Lepší by bylo spojení Buffy a True blood :-)
Já mam mystery seriály ráda, takže jen at jich je co nejvíc, aby bylo z čeho vybírat :)
No to bude asi LOL. :D
Zaujímavé, avšak som počula, že CW si objednalo pilot aj k Unearthly od Cynthii Hand, tiež je to o anjeloch, ale ešte niekedy pred rokom... a keďže som tú knihu čítala, tak by som bola radšej, keby to dostalo šancu. I keď neviem, či náhodou už oficiálne niekto nepovedal, že z toho nič nebude, neviete niekto niečo ?
Zní to dobře, takže těšing :D
lizzy napsal(a):
Zní to dobře, takže těšing :D
Líbí se mi slovo těšing. :D
Mohlo by to být zajímavý, ale uvidíme :)
BeautifulN napsal(a):
Proč ne...ale Buffy mi nikdo nikdy nenahradí.
Mě taky ne. Je jenom jedna Buffy.
Jyll napsal(a):
Mě taky ne. Je jenom jedna Buffy.
Já třeba Buffy nikdy neviděla, ani jeden díl :D
Tak to se musím přiznat, že jsem docela zvědavá. CW mívá docela šťastnou ruku při vybírání knižních předloh. Jen aby to nedopadlo nemastně neslaně jako z The Secret Circle. No a jestli se jim opravdu povede to mysteriózní drama, tak to se docela těším už teď.
Lucius napsal(a):
Já třeba Buffy nikdy neviděla, ani jeden díl :D
Tak každému se to nemusí líbit, ale mě jo A Buffy doporučuji.
Jyll napsal(a):
Tak každému se to nemusí líbit, ale mě jo A Buffy doporučuji.
Neřikam, že by se mi to nelíbilo, já to prostě jenom neviděla :D
Lucius napsal(a):
Neřikam, že by se mi to nelíbilo, já to prostě jenom neviděla :D
Však jen říkám, že ti to doporučuji, ale nenutím tě na to se dívat. :) a když to uvidíš tak si uděláš vlastní názor. :)
Jyll napsal(a):
Však jen říkám, že ti to doporučuji, ale nenutím tě na to se dívat. :) a když to uvidíš tak si uděláš vlastní názor. :)
Už jsem nad tím přemýšlela dřív, ale nerada koukam na ukončený seriály (nikdo mi nevymluví, že to čekání je na tom zároven nejhorší a nejlepší věc) a kamarádka mi říkala, že v tomhle věku už jí to nebavilo... ale zajímalo by mě to už kvůli tomu, jak to ty lidi milujou :)
Lucius napsal(a):
Už jsem nad tím přemýšlela dřív, ale nerada koukam na ukončený seriály (nikdo mi nevymluví, že to čekání je na tom zároven nejhorší a nejlepší věc) a kamarádka mi říkala, že v tomhle věku už jí to nebavilo... ale zajímalo by mě to už kvůli tomu, jak to ty lidi milujou :)
Na tenhle serial se můžeš dívat kdykoliv, ale není pravda, že Buffy je ukončena. Ona pokračuje jako komiks. Pokud máš ráda upíry taj´k si myslím, že si to zamiluješ, ale musíš dát někdy prostor k fantazii.
no mně to moc jako buffy nepřipadá. to by jinak mohl být i secret circle jako buffy. pokud to projde a nebude tam hrát zas britt robertson (doufám, že to píšu správně), tak seriál zkusím, ale nějak nemám důvěru v seriál s anděly, leda by to pojali satiricky.
BeautifulN napsal(a):
Proč ne...ale Buffy mi nikdo nikdy nenahradí.
Přesně tak Buffy (seriálová) je jen jedna!!! :)))
Neví někdo jak to s tímto nápadem CW dopadlo? Bude ten seriál nebo ne?
Jinak Buffy je skutečně jen jedna a žádná jiná ji nikdy nemůže nahradit! :-D
spike napsal(a):
Neví někdo jak to s tímto nápadem CW dopadlo? Bude ten seriál nebo ne?
Jinak Buffy je skutečně jen jedna a žádná jiná ji nikdy nemůže nahradit! :-D
No jelikož to nebylo v letošní pilotové nabídce, tak to asi stanice pustila k vodě. Zatím jsem neslyšela nic o tom, že by se to chystali přepracovat i pro nadcházející pilotovou sezónu.
ragelly napsal(a):
No jelikož to nebylo v letošní pilotové nabídce, tak to asi stanice pustila k vodě. Zatím jsem neslyšela nic o tom, že by se to chystali přepracovat i pro nadcházející pilotovou sezónu.
no, že to nebylo hned při nejbližší nabídce pilotů, ještě nic nemusí znamenat. wonder woman posouvají už snad dva roky a zas to ještě udělají, protože prý když mají green arrowa, teď se objeví black canary a představí i flashe s plánem udělat mu arrowoský spin-off, tak by na cw bylo ještě s wonder woman už hrdinů moc. ale k ledu to taky neposlali. já myslím, že ještě rok mohou ti, kterým se to líbilo, doufat.
ševča napsal(a):
no, že to nebylo hned při nejbližší nabídce pilotů, ještě nic nemusí znamenat. wonder woman posouvají už snad dva roky a zas to ještě udělají, protože prý když mají green arrowa, teď se objeví black canary a představí i flashe s plánem udělat mu arrowoský spin-off, tak by na cw bylo ještě s wonder woman už hrdinů moc. ale k ledu to taky neposlali. já myslím, že ještě rok mohou ti, kterým se to líbilo, doufat.
A já tuším četla, že Wonder Woman je oficiálně mrtvá (když jsem psala o Flash).