Tak to napíšu i tady: SUPER!
Bůh (nebo ďábel) existuje a činí zázraky! :D :)
eliska.musilova napsal(a):
Bůh (nebo ďábel) existuje a činí zázraky! :D :)
Otec dohlíží na svého syna.
Bůh existuje.. a šéfuje Netflixu!!! Já je miluji, fakt strašně moc :D
nejlepší zpráva měsíce! <3 bylo skutečně zajímavé posledních pár týdnů sledovat všechny snahy fanoušků i tvůrců a jsem nadšená, že se vyplatilo :)
Bože, já ten Netflix prostě miluju čím dál tím víc :D
Musím říct, že jsem nečekala, že to vezmou právě kvůli komplikacím s Hulu v USA, takže překvapili, ale jsem za to ráda, aspoň to tam dál můžu pěkně legálně sledovat :)
No, peněženka bude asi plakat - Prime kvůli Expanse a teď ještě Netflix kvůli Lucimu. :-D Paráda
Sheerwood napsal(a):
No, peněženka bude asi plakat - Prime kvůli Expanse a teď ještě Netflix kvůli Lucimu. :-D Paráda
No jóóó! Teď už se nemůžeme vymlouvat na to, že to u nás nejde "nikde" sledovat...
Nejlepší zpráva za poslední měsíc!!! ❤️❤️❤️
Tie prebdené noci stáli za to. Neskutočne sa teším ♥♥♥.
Wow, v tuhle záchranu jsem už ani nevěřila. To je boží! *wink, wink*
A když už jsme u těch božích zásahů... POI revival? Ne? Za 5-10 let?
super zpráva
Paráda! Naprosto úžasné. Už jsem nedoufala a pomalu ho oplakala, tak můžu být zase spokojená.
Ano, bože, díky, jo!
Zpráva dne <3
Super :D Už jsem se bála, že se to nestane...
Wow, super správa, už len dúfať že seriál si udrží kavlitu :) A bude tu s nami ešte zopár rôčkov ;-)
Yes!
Vianoce v júni! ♥
Nádhera už jsem skoro nedoufala. Víc už letos nepotřebuji :-)
Luxus! Takhle kdyby se to padařilo u více zrušených seriálů... Ale nemusí pršet, jen když kape. Prostě bomba. :-D
jupííííí!!! Už jsem fakt nedoufal! :-)
Zaujimave, vsade bol v poslednych dnos spominany Amazon a oni kotuhy jedny pod ho Netflixovat ... vyborna sprava.
Teď ještě, aby Netflix šlápl na krk tvůrcům, aby z toho nedělali dál přiblblou romanci se schizofrenními postavami a nelogickými veletoči v ději. Jestli budou pokračovat v trendu 3. série, tak to nejspíš zase rychle skončí.
Matuush napsal(a):
A když už jsme u těch božích zásahů... POI revival? Ne? Za 5-10 let?
Jen to ne. Když to začali směřovat jako osudový souboj mezi dvěma superinteligencemi, už to vytěžili na maximum.
Pozitivní zpráva roku, super!!!!!!!!
Sklouzlo se k největšímu možnému klišé, které seriály znají - milostný trojúhelník a símvás, jakoby jsme celou dobu nevěděli, koho si Mrs. Decker vybere, její vztah s Luciferem mě nebaví (to už bych ho radši viděla s Ellou nebo Maze). Nemluvě o tom, že se naprosto ignoruje nadpřirozený potenciál a řeší se bud vztahy nebo případy, proto bych doporučila Chloe vyšoupnout (nic proti herečce, ale mé sympatie se nezískala dost na to, abych tam tu postavu dokázala trpět v tichosti).
Nicméně jsem ráda, že Lucifer dostal druhou šanci, ted jde o to, aby to celé zase totálně nepokazili a nepokračovalo se v detektivní, rádoby nadpřirození soap opeře.
Červený k červenému! To se dnes oslaví. Páni, já mám radost. Teď ještě aby na to trochu Netflix dohlédnul, přidat v nadpřirozenu a omezit fňukání. Víc klavíru a Tomova šarmu. Lucifer má obrovský potenciál. Prosím, zase to nepokažte.
