Už se moc těším, až začnou zase vysílat Supernatural a objeví se v něm Amanda Tapping. Jinak díky za nový článek :) .
Ehmm..40 dílů HIMYM? Jako fakt? Já teda nevim, mě přijde, že úroveň dost klesá a hlavně tam teda zas budou omílat to samý, co v předchozích sériích..škoda. :(
Já jsem spokojená, těším se na oba dva seriály.
A na Revolution vlastně taky.
nechci Robin a Barnayho
under.demonic.possession napsal(a):
Ehmm..40 dílů HIMYM? Jako fakt? Já teda nevim, mě přijde, že úroveň dost klesá a hlavně tam teda zas budou omílat to samý, co v předchozích sériích..škoda. :(
Mně teda nepřijde že by nějak přeháněli, ne víc než ostatní seriály. Akorát oni si podřízli větev tím, že tomu seriálu dali tento název. U Přátel nikdo na nic nečekal, přitom ten serál byl proti HIMYM hovadina. Troufám si to říct, protože Přátelé mě vážně nebavili, jo jsem divná :-D
No, 40 dílů HIMYM... jestli si udrží kvalitu (což pochybuju) a nebudou to zbytečně natahovat, tak proč ne?
Můžu jenom rýpnutí? Joe z HIMYM a TB je Manganiello :) A 40 dílů Teda? No potěš...
Ree napsal(a):
Můžu jenom rýpnutí? Joe z HIMYM a TB je Manganiello :) A 40 dílů Teda? No potěš...
Opraveno... i když zahraniční zdroje ho měly tak, jak tam byl prvně...
AnyBel napsal(a):
Mně teda nepřijde že by nějak přeháněli, ne víc než ostatní seriály. Akorát oni si podřízli větev tím, že tomu seriálu dali tento název. U Přátel nikdo na nic nečekal, přitom ten serál byl proti HIMYM hovadina. Troufám si to říct, protože Přátelé mě vážně nebavili, jo jsem divná :-D
Mě by se těch 40 dílů možná taky líbilo, kdyby..
Já jsem HIMYM milovala, ale prostě mě mrzí, že se tam několik řad omílají ty samý dvojice, ačkoli je jasný, že spolu ty lidi nakonec nebudou..a už mě to nebaví prostě..:/