Diskuze k článku S lupou do historie: Suddenly Susan
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
15. 7. 2018 / 10:20:48 (před 6 roky)
off

Není to špatné, to určitě né, ale jediné, čim Susan vyčnívá je, že Brooke Shields vyšší než většina herců. :D Jsem ráda, že Susan ve finále neskončila s tím šéfem, co mi byl silně nesympatický. Za celý seriál bylo dost úsměvných momentů, docela i nápadité znělky, co se střídaly snad každou sérii.
Dřív jsem se u toho docela smála, ted bych se spíše pousmála, je to prostě dobré, tak tři hvězdičky z pěti.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 2x | Naposledy: 15. 7. 2018 / 10:21:21
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
16. 7. 2018 / 12:24:29 (před 6 roky)
off

Seriál běžel tolikrát v tv a zkoušela jsem kouknout, ale nevydržela dokoukat nikdy ani jeden díl. Mě to vůbec nechytlo .o(

Jenny
kjama
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
16. 7. 2018 / 19:12:39 (před 6 roky)
off

Jů, Správná Susan :). Pamatuji, když jsem před dvaceti lety lapla k televizi a sledovala všechny sitcomy, které dávali od Správné Susan, přes Na zdraví až po Rosseanne. Susan patřila k mým oblíbeným a zvlášť mi utkvěla epizoda s hokejistou NHL. Vzpomínám, že Susan, která hokeji vůbec nerozumněla, toho hokejistu nabádala, aby vstřelil gól (no, on to byl obránce). Pak ho poslali na farmu a ona za něj byla šťastná, protože bude farmařit.
Miluju hokej a tak jsem si tu epizodu před měsícem vyhledala a zkoukla. Bohužl, musím říct, že trapnější humor jsem už dlouho neviděla, je to hrubé, uřvané, vulgární. Dost tomu pomáhá český dabing, v původním znění je to ještě větší otřes... Sorry.

You only live once unless you are a Winchester.
ESESEL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
19. 7. 2018 / 14:12:48 (před 6 roky)
off

A já myslel, že se to jmenovalo Suddenly Sooze-town... :-)

Grab a lollipop on your way out.