Pořád jsem doufala, že Lucifera někdo zachrání a konečně výborná zpráva :) Už teď se nemůžu dočkat na nové díly :)
Super zpráva :-)
který je tem třetí seriál který byl zachhránen? tím druhým je expanse..ale ten další nevím..
Mehal napsal(a):
který je tem třetí seriál který byl zachhránen? tím druhým je expanse..ale ten další nevím..
Brooklyn 99
Tak to je super! Už som prestávala dúfať.
Caroline115 napsal(a):
Brooklyn 99
děkuji :)
tak to je fajn a už se nemužu dočkat,diky
Skvělá zpráva, mám velkou radost. Ďábel je zpět a silnější než kdy jindy. ❤ Teď ještě doufat v zázrak u Timeless.
Mluvím o tom v podstatě nepřetržitě už od včerejška, co jsem se to dozvěděla, ale tohle je ta nejlepší zpráva, jakou jsem za poslední dobu viděla. Ještě nikdy mi na žádném seriálu nezáleželo tolik. ❤
To je absolútne úžasná správa!!! Teším sa ako malé decko :D A Netflix! Možno konečne opravia všetko zlé, čo v Luciferovi pôvodní tvorcovia pokašľali a naplno využijú ten potenciál :)
Od včerejška nadskakuji radostí :-)
Ty jo, už jsem ani nečekala, že Lucifera nikdo zachrání. Už jsem pomalu brečela a teď se tu raduju :D Miluju Netflix ♥
Tak přece jen je na světě nějaká spravedlnost. :D
Nemôžem tomu uveriť. Frajer mi poslal obrázok z imguru ale nevedel, či je to pravda. A tu čítam, že je to pravda. Najlepšia správa tohto roka! Ďakujeeeem.
HELL YES!
Nejásejme předčasně. Když se CMT rozhodlo "zachránit" Nashville, taky jsem se radoval. Teď o dva roky později bych si přál, aby zůstal zrušený, potom, co s tím seriálem provedli.
Netflix musí spoust věcí změnit, protože kvalita Lucifera šla po první sezóně dramaticky dolu a bojím se, že pokud budou pokračovat v zajetých kolejích, budu za nějaký čas zase litovat, že byl seriál zachráněn.
Engeneer napsal(a):
Nejásejme předčasně. Když se CMT rozhodlo "zachránit" Nashville, taky jsem se radoval. Teď o dva roky později bych si přál, aby zůstal zrušený, potom, co s tím seriálem provedli.
Netflix musí spoust věcí změnit, protože kvalita Lucifera šla po první sezóně dramaticky dolu a bojím se, že pokud budou pokračovat v zajetých kolejích, budu za nějaký čas zase litovat, že byl seriál zachráněn.
Tady bych podepsala každé slovo - včetně toho domrveného Nashvillu. Snad jen, že druhá sezóna Lucifera se mi ještě dost líbila. Tak snad se Netflix vydá správným směrem.
Jupíí! Já věděla, že toho kluka rohatýho nenechají na holičkách :-D
Lucifera jsem ještě pořád nezačala sledovat, ale i tak se raduju, pač ho určitě budu milovat. :D
Tak koukám na statistiky a za těch pár dnů je tahle bleskovka už třetí letošní nejčtenější článek :D Jste blázni :))) (y)
ragelly napsal(a):
Tak koukám na statistiky a za těch pár dnů je tahle bleskovka už třetí letošní nejčtenější článek :D Jste blázni :))) (y)
Je vidět, že zde lidi také Lucifera milují.
Jupííííí
Super. :-)
HURÁ !!! alespoň jednou je nějaký skvělý seriál zachráněn ... víc takových počinů /třeba Devious maids - ty mě neskutečně bavily/.
Jen by to chtělo nějakou bombu ve čtvrtém díle :-) a pak pokud možno happy end, ne ukončení jako u třetí série, totální zklamání.