Diskuze k článku Scéna měsíce: Červen 2018
Hild
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
6. 7. 2018 / 16:48:16 (před 6 roky)
off

Pro mě je scénou měsíce června jednoznačně závěrečná scéna z The 100 5x08 mezi Bellamym a Octavií. Bellamyho největší poslání vždy bylo chránit jeho sestru. Z Octavie se však po šesti letech uvěznění v bunkru stal opravdu nelítostný a krutý vůdce. Pro Bellamyho bylo těžké skousnoust, kdo se z Octavie stal a stále se v ní snažil najít tu nevinnou mladší sestru. Vše však vyvrcholilo v této epizodě, kdy Octavia nařídí popravu Clarke, což Bellamy nemůže dopustit. Závěrečná scéna patří mezi nejintenzivnější momenty celého sériálu, u celého dialogu jsem nemohla dýchat a už když Bellamy řekne Octavií, jak moc ji miluje, nehledě na to, co se stane, věděla jsem, že je nucen udělat něco, co by nikdo nikdy nečekal - otrávit jeho vlastní sestru, ten moment, kdy ji dává ruku přes pusu, aby nemohla volat o pomoct, zatímco on má slzy v očích, byl neskutečně silný. A samozřejmě se celý díl musel zakončit Bellamyho mottem "My sister, my responsibility.

iwi_kiwi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
6. 7. 2018 / 21:12:34 (před 6 roky)
off

Já se neumím rozhodnout. Váhala jsem mezi zpívající Jennifer ve 12 Monkeys (pobavilo mě to, pustila jsem si to několikrát, je to tak hrozný že si to prostě musíte pustit opakovaně :D ) a mezi The Handmaid´s Tale, kdy se June shledala s Hannah a pak ji musela zas nechat jít a nebo ten porod. Obojí dost silné scény. Pokud jde o Handmai´s Tale, tam je nějaká silná scéna snad v každém díle.

allyska
Autorka článku | Cool level: 54 | Jack Shephard
6. 7. 2018 / 21:38:47 (před 6 roky)
off
iwi_kiwi napsal(a):

a mezi The Handmaid´s Tale, kdy se June shledala s Hannah a pak ji musela zas nechat jít a nebo ten porod. Obojí dost silné scény. Pokud jde o Handmai´s Tale, tam je nějaká silná scéna snad v každém díle.

Jj, to je takový emoční driják, no teď mě ještě víc dostalasmrt eden

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
7. 7. 2018 / 08:12:14 (před 6 roky)
off
allyska napsal(a):

Jj, to je takový emoční driják, no teď mě ještě víc dostalasmrt eden

"Láska je trpělivá, laskavá, nezávidí, láska se nevychloubá a není domýšlivá.
Láska nejedná nečestně, nehledá svůj prospěch, nedá se vydráždit, nepočítá křivdy.
Nemá radost ze špatnosti, ale vždycky se raduje z pravdy.
Ať se děje cokoliv, láska vydrží, láska věří, láska má naději, láska vytrvá.
Láska nikdy nezanikne."

Počítám, že tahle mě bude mrazit v zádech ještě v půlce příští sezony.

Non cuspi causa qui non debe cuspire