Jsem trochu zmatená - Ryan Hansen hrál ve Veronice Mars VETERINÁŘE? Nehrál náhodou spolužáka Veronicy a kamaráda Logana? Dokonce si ani nevybavuju, že by v seriálu nějaký veterinář vůbec vystupoval... Ale můžu se mýlit, seriál jsem přeci jenom dlouho neviděla, navíc jsem část musela sledovat ve slovenštině, takže mi něco uniknout mohlo...
Anyk napsal(a):
Jsem trochu zmatená - Ryan Hansen hrál ve Veronice Mars VETERINÁŘE? Nehrál náhodou spolužáka Veronicy a kamaráda Logana? Dokonce si ani nevybavuju, že by v seriálu nějaký veterinář vůbec vystupoval... Ale můžu se mýlit, seriál jsem přeci jenom dlouho neviděla, navíc jsem část musela sledovat ve slovenštině, takže mi něco uniknout mohlo...
aha, já veronicu nikdy neviděla, pouze jsem informaci překládala z anglické stránky, tak to opravím, moc se omlouvám
allyska napsal(a):
aha, já veronicu nikdy neviděla, pouze jsem informaci překládala z anglické stránky, tak to opravím, moc se omlouvám
ne, to v pohodě, myslela jsem si, žes jí nikdy neviděla... pokud na té anglické stránce, ze které jsi čerpala, bylo "vet", teoreticky by to taky mohlo znamenat veterán, ale to zase nevím, co by tím autor myslel... Ryan tak starej není...
Díky za opravu v nadpisu, ale ten veterinář je ještě jednou zmíněn v samotném článku, tak tam to taky kdyžtak smaž, než se dopátráme pravdy, ať tu nemáme prapodivné informace :-)
Dej tam proutníka nebo hlupáka a budeš to mít dobře. :D
Anetka888 napsal(a):
Dej tam proutníka nebo hlupáka a budeš to mít dobře. :D
proutník, to je pěkný slovo, to tam dám :)
haroska napsal(a):
Hraje tam největšího prasáčka no :))))
No já tímhle svým komentem chtěla vyjádřit podporu - že jsi nebyla s tím veterinářem tak daleko od pravdy. Něco se zvířetem společného měl :)
Nechci bejt rejpal, ale Gibbs a spolu jsou v klasický NCIS... v NCIS:LA to vede G. Callen ;-)
Helo napsal(a):
Nechci bejt rejpal, ale Gibbs a spolu jsou v klasický NCIS... v NCIS:LA to vede G. Callen ;-)
v pohodě, já si to uvědomila při psaní článku, chtěla to opravit a zapomněla, ted už je to v pořádku :)