Těším se na The Sinner, Heathers a Castle Rock :-)
Chybí mi tak informace, že pojede také seriál Animal Kingdom (sice začal 29.5., což ještě není červen, ale zbytek epizod už vychází na letní sezónu).
Mám ráda letní program, sice je toho maličko, ale zase se hezky doháněj resty a načínaj nový seriály. :D
Jsem zvědavá na Dietland. Přečetla jsem si popis, kterej se mi zalíbil a pak jsem měla šok, že tam hraje dobrá manželka! Uhuh, už aby to bylo.
Jinak budu koukat na Saula, Teachers, Younger, The Bold Type, Wentworth, Young&Hungry a Heathers.
som zvedavá na Dietland, ale snáď to bude dobré, pretože v lete toho veľa sledovať nebudem. teším sa na Wentworth a The Bold Type a tým asi končím moje seriálové leto (samozrejme ak nerátam seriálové resty)
Wentworth, no sláva! Teď se jen budu 16 dní modlit k seriálovým bohům, aby ten šváb nepřežil :D (modří vědí :D). Ragelly, pilot rozhodně zkus, ale je takový pomalejší. Řekněme seznamovací. I když je hned na začátku cítit, že to vězení nějak funguje a jsou tam určitá psaná, ale hlavně nepsaná pravidla, která je třeba dodržovat, se kterýma se seznamuje divák prostřednictvím hlavní hrdinky (někdy dost drsně). Plus Wentworth vždycky podle mě fungoval jako celek (takže ano, má svým způsobem serializovaný děj).
Jsem zvědavá na druhou řadu Bold Type. Na pilot jsem se vloni podívala kvůli výzvě (a Karmě z Faking it a Beth z Chasing life) a říkala si, že dál nepůjdu, protože tohle rozhodně není můj šálek kávy (aneb make-up jsem na sobě měla jen z donucení na focení na tablo jinak ho nechci ve své blízkosti ani vidět a šaty jsem naposledy měla sestřence na svatbě když mi bylo devět, jinak jsem tomboy/butch až za hrob :D), ale tohle mě prostě něčím dostalo. A to ani nejsem hard-core Kadena shipper O_o.
A k novinkám.. Nevím proč, ale první co mě napadlo při čtení popisku k Dietland bylo Ďábel nosí pradu v televizním světě, takže asi ne (a na Julls jako mrchu se mi taky moc koukat nechce, pochybuju, že se z ní vyklube druhá Jacqueline). U The Outpost jsem se v první chvíli chtěla zaradovat, že by mohlo být nové dobré fantasy. Pak se podívám, že to dělá CW a říkám si Hm, tak ne.. Jinak mě nic ostatního nezaujalo.
Edit: Ty jo, já vlastně zapomněla na Salvation... Můžu jen doufat, že ho moc nedodrbou, ale další sezonu podle mě už nedostane. Už té druhé jsem se docela divila... Ovšem pokud by chtěli dodržovat linku konspirací, tak jsem pro všema deseti, to mě bavilo asi nejvíc.
Hurá, konečně zase nějaký western :)
http://tvline.com/2018/06/01/heathers-reboot-cancelled-paramount-network/#more-952369 No to si ze mě děláte srandu...tak člověk se na to těší a oni se na to úplně vykašlou? Tak proč to vůbec točili?
Caroline115 napsal(a):
http://tvline.com/2018/06/01/heathers-reboot-cancelled-paramount-network/#more-952369 No to si ze mě děláte srandu...tak člověk se na to těší a oni se na to úplně vykašlou? Tak proč to vůbec točili?
Jop, taky jsem to teď četla, to je naprd :(
Caroline115 napsal(a):
ale snaží se to prodat nějaké jiné stanici, takže nějaká malá naděje pořád je... Byl to skvělý pilot
Vám se Heathers líbil?! Já z toho zrušení jásám. Pro mě to byl jeden z nejhorších pilotů, co jsem letos viděla :D a ten trailer na celou sérii vypadal ještě hůř.
Útery je můj den. Yonger, The bold type a Y&H!
pataaaaaa159 napsal(a):
ale snaží se to prodat nějaké jiné stanici, takže nějaká malá naděje pořád je... Byl to skvělý pilot
Jop, tak snad se to podaří!
Condor (film mám moc ráda) a Yellowstone (Costner ve westernu, to snad ani nemůže dopadnout špatně) vypadají zajímavě. Snad se někdo ujme překladu.
