Tak jo... těch Shonda seriálů je fakt dost, ale jediné co mě zaujalo jsou ty skautky, o kterých jsem slyšel už dřív. Trailer na druhou sérii Discovery vypadá bombasticky. A taky se budu zase opakovat: jsem tak rád, že byl The Expanse a Lucifer zachráněni.
PS: Doufám že konec Manifest nebude mít nic společného s Očistcem.
Z tohoto dne mě zaujal akorát nový trailer na Vikings... a je to fakt nářez ;)
Lobo! Velký šéf na malé obrazovce! Jen mi nesedí zrovna do Kryptonu...
Krypton: hlavním záporákem ve druhé sérii bude Lobo
To si dělaj srandu, že jo? -_-
Tak a teď se přiznejte, kdo na konci traileru k TWD taky od walkerů slyší to "Where are they?" :-)
Furiant napsal(a):
Tak a teď se přiznejte, kdo na konci traileru k TWD taky od walkerů slyší to "Where are they?" :-)
Taky :)
A.R.G.U.S. napsal(a):
Taky :)
Jojo, Whisperers konečně přicházejí... :))
Furiant napsal(a):
Jojo, Whisperers konečně přicházejí... :))
Ano :)
No jsem zvědavej, jak je zakomponují do děje, když Carla zabili... Zrovna na to jsem se těšil...
Těším se na nové Vikingy a Bridgertony. Četla jsem celou sérii a ta rodina byla bezvadná. Jedna z těch romancí, kde hrdinky nejsou jen holky v nesnázích čekající na prince.
Tak to já si zfilmované Bridgertony moc představit nedokážu. U adaptací knížek, které mám ráda, bývám většinou spíše zklamaná.
Já se těším na ten seriál od Shondy o tý podvodnici, která všechny obalamutila a žila si jak nejbohatší procento populace...myslím si, že by to mohlo být dobrý...