Mě je to jedno jestli spolu zůstanou, nebo ne. Nejvíce se mi to líbílo před tím, než si spolu začli. To byla větší sranda.
Sheldon bude dělat intervenci, no to bude zajímavé.
Mi je to taky celkem jedno, jestli spolu zůstanou, nebo ne. Ale Sheldonova intervence vypadá lákavě :D
Mě je to taky jedno Penny už mě docela jako postava v seriálu nudí a to jak pořád neví co chce od vztahu s Leonardem je už nuda takže tohle bude příjemná změna.
Jo a Sheldon a intervence už se těším!
Na oživení se těšim..každopádně Sheldonova intervence bude maso :D
Nikdy jsem nebyla fanynkou Lenny, takže doufám, že jí ho přebere :D A na Sheldona a intervenci se taky těším :D
manro napsal(a):
Mě je to taky jedno Penny už mě docela jako postava v seriálu nudí a to jak pořád neví co chce od vztahu s Leonardem je už nuda takže tohle bude příjemná změna.
Jo a Sheldon a intervence už se těším!
taky mě nudí, klidně bych uvítala, kdyby si Leonard našel někoho jiného
Ja doufam ze Alex vyhraje, vic se k sobe hodi i jako lidi. Akorat bych pak cekal ze se Penny vytrati ze serialu, na druhou stranu mit volnou babu v geekovsky parte muze byt docela strela :D
Tak to jsem zvědavá, jak se to rozvíří :)
Leonard je důvod, proč mě Tbbt až tak moc nebaví. Je mi sympatický asi jako připínáček v patě. Ač je to de facto nejhlavnější postava, nejvíce mě v seriálu sere, takže najde-li si kohokoli, je to jedno.
Jen ať se rozejdou ... tohle už je vážně trochu nuda. Penny by si pak zase do bytu mohla vodit zajímavé postavy jako byl Dr. David Underhill (Michael Trucco v kůži, vrrrrr).
No já doufám, že budou spolu... Mě se to tak libí a když se rozešli, tak to podle mě bylo takové divné... nebylo to ono :)
Je fakt, ze z Leonarda se postupne stala strasne nudna a nezajimava postava...Nicmene vztah s Penny mu to celkem zachranuje. Takze doufam, ze budou spolu :-)
radši ať spolu zůstanou. jednak když byl s priou, tak penny byla v seriálu úplně navíc, a jednak na geeka, který měl štěstí, že za 30 let se kolem něj mihly dvě ženské, má poslední série celkem bohatý milostný život, což vůbec neodpovídá popisu seriálu.