Prosím ne.
Chůvu k pohledání miluju, ostatně to byl první seriál který jsem dokoukala do konce a který mě přivedl sem na serialzone a k ostatním seriálům. Ale pokračování je špatný nápad. Už jen když se člověk podívá na herce, jak vypadají teď. :D Ne. Za mě ne. :D
No nevím. :( Podle mě by to už prostě nebylo ono.
Mala som tento seriál veľmi rada, ale zdieľam názor s predošlými komentármi...
Pokračování si můžou nechat. Už tak mi ten seriál znechutila Prima, která je očividně přesvědčená, že žádný počet opakování není dostatečný.
Já nevím co je to za nápady.Seriál byl super,ale určitě pokračování není dobrý nápad .o(.
To já půjdu proti proudu. Kdyby to byla jedna uzavřená série, kterou by si pořádně promysleli, tak bych to bral. Na rozdíl od jiných seriálů, které se dnes vrací, tak u Fran ten potenciál vidím.
Záleží jak by se to pojalo, ale moje první myšlenka, když jsem viděla tenhle článek, byla prosím ANO <3 Věřím, že zvládnout něco podobného jako u Full House :)
A k tomu že to Prima pořád opakuje... Díky tomu jsem to konečně dokoukala, když jsem byla nemocná :D
Asi už by to nebylo ono, plus Yetta by chyběla, tu jsem měla moc ráda. Ale zas tohle je můj zamilovaný seriál, kdyby neskončil a pokračoval dalšími deseti sériemi, tak bych koukala dál. Navázat by ale bylo těžké, tak snad to pořádně promyslí.
A u nás by v opravdu geniálním dabingu chyběl Vladimír Čech.
Martysek napsal(a):
A u nás by v opravdu geniálním dabingu chyběl Vladimír Čech.
Přesně! :(
Týmto tempom sa o 10 rokov prestanú tvoriť nové seriály, ale budú samé reboots / revivals / spin-offs starších seriálov. Chůva bola skvelá, ale pokračovanie asi nebude najlepší nápad.
Taky tomuhle nefandím...