Diskuze k článku S lupou do historie: The Strain
pozitkar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
8. 7. 2018 / 10:35:06 (před 6 roky)
off

U tohoto seriálu se mi ani tak nelíbil pilot a téma, jak komplexnost celého seriálu a toho, že nebyl psán epizodně, ale podle knih autora, který si ho také sám natočil (Guillermo del Toro). Dodalo to postavám hloubku a ubralo obvyklé nesmyslnosti spojené s tímto typem námětů.
Také bylo lepší sledovat seriál v původním znění, protože ty přízvuky (Setrakian, Fet nebo prastaří upíři) v dabingu úplně vypadly.

Sláma u kravína!
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
8. 7. 2018 / 17:29:24 (před 6 roky)
off

Moje máma běžně seriály nesleduje, nicméně tohle dojela komplet celé. No, nikdy jí nemůžu ukecat na seriály a tady to najednou sledovala na noční. Budu si někdy muset najít čas.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
8. 7. 2018 / 20:27:23 (před 6 roky)
on

no neviem ci take hodnotenie az by som dal .. ako nie je to zly serial ale tolko nelogickosti co tam je a to spravanie postav je ..ehm a dalsi detsky prestavitel ktory je na zabitie od prvej sceny ... az tak j**** to decko byt nemoze ako v tom serialy je.

marvio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
8. 7. 2018 / 21:51:36 (před 6 roky)
off

Mě to chytlo hned od začátku a netrpělivě jsem čekal na každej novej díl. A pak jsem se už nějak k druhé sérii nedostal a furt to odkládal, až jsem na seriál zapoměl. A najednou kuk! Mám před sebou další tři série :-) Je to hrozný, jak ten čas letí. Není to vidět jen na dětech, ale i na seriálových sériích :-)

Marvio
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
8. 7. 2018 / 22:41:46 (před 6 roky)
off

Tak z tohohle seriálu znám jen ten notoricky známý (a nechutný, pardon) poster.

Takže doufám, že máte na zítra přichystané nějaké bleskovky, aby tahle odjela dolů a nebyla hned na očích :D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
8. 7. 2018 / 23:44:03 (před 6 roky)
off
milosh napsal(a):

Tak z tohohle seriálu znám jen ten notoricky známý (a nechutný, pardon) poster.

Takže doufám, že máte na zítra přichystané nějaké bleskovky, aby tahle odjela dolů a nebyla hned na očích :D

Zatím ne, ale uvidím, kolik mi dorazí do systému práce, kdyžtak vydám pár NPL :D