och to je škoda.. ja som stále dúfala, že to predĺžia :/
Bůh žehnej Willu Ferrellovi. :-D
Ja som už ratala s tym ze to predlzia ked pridali tie epizody. Mňa to bavilo bola to taka dobra oddychovka a podla mňa to malo potencial do buducna. Škoda toho.
Last Man Standing, The Cool Kids a Rel. Fakt netuším, co tam ti lidi berou za matroš, že jim přijde tadle trojice jako úderná komediální bomba :D
Fakticky jsem věřil, že by tomu ještě tu jednu řadu dát mohli. Seriál se zase něčím odlišoval a nebyl tuctovej jako jeho kolegové.
Fox není normální. Proboha to už pomalu i to CW má lepší program na další sezonu než fox... Nejdřív zrušil všechny originalání seriály a teď všechny originální komedie. Oni tam jsou na drogách nebo co? To si jako myslí že nějakej Rel, Cool Kids nebo Last Man Staning budou mít sledovanost? Já myslím, že budou rádi když se nějaká episozda vůbec vyšplhá nad 2 miliony (nepočítám teda Last Man Standing, ten na těch 2 pojede pravděpodobně celou sezonu)...
pataaaaaa159 napsal(a):
Já myslím, že budou rádi když se nějaká episozda vůbec vyšplhá nad 2 miliony (nepočítám teda Last Man Standing, ten na těch 2 pojede pravděpodobně celou sezonu)...
Však uvidíš jak jim to hned na začátku sezony dojde :D Rel i Cool Kids se konce sezony podle mého ani nedočkají :D a v případě Last Man Standing bych ani s těma dvěma milionama nepočítal.
SerialZone Awards - Nejlepší nová komedie
Škoda, jedna z fakt mála komedií, co mě bavila.
Radim.Winiarski napsal(a):
Však uvidíš jak jim to hned na začátku sezony dojde :D Rel i Cool Kids se konce sezony podle mého ani nedočkají :D a v případě Last Man Standing bych ani s těma dvěma milionama nepočítal.
Fox má fotbal. Zbytek už je jenom do počtu.
lukascoolarik napsal(a):
Fox má fotbal. Zbytek už je jenom do počtu.
Už to tak asi vypadá. Je to škoda, protože jejich komediální tvorba mě vždycky bavila. Ať už starší věci jako Back to You, Raising Hope,nebo Scream Queens až po novější pecky jako Orville,Lucifer, či právě LA.
No, tohle mě velmi mrzí... Sice sem neviděla ani jeden díl, ale doufám, že se Kim Matula nebude chtít vrátit do Báječných a bohatých. Už sem si na přeobsazenou Hope zvykla .-)
Na téhle stanici už bude asi lepší nic ani nerozkoukávat...připomíná mi to TBS pár let nazpět :(
Takze FOX zrusil 4 skvele komedie ...
Aspon ma to posunulo v Tipovacke na 3 miesto. Ghosted a Champions zrusia, to ma udrzi, ale tipovanie predlzenia u Reverie ma asi posunie dole.
True Crime bolo tusim oznamene, ze o buducnosti serialu sa nerozhodne dlho, az pokial nebude dobry novy napad.
-1 do tipovacky ale aj dalsia - pre FOX...