Goggins je pryč, takže zručení Six neberu tak tragicky, ale v ukončení doufám, hlavně žádné otevřené konce!
Ještě jsem druhou sérii Six nezačala, chtěla jsem si ji pak dát celou, takže nevím, jaká je, ale jestli je opravdu takový kvalitní pokles oproti první řadě, jak jsem slyšela, tak je to možná lepší... jen si teď přeji, aby to bylo dobře ukončené a ne s nějakým šokujícím cliffhangerem na konci.
Walton Goggins byl na tomhle seriálu jedna z nejlepších věcí a bez něj jsem seriálu stejně nedávala moc velké vyhlídky, ale stejně to zrušení trochu zamrzelo :/
Co se týká Famous in Love, tak jsem stále viděla jen Pilot kvůli loňské výzvě, takže nechcí soudit, ale moc mi to zrušení nevadí a Ghosted mě sice bavilo (i když taky viděn jen Pilot kvůli výzvě), ale už nějakou dobu jsem upřímně měla za to, že byl seriál už dávno odvysílaný celý a zrušený, jak se po něm slehla zem :/
Ghosted bola taka oddychovka .. tak banalna az bola vtipna .. skoda ..chcel som vediet viac o jehomanzelke. (stale mi zostava dopozerat jarnu cast)
Jooo, FIL si zrušení fakt zaslouží. :D
Od ghosted som mal vacsie ocakavania...