Tenhle člověk tu bude chybět. Nikdo další s takovým jedinečným hlasem není a nebude... :/
Já mám pořád před očima tu scénu z Vyprávěj jak je na chalupě a dělá společně s Ninou Divíškovou šťávu z bezu a ono to bouchne a bílé zdi už nejsou bílé.
Velice smutná zpráva..R.I.P.
RIP
dostalo ma to keď som to zistila
len malé slovenské vytknutie Vrútky nie sú vesnice ale mesto
škoda ho...
Kahlan napsal(a):
RIP
dostalo ma to keď som to zistila
len malé slovenské vytknutie Vrútky nie sú vesnice ale mesto
a před 80ti lety??
kacka.irena napsal(a):
a před 80ti lety??
vtedy to možno...ale ospravedlňujem sa za to rýpnutie
RIP další skvělý herec nás opustil
Je mi moc líto, že odešel. Byl to jeden z mých oblíbených českých herců.
kacka.irena napsal(a):
a před 80ti lety??
Aj vtedy
Dobrých herců je čím dál tím míň.
R.I.P.
tento herec mi bude chybět. Nejvíce se mi líbil v Princ a Večernice. Roli Mrakomora zahrál skvěle jako malá jsem se ho (Mrakomora) strašlivě bála. A souhlasím měl jedinečný hlas :_(
Asi 3 krát jsem smazala, co jsem chtěla napsat. Člověk neví. Bliká mi tu kurzor a čeká na písmena, ale pořád nenacházím slova. Pane Brzobohatý, odpočívejte, Váš život byl naplněn, jak měl, přinesl jste nám hodně a možná ještě víc, za to jsme Vám nesmírně vděčni! A na Vaši počest všichni : Dřepkins! (vím, že to není Vaše hláška, ale myslím, že sedí, protože před Vaší osobou by každý měl padnout na zadek!) ten americký blábol na R psát nebudu, protože se to k Vám nehodí, takže jsem Vás ucitla po našem.
Byl to PAN HEREC, kterých mi už moc nemáme. Nevím co moc napsat, je to těžké něco vymyslet, tak jen v tichosti uctěme jeho památku, zavzpomínejme na to jak nás bavil, a každému z nás dal něco ze sebe.
PS: Souhlasím s tou věcí na R.., že se moc nehodí.
Těžko něco psát... Odešla herecká legenda, vynikající herec, který měl obrovské charisma. Můžeme jen vzpomínat...
Nejsmutnější je, že to byl jeden z posledních skvělých herců které jsme ještě měli ti současní Čeští herci jsou totiž všichni o několik tříd horší. :-(
Odpočívejte v pokoji. Na dokonalý herce se nezapomíná...!