Wunderland zní zajímavě stejně jako další piloty CW. A nepojmenovaný projekt by taky mohl zaujmout, podle toho v jakym duchu se to ponese, jestli to bude víc morbidní než vtipný tak nevím nevím ... :)
Na novodobou Alenku bych se i podívala, pokud by to bylo dobře zpracované :)
Tak Wunderland mě vážně zaujalo, snad to vyjde. :)
Bylo by to zase něco 'nového'.
Wunderland mě určitě zaujalo, Alenku v říši divů můžu v jakékoliv podobě. A jestli má být detektivka, tak si to představuju tak, že bude pátrat po zločinech spáchaných gangem vedeným tajemnou osobou, která si nechá říkat Queen of Hearts. Jo a pomáhat jí bude zvláštní týpek v klobouku:-)
Tak Wunderland je jasnej, to se mi líbí :) Kočka Šklíba mě děsila ještě v 15 :D
Mně to přijde trochu jako Grim zkříženej s Once Upon Time 2.0. Ale mohlo by to být dobrý. CWčko se vůbec nějak rozjíždí na to, že ještě pomalu nezačala ani sezóna a už mají vyhlénuté takové kvanta pilotů...
S těma pohádkovejma motivama se poslední rok nějak roztrhl pytel. Ale i tak to vypadá docela zajímavě. Grimm i Once Upon a Time se mi líbí, že by do třetice..
Tak ak by Wunderland vyšiel, tak by som ho určite skúsila. :)
Wunderland by mohlo být zajímavý :)
mě by cw verze hattera opravdu zajímala, ale podle mě akorát mají velké oči. ještě ani nezačali svoji sezónu 2012/2013 a už mají víc rozjetých projektů, než kolika dají šanci. než přijde na rozhodování, budou jich mít moc a seriál podobný tomu, který se letos ani nedostal na obrazovku, nebude stát za riziko pohřbení něčeho originálnějšího.