Naopak Dietland asi vynechám. K Margulies mám averzi poté, co zřejmě rozeštvala štáb TGW natolik, že to raději ukončili a založili si nový seriál bez ní. Navíc ta další paruka, kterou má na plakátu, je děsivá...
andromache napsal(a):
Wentworth, no sláva! Teď se jen budu 16 dní modlit k seriálovým bohům, aby ten šváb nepřežil :D (modří vědí :D). Ragelly, pilot rozhodně zkus, ale je takový pomalejší. Řekněme seznamovací. I když je hned na začátku cítit, že to vězení nějak funguje a jsou tam určitá psaná, ale hlavně nepsaná pravidla, která je třeba dodržovat, se kterýma se seznamuje divák prostřednictvím hlavní hrdinky (někdy dost drsně). Plus Wentworth vždycky podle mě fungoval jako celek (takže ano, má svým způsobem serializovaný děj).
Jsem zvědavá na druhou řadu Bold Type. Na pilot jsem se vloni podívala kvůli výzvě (a Karmě z Faking it a Beth z Chasing life) a říkala si, že dál nepůjdu, protože tohle rozhodně není můj šálek kávy (aneb make-up jsem na sobě měla jen z donucení na focení na tablo jinak ho nechci ve své blízkosti ani vidět a šaty jsem naposledy měla sestřence na svatbě když mi bylo devět, jinak jsem tomboy/butch až za hrob :D), ale tohle mě prostě něčím dostalo. A to ani nejsem hard-core Kadena shipper O_o.
A k novinkám.. Nevím proč, ale první co mě napadlo při čtení popisku k Dietland bylo Ďábel nosí pradu v televizním světě, takže asi ne (a na Julls jako mrchu se mi taky moc koukat nechce, pochybuju, že se z ní vyklube druhá Jacqueline). U The Outpost jsem se v první chvíli chtěla zaradovat, že by mohlo být nové dobré fantasy. Pak se podívám, že to dělá CW a říkám si Hm, tak ne.. Jinak mě nic ostatního nezaujalo.
Edit: Ty jo, já vlastně zapomněla na Salvation... Můžu jen doufat, že ho moc nedodrbou, ale další sezonu podle mě už nedostane. Už té druhé jsem se docela divila... Ovšem pokud by chtěli dodržovat linku konspirací, tak jsem pro všema deseti, to mě bavilo asi nejvíc.
Svab neprezil a naopak nekdo venku prezil
nikol141 napsal(a):
Svab neprezil a naopak nekdo venku prezil
Tak z toho jsem fakt moudrá :D.
Na Wentworth už se moc těším.
andromache napsal(a):
Tak z toho jsem fakt moudrá :D.
Pravda, blbě napsaný :D, takže jak víme, na konci utekly dvě osoby, tak doufám, že jedna to nepřežije a naopak ta druhá to zvládne. Trailer vypadá zajímavě.
U mna 0
Trailer na Wentworth vypadá dobře. ,,Did you bury me deep enough?,,
Možná nakonec bude Freak jen Willova halucinace, ale snad ji nebudou ukazovat v každém díle jak u 13RW. To by bylo hodně otravné.
Tak Wentworth je hvězdná stálice ;-). Mr. Mercedes, pochopitelně - dále Salvation, a s velkou opatrností The Outpost a právě tak Castle Rock.
nikol141 napsal(a):
Pravda, blbě napsaný :D, takže jak víme, na konci utekly dvě osoby, tak doufám, že jedna to nepřežije a naopak ta druhá to zvládne. Trailer vypadá zajímavě.
To už je lepší :D. A ano, jsme na tom stejně :-)
Co jsem slyšel, tak Heathers hrát nebude.. tedy alespoň v USA - od 12. července u nás na HBO.
Nevíte někdo,jak to dopadlo s Heathers? Úplně jsem se do toho seriálu zamilovala a zkoukla jsem do šestého dílu, ale další nemůžu nikde najít! Zrušili to takhle v půlce série? :(
kajaprochy napsal(a):
Nevíte někdo,jak to dopadlo s Heathers? Úplně jsem se do toho seriálu zamilovala a zkoukla jsem do šestého dílu, ale další nemůžu nikde najít! Zrušili to takhle v půlce série? :(
HBO Go. Jsou u 8. dílu.
Kde jsi viděla těch prvních 6?