Diskuze k článku The Walking Dead opouští jedna z nejhlavnějších postav
libor42
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
29. 5. 2018 / 23:31:06 (před 6 roky)
off
Shppen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
29. 5. 2018 / 23:35:53 (před 6 roky)
off

Jako musim rict, ze se na to tesim. Postava Ricka me otravuje uz asi 3 serie, takze jsem na tu zmenu zvedavy. Kazdopadne, ale spis budu v mensine a rekl bych, ze to asi s pripadnym pokracovanim dost zamava.

Son of Anarchy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
29. 5. 2018 / 23:42:39 (před 6 roky)
off

no to snad ne. To uz to snad meli radsi ukoncit letos a ze by to slo. Uz tak bylo dost zmen od komiksu a ted jeste tohle? Cim vic jsem mel nacteny, tim vic pro me serial upadal a po odepsani Ricka si snad ani nechcu predstavovat co to bude za paskvil. A v 10 rade by mohli spojit dej s FTWD, pozabijet aji zbytek puvodnich a uz by to upadlo definitivne. No nepotesili me teda.

Son of Anarchy
ShedStories
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
30. 5. 2018 / 00:45:27 (před 6 roky)
off

Osobne dúfam, že to je znamenie blížiaceho sa konca seriálu. To by som sa k tomu seriálu vrátil. :)

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
RedRose
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
30. 5. 2018 / 00:53:02 (před 6 roky)
off

nejsem skalnim fanouskem twd, ale tohle bude hodne velky odklon od predlohy... jsem sam zvedavy, jak to bude pokracovat a jak a kdy se to spoji s ftwd...

...kdo vysoko myslí, ten hluboko padá...
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
30. 5. 2018 / 05:15:01 (před 6 roky)
off

Tak končím s TWD, mají k dispozici super předlohu, ale neustále ji přetvářejí.
A Daryl jakožto nejhorší a nejzbytečnější postava tam pořád bude strašit...
Už jsem TWD snášel dost dlouho a tímto u mě skončili...

Radim.Winiarski
30. 5. 2018 / 09:17:23 (před 6 roky)
off

Myslím si, že by nebylo od věci začít přemýšlet nad tím, že to další řadou ukončí. A v případě zájmu ze strany některého z hlavních herců o pokračování, ho prostě a jednoduše přesunout do FTWD. To co tvůrci totiž dělají s originální předlohou je skoro až k pláči :D

Tak dlouho nosíte masku, až nakonec zapomenete, kdo je pod ní. (V)
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
30. 5. 2018 / 09:44:44 (před 6 roky)
off

Wow. To bych nečekala, ale dobrej nápad.
Já TWD musela přestat sledovat na začátku 7. série, pač to na mě bylo už moc násilný, ale snad se někdy překonám. Zajímá mě, co s Rickem udělaj.

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
30. 5. 2018 / 09:45:42 (před 6 roky)
off

A Daryl jako hlavní role? Mmmm! Tak to mělo být už od začátku. :D

zdenka99
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
30. 5. 2018 / 09:48:21 (před 6 roky)
off

Ja už ani 9 seriu nezacnem pozerat, radsej si skoncim serial 8 seriou, ktora skoncila vcelku dobre. Bez Ricka to už nebude ono. A aspoň sa nebudem rozculovat nad neustale klesajucou kvalitou.

Alias
30. 5. 2018 / 10:14:36 (před 6 roky)
off

Prečo proste nevymenia herca?
Toto nie je Baywatch, kde je jedno, že sa každé dve série vymenia všetky postavy. Stále nové postavy sú fajn na stále nové príbehy, ako Black Mirror, či Outer Limits.
Ale ak máme jeden svet a jeden príbeh, tak človek potrebuje niečo čo ho tým dejom sprevádza. To je vlastne ten dôvod, prečo to sledujeme. chceme vedieť, ako to dopadne. A keďže tu nie je konkrétny cieľ - nehľadá sa útek na inú planétu, nehľadá sa liek na vírus, nič - tak jediné čo motivuje k sledovaniu sú osudy postáva. Boj o život v zombíkmi zamorenom svete si užili všetci za dosť sérií (a tiež v každom trápnom filme, či počítačovej hre, kde využívajú nízke náklady, ktoré im zombíci umožňujú) a to už nikoho nezaujíma.

Prekvapivý krok aj od neho. Nie je taká hviezda, že by sa o neho bili stanice Mnohé hviezdy jedného seriálu aj zostanú hviezdami jedného seriálu (prípadne dvoch, ako tu máme vo fotočlánkoch :) ).

Destinytte napsal(a):

Zajímá mě, co s Rickem udělaj.

Keďže odchádza bez možnosti návratu, tak zrejme neodíde do západu slnka s Michonne.

Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
30. 5. 2018 / 11:03:38 (před 6 roky)
off

No tak to jsem zvědavá..

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
Lukoil Black
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
30. 5. 2018 / 11:55:03 (před 6 roky)
off
Destinytte napsal(a):

Wow. To bych nečekala, ale dobrej nápad.
Já TWD musela přestat sledovat na začátku 7. série, pač to na mě bylo už moc násilný, ale snad se někdy překonám. Zajímá mě, co s Rickem udělaj.

taky jsem skončil na začátku sedmé série, ale spíš z toho důvodu, že to bylo moc nudný...

luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
30. 5. 2018 / 12:11:53 (před 6 roky)
off

A jéje. Řekla bych, že TWD se pomalu, ale jistě blíží ke svému konci. Fanoušci měli problém překousnoutCarla. Upřímně to vypadalo, že toho producenta upálí na hranici. A teď ještě Rick...:D To fanoušci nerozdýchají. Mě je to celkem jedno. Myslím, že seriál má pořád ještě dost zajímavých postav, i když osobně bych radši jinou hlavní mužskou roli, než Daryla, nějak mi chlapec začal v posledních pár sériích vadit s tím jeho věčně ukřivděným obličejem. No, uvidíme, co si pro nás scénaristi připravili. Jedno vím jistě, ať odejde jak odejde, budu potřebovat kapesníky.:D

foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
30. 5. 2018 / 12:39:12 (před 6 roky)
off

A jéje, to zase budou všichni milovníci komiksů žbrblat. Já už jsem si dávno oddělila komiks od seriálu a oba mě pořád baví. To, že A.L. končí může mít dopad maximálně na atmosféru, otázkou je, jestli to bude lepší, nebo horší. Optimisticky budu doufat, že jiný postavy s potenciálem dostanou více času v příběhu.

Editováno: 1x | Naposledy: 30. 5. 2018 / 12:39:45
Alias
30. 5. 2018 / 15:34:04 (před 6 roky)
off
foruska napsal(a):

A jéje, to zase budou všichni milovníci komiksů žbrblat. Já už jsem si dávno oddělila komiks od seriálu a oba mě pořád baví. To, že A.L. končí může mít dopad maximálně na atmosféru, otázkou je, jestli to bude lepší, nebo horší. Optimisticky budu doufat, že jiný postavy s potenciálem dostanou více času v příběhu.

Ale potom fakt nechápem čo ťa tam baví, keď sa striedajú postavy. Akože nikoho nesledujeme dlhodobo, nikomu neprajeme pád, alebo happy end, ale sú to len výseky zo životov v apokalyptickom svete než sú postavy zabité.
Ako som vravel, Black Mirror, či Outer Limits ponúka vždy iný dej. Ale mať stále iné postavy v tom istom, navyše v samo o sebe nezaujímavom prostredí (áno, zombíci sú už neskutočne prevarení) je divné.

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
30. 5. 2018 / 16:43:25 (před 6 roky)
off

Na Rickovi ještě někomu záleží? Vždyť za ty roky se u něj střídají jen tři herecké polohy znovu a znovu:

1- šťastný a spokojený Rick
2- zlomený Rick, který o něco přišel
3- mstící se Rick v Terminátor módu

Chudák Darryl, teď to bude muset dělat on.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Alias
30. 5. 2018 / 17:51:08 (před 6 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

Na Rickovi ještě někomu záleží? Vždyť za ty roky se u něj střídají jen tři herecké polohy znovu a znovu:

1- šťastný a spokojený Rick
2- zlomený Rick, který o něco přišel
3- mstící se Rick v Terminátor módu

Chudák Darryl, teď to bude muset dělat on.

Veď to sú pozície všetkých. Daryl bol šťastný s Beth a Carol, potom zlomený a potom sa mstil. Maggie bola spokojná s Glennom, potom zlomená a potom sa mstila. Carol zlomená stratou dcéry, šťastná s Darylom, mstila sa na derbákoch, šťastná v novom útočisku, zlomená po zabíjaní, zas sa vrátila aby sa mstila. Každý podstate začal zlomený zo straty ľudskej populácie, trochu nadobudol šťastia v Rickovej skupine, keď zažívali chvíľu pokoja vo väznici, alebo v mestečku a potom zas zlomený stratou blízkeho a potom sa mstili . Každá jedna postava si tým prešla.
Akurát mnohé postavy zomreli skôr, než sa mohol cyklus zopakovať. Takže podľa tohto stanoviska by nám nemal chýbať nikto.

Anduska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
30. 5. 2018 / 18:58:15 (před 6 roky)
off

No, každopádně se to podle mě táhne už moc dlouho. Neměli by přemýšlet, jakou další hlavní postavu zabijou, ale spíš jak to řádně ukončit.

Nevěříš?