Prosím, ještě doplnit Sharp Objects....je to podle knihy od Gillian Flynn (napsala Zmizelou) a tipla bych si, že to bude dobrý...a premiéra má být 8. července (i když první díl má mít premiéru už za pár dní na nějakém promítání)
A co Orange is the New Black? To je takový letní seriál a vůbec jsem nezachytila, jestli ho budou letos v létě vysílat dál. Nebylo nikde, že by se rušil, ne?
Camfourek napsal(a):
A co Orange is the New Black? To je takový letní seriál a vůbec jsem nezachytila, jestli ho budou letos v létě vysílat dál. Nebylo nikde, že by se rušil, ne?
Netflix on Tuesday revealed that Orange Is the New Black Season 6 will be released on Friday, July 27.
V první řadě The Affair. Dále Poldark a Pose.
Tak já budu mít víkend volnej. :D
A.R.G.U.S. napsal(a):
Netflix on Tuesday revealed that Orange Is the New Black Season 6 will be released on Friday, July 27.
Děkuji za info, to potěší. Ten rozhodně sledovat budu. :D
Jak já se těším na Poldarka a je fajn vědět, že bude další řada. Minulé řady přišla úleva až na konci posledního dílu, když vypravěč řekl, že se Poldark vrátí s další řadou.
No já to mám jednoduché na co se budu koukat v létě. V lese na zem po houbách xD Ale teď vážně, tenhle rok mám na léto naplánovaný Gotham a Mladé a neklidné (díly od 10.3.2016) takže já mám dost na pilno.D
Super, konečně dobrá zpráva s Poldearkem :)