Diskuze k článku Timeless získává závěrečný film
fabiankopd
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
31. 7. 2018 / 20:11:50 (před 6 roky)
off

To som rád, ešte keby aj Colony zakončili, by som bol spokojný.

Masha
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
31. 7. 2018 / 20:20:40 (před 6 roky)
off

Konečně stanice začínají aspoň trochu chápat, že nechat seriál bez konce je největší svinství :D holt podle mě to pořád mělo potenciál, ale nejlepší, co se v tomto případě mohlo stát, se stalo:)

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
31. 7. 2018 / 20:38:49 (před 6 roky)
off

Tak byla bych radši, kdyby byla další série, ale tak aspoň něco :-) Jsem moc ráda, že se ještě s Timeless nekončíme a že to bude mít nějaký závěr :-)

Helikoptéra nad comic conem zřejmě pomohