Chtěla jsem tomu dát šanci a vydržet 1 díl, ale jak píše Ragelly, někoho potěší nebo okamžitě budete alergičtí.o) Jsem ten druhý případ,ale mě odradil seriál fakt trapný, nedalo se to dokoukat. A nebo jsem měla blbý den.
6 minut? Tak to použiju do výzvy! Nic českého, kratšího už asi nenajdu. :D
Destinytte napsal(a):
6 minut? Tak to použiju do výzvy! Nic českého, kratšího už asi nenajdu. :D
Nevím, opravdu to těch 6 minut půjde přežít? :)
Pustila jsem si pár dílů za sebou k uklízení. Pilot 40%, s každým dalším dílem sílil pocit trapnosti, alergie na některé postavy a moje nechuť sledovat dál. Stopnuto uprostřed epizody. Tu správnou kategorii divaček si to ale samozřejmě najde.
6 minut je na tom celém seriálu nejlepší, nenadchne, neurazí
Viděl jsem jednu epizodu a naprostá šílenost. Neumím si představit že by na to dobrovolné koukal nějaký normální chlap.
kjama napsal(a):
Nevím, opravdu to těch 6 minut půjde přežít? :)
Možná u toho budu muset zapnout vysavač. :D
je to totální odpad a názory jednotlivých žen jsou snad psaný chlapem, jinak si to neumím vysvětlit... Jako zkusila jsem víc dílů, jestli náhodou se to nezlepší, ale naopak to padá ještě hloubš a hloubš, což jsem nečekala... Hodnocení 60 % mi přijde fakt moc, jindy na něj dám.
Lucyen napsal(a):
je to totální odpad a názory jednotlivých žen jsou snad psaný chlapem, jinak si to neumím vysvětlit... Jako zkusila jsem víc dílů, jestli náhodou se to nezlepší, ale naopak to padá ještě hloubš a hloubš, což jsem nečekala... Hodnocení 60 % mi přijde fakt moc, jindy na něj dám.
Proto musím na český seriály koukat s Ragelly a dávat druhou stranu mince, jinak to vždycky dopadne takhle. Já bych dával nejspíš 20 %.