Tak já miluju hlavně poslední zmíněný seriál!! :) Troopers jsou legenda! Bavím se u každé epky :D
kdy by jste chtěly part 2 tak bych navrhoval Compulsions, Full Benefits a Mortal Kombat: Legacy
Osobně znám jen ten první, ale zkusím i ty další tipy :)
Paráda, hned mám zase na co koukat :-) Díky za článek :-)
Nemáte za co děkovat, jsou to tipy od vás :) Každopádně tam je pár opravdu legendárních kousků :) Jen mě mrzí, že jsem zapomněl na Mortal Kombat: legacy... to je podle mě hodně povedená websérie a díky jejímu úspěchu už se pracuje na filmu... zatr, možná ho tam ještě zařadím :)
Další: Zombie Roadkill
A já mám radost, že úvodní obrázek je z tipu ode mě! :D
Určitě ještě pár webseriálů přiberu,vypadaj zajímavě. :)
tak The Guild je klasika
Sal3m napsal(a):
tak The Guild je klasika
Je? Já to neznala, dokud jsem to tak před měsícem neobjevila na youtube. :D
20milionů shlédnutí mluví za sebe http://www.youtube.com/watch?v=urNyg1ftMIU
Můžu se optat na link k prvnímu zmíněnému - Dating Rules from My Future Self? Na youtube mi to hlásí že video bylo znepřístupněno pro mou zemi, ať žije Narnia!
Sal3m napsal(a):
20milionů shlédnutí mluví za sebe http://www.youtube.com/watch?v=urNyg1ftMIU
No přesně díky tomuhle jsem to začla sledovat. :DD
deedeedee napsal(a):
Můžu se optat na link k prvnímu zmíněnému - Dating Rules from My Future Self? Na youtube mi to hlásí že video bylo znepřístupněno pro mou zemi, ať žije Narnia!
Všechny díly máš třeba tady... :-)
Haroska to dávala na FB. Dostali to právě na videacesky.cz :) Je to od tvůrců Continuum. Melanie děkuje českým a slovenským fanouškům :) Podle mě moc milé gesto :) Video zde
Edit: ha, tak koukám, že jste to dávali na FB :D
USS Odyssea napsal(a):
Haroska to dávala na FB. Dostali to právě na videacesky.cz :) Je to od tvůrců Continuum. Melanie děkuje českým a slovenským fanouškům :) Podle mě moc milé gesto :) Video zde
Edit: ha, tak koukám, že jste to dávali na FB :D
Máme to tady i na profilu seriálu :)
megawir napsal(a):
Máme to tady i na profilu seriálu :)
hm, tak nic no :D si člověk chtěl trochu šplhnout :D :D :D
Mám takový dojem, že to její poděkování zvedlo hodnocení toho seriálu tady na SerialZone :D
zipacna napsal(a):
Mám takový dojem, že to její poděkování zvedlo hodnocení toho seriálu tady na SerialZone :D
Podle statistik ani ne, dnes Continuum hodnotili jen dva lidé :)
Jak tak koukám, mám pocit, že prubnu The Guild. Felicia je můj hrdina už od Dr. Horribla :)
Dneska jsem začala koukat na drama web-seriál Ruth & Erica s Maurou Tierney, tak uvidíme, co se z toho vyklube ;-)
The guild je super, teď navíc začla vycházet šestá série, tak jsem nadšená :) Felicia je skvělá všude, kde se objeví, jen mě zklamal Dragon age: redemtion.
Z jiných webseriálů pak můžu doporučit The Lizzie Bennet diaries viz youtube. Klasický příběh Pýchy a předsudku zasazený do současnosti zpracovaný do podoby videoblogu.
Wafe napsal(a):
Z jiných webseriálů pak můžu doporučit The Lizzie Bennet diaries viz youtube. Klasický příběh Pýchy a předsudku zasazený do současnosti zpracovaný do podoby videoblogu.
Už jen ten popis zní zajímavě, na to asi kouknu. :)
Chybí mi tu Aim High. Ten článek je asi starší než ten seriál, ale stejně miut chybí.