NBC jako jediné nezklamalo. Pro mě je dlouhou dobu čislo 1 a seriály od něj mám nejradši (z velké 5).
I Fell Bad=překvapivě dobrý, fajn komedie, myslím že to prodlouží
Manifest=vypadá to hodně dobře, ale to vypadal i The Crossing, který se stal nejhorším seriálem, který dokoukám do konce. Tohle zruší, Amíci to sledovat nebudou
New Amsterdam=nesnáším lékařský seriály, takže tady nic (prodlouží)
Jestli je neco naprosto jiste, tak to, ze New Amsterdam zrusi. Jako duvod uvedu dve slova...Tyler Labine.
Jinak musim rict, ze jsem letos z tech novinek super zklamany. Zadny silny serial nevidim a to co vidim jsou vicemene sra*ky...
I feel bad musí zrušit, vždyť jen ten trailer je příšerný. New Amsterdam jakožto další lékařinu prodlouží a Manifest bych viděla na jednu zakončenou sérii.
Gratulky. První rok, co vypadá, že nebudu sledovat ani jednu novinku z Velké pětky :D
Manifest vypadá jako pilot dobře. Jen nevím, co od něj čekat dál. Jestli budou řešit nějakou serializovanou záhadu, jdu do toho. Ale pokud se z toho vyklube rodinné drama ve stylu "co se změní za pět let aneb jedna epizoda = jeden pasažér" a občas do toho ťuknou náznak záhady, u které bude hrozit, že jí nestihnou dořešit, tak mě to asi bavit nebude.
I Feel Bad: Spustila jsem trailer a rikam "a jedna nutna multikulti". Proc z tech lidi delaji takove blbce? Pak jsem uvidela jmeno Amy Poehler a bylo jasno a vymalovano. Po nadsenem piskotu a chvale holywoodskeho kraje, tohle potichu zmizi do neznama. Zrusi.
Manifest: Velmi, velmi slibne, bude zalezet jak to rozjedou, ale pokud by se jednalo o dlouhodobou zahadu, tak za me Juchuuu. Jedna z nejlepsich novinek zztim, alespon podle traileru. Rozhodne tomu dam sanci, coz u me znamena 8 epizod, nez to bud zabalim, nebo rozjedu.
New Amsterdam: kdyz jsem uslysela, ze Tom Keen (Ryan Eggold) dostane po Blacklistu novou roli a hned tu hlavni, byla jsem nadsena. Nadseni vyprchava, lekarske serialy fakt nemam rada, vsechno me pak po nich boli. Navic dobre znam americke nemocnice a vim, ze tyhle serialy jsou vice sci-fi nez sci-fi samotne. Za normalnich okolnosti bych proste jen tipovala, ze to prodlouzi, ale Tom Keen..., takze alespon trochu okem mrknu taky.
konečně něco co mě zaujalo. Manifest a New Amsterdam :D Tak teď už jen doufat že se toc chytne :D