s Sons.)

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 5. 2018 / 23:26:28
Adík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
23. 5. 2018 / 11:17:51 (před 6 roky)
off

U těch Čarodějek.. já se to tak bojím přiznat, ale ono to vypadá celkem dobře. Hned jsem se navnadil na takový ten vibe, které měly i původní Charmed. Dám tomu šanci, ale bojím se, že to bude mít mega low budget a zároveň to pohřbí samo sebe třeba i přes ucházející ratingy.

All American vypadá zajímavě, možná na bingewatching, ale fakt se od toho budu snažit držet dál, protože CW a hle už tu máme 7. řadu.

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 5. 2018 / 11:19:20
ShedStories
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 5. 2018 / 14:40:58 (před 6 roky)
off

Tu mám takú dilemu. Neviem sa rozhodnúť, ktorý trailer vyzerá horšie. o_o

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
Lukoil Black
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
23. 5. 2018 / 16:43:02 (před 6 roky)
off
andrea168 napsal(a):

All American: Talentovany chlapec z ghetta se dostane do lepsi ctvrti, hned tam ceka holka a velky nepritel (ze ktereho se v budoucnu stane nejlepsi pritel)...,z toho se da hodne vydojit, myslim, ze to prodlouzi, bude to takovy novy One tree hill.
Charmed: to bylo ta strasne!, kdo probuh delal casting? No nic, z povinnosti a ucty ke starym Carodejkam zkouknu prvni dva dily a pak adije. Mozna to prodlouzi, ale ja proste musim dat moznost "zrusi po prvni serii"

z úcty ke starým Čarodějkám by sis to spíš pouštět neměla ;)

patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
23. 5. 2018 / 17:25:06 (před 6 roky)
off
Adík napsal(a):

U těch Čarodějek.. já se to tak bojím přiznat, ale ono to vypadá celkem dobře. Hned jsem se navnadil na takový ten vibe, které měly i původní Charmed. Dám tomu šanci, ale bojím se, že to bude mít mega low budget a zároveň to pohřbí samo sebe třeba i přes ucházející ratingy

Mám přesně stejný názor... mě ten trailer nepřišel až tak špatný, jak ho lidi popisujou... myslím, že na původní Charmed to nebude mít ani zdaleko, ale taky by to nemusel být ani propadák.

Alias
25. 5. 2018 / 14:08:59 (před 6 roky)
off

Charmed vyzerá skôr ako variácia na people of tomorrow, alphas a podobne, len reznuté mágiou. Originál sa stal už klasikou a teraz z toho spravia tínedžerskú drámu? A človek už naozaj vyzerá ako rasista, ale prečo všetky remaky musia nahrádzať pôvodné farby? Tá nevlastná sestra černoška k tým latino naozaj pôsobí ako "aha akí sme politicky korektní".
Neznáme herečky môžu vybudovať vlastnú značku, ale pri takomto remaku sa porovnávaniu nevyhnú a v tom nemajú šancu (hoci ľudia sú niekedy čudní a podporujú aj MacGyvera, ktorý sa pôvodnému nepodobá ani ako trabant mercedesu).

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
27. 5. 2018 / 17:29:04 (před 6 roky)
off

tak čarodějky? Ne. Obsazení, no děs. Ani ten chlap není koukatelný. Snad vydržím pilot, ale nepředpokládám, že by mě to chytilo.

For crying out loud!
Leeuska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
27. 5. 2018 / 19:26:14 (před 6 roky)
off

Některé předělávky se nepovedou a některé by se neměly dělat vůbec, oboje sedí na tento pokus o seriál.

Leeuska