Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Outpost (The CW)
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
11. 7. 2018 / 18:02:09 (před 6 roky)
off

Viděla jsem zhruba prvních 15 minut...a to byl teda děs! Hlavní hrdinka je nesympatická a přijde mi, že herečka neumí hrát :-D A tohle má být seriál zroku 2018? Vypadá to jak seriál z roku 1995. Jak byla ta scéna jak umírá ten její kamarád a ona jen řekne "No!" přičemž její výraz smutku ani zdaleka neodpovídá. A to intro....lol. Ragelly a hrdinka teda byla pak zábavná? Nedokážu si to představit :-D

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
11. 7. 2018 / 19:37:27 (před 6 roky)
off

Viděla jsem jenom trailer a nějak mě nenalákal teda.. A musím říct jedno: Ragelly, neurážej mi laskavě Xenu áno? Tohle pískle je maximálně jedna z vedlejších postav XWP, co taky kdysi zkoušela být Xenawannabe a ta na to měla víc, než tohle cosi :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
11. 7. 2018 / 19:41:07 (před 6 roky)
off
Caroline115 napsal(a):

Ragelly a hrdinka teda byla pak zábavná? Nedokážu si to představit :-D

Nebyla, byla stejná jako na začátku :D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
11. 7. 2018 / 19:41:28 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

Ragelly, neurážej mi laskavě Xenu áno? Tohle pískle je maximálně jedna z vedlejších postav XWP, co taky kdysi zkoušela být Xenawannabe a ta na to měla víc, než tohle cosi :D.

To bych si nedovolila :D Jen říkám, že se tvůrci asi chtěli inspirovat, ale moc se jim to nepovedlo :D

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
11. 7. 2018 / 19:47:36 (před 6 roky)
off

Jsem to ještě neviděl, ale vzpomínám si jak to v promu tvůrci a herci vychvalovali do nebe. :D

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
11. 7. 2018 / 19:55:48 (před 6 roky)
off
ragelly napsal(a):

To bych si nedovolila :D Jen říkám, že se tvůrci asi chtěli inspirovat, ale moc se jim to nepovedlo :D

Jééénom aby :D. Ale jinak jestli tohle měla být inspirace, tak jsem snad i ráda, že jim teda ten remake nevyšel...

Micuda98 napsal(a):

Jsem to ještě neviděl, ale vzpomínám si jak to v promu tvůrci a herci vychvalovali do nebe. :D

No přece si nebudou hanět vlastní dílo ne :D? To by byli hloupí :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
sim16
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
12. 7. 2018 / 07:03:55 (před 6 roky)
off

Když jsem se na to dívala, tak jsem si celou dobu opakovala, že jsem se musela splést a dívám se na jiný seriál, který byl natočený někdy v 90. letech. A pravděpodobně ho režírovala skupina středoškoláků. Tohle o moc horší už být ani nemohlo.

marvio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
12. 7. 2018 / 07:35:50 (před 6 roky)
off

Páč jsem nemocej a nudím se, tak ten první díl zkusím, zda je to fakt tak hrozný ;-)
Tak jsem mrknul na první díl, je to hodně béčkový, dialogy hrozný. Tohle je velkej propadák :-/

Marvio
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 7. 2018 / 09:14:19
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
12. 7. 2018 / 17:23:36 (před 6 roky)
off

Ale no tak, lidi.
Všechno nemůže být jako Westworld, GoT nebo TWD :-)
Já nic extra nečekal, zkouknul to a za mě dobrý. A ta holka se mi líbila ;)

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
12. 7. 2018 / 22:30:06 (před 6 roky)
off

zvladol som trailer .. strasneee.
zvuk, kamera, strih , herecky vykon ... a to ma trailer menej ako minutu.

xtomas252
Uživatel od první verze | Cool level: 84 | Dr. Horrible
15. 7. 2018 / 23:05:24 (před 6 roky)
off
_karel_ napsal(a):

Ale no tak, lidi.
Všechno nemůže být jako Westworld, GoT nebo TWD :-)
Já nic extra nečekal, zkouknul to a za mě dobrý. A ta holka se mi líbila ;)

Přesně, taková nenáročná blbinka, u které se vůbec nemusí přemýšlet. Moc se tam nemluví, takže se ani moc nemusí dávat pozor, mně to přišlo celkem ok a skončilo to zajímavě :D

Hrus
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
17. 7. 2018 / 17:36:07 (před 6 roky)
off

Triky, akce, vyprava, kostymy, herecke vykony, scenar. Vse jako kdyby to delali stredoskolaci na youtube. Je to fakt hrozne. Ale zvladnul jsem cely prvni dil, takze asi 10% si to zaslouzi.

pataaaaaa159
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
18. 7. 2018 / 19:03:38 (před 6 roky)
off
- ve všech ohledech průměrné

Jako vážně? Tohle urazilo všechny průměrné seriály...

Nikdy není čas nevhodný pro seriál :)
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
3. 8. 2018 / 21:08:28 (před 6 roky)
off

Tak... konečně jsem se odhodlal podívat na pilot a musím říct, že je to hrozný. Snaží se to být temným fantasy, nevím jak vy, ale když má být něco temný tak očekávám gore, hlavně při tom masakru ve vesnici... a ani stříkanec krve. Jestli se nepletu, tak by pilot měl být našlapaný a tento rozhodně nebyl. Ani ten konec mě nijak extra nenabudil. Jak jsou na tim další epizody? Pořád nuda?
PS: Talon bych teda za kámošku nechtěl, člověk se pro ni "obětuje" a ona ho ani nepohřbí...

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
pataaaaaa159
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
3. 8. 2018 / 21:30:18 (před 6 roky)
off
Micuda98 napsal(a):

Tak... konečně jsem se odhodlal podívat na pilot a musím říct, že je to hrozný. Snaží se to být temným fantasy, nevím jak vy, ale když má být něco temný tak očekávám gore, hlavně při tom masakru ve vesnici... a ani stříkanec krve. Jestli se nepletu, tak by pilot měl být našlapaný a tento rozhodně nebyl. Ani ten konec mě nijak extra nenabudil. Jak jsou na tim další epizody? Pořád nuda?
PS: Talon bych teda za kámošku nechtěl, člověk se pro ni "obětuje" a ona ho ani nepohřbí...

Další epizody jsou ještě horší, akorát di zvykneš na Talon a připadá ti víc normální. Sleduju to jenom abych mohl říct že tohle je ten nejhorší seriál, který jsem viděl celý :D

Nikdy není čas nevhodný pro seriál :)
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
3. 8. 2018 / 22:36:36 (před 6 roky)
off

Skvělá diskuze. Díky všem. Dozvěděl jsem se spoustu věcí, které jsem ani netušil. :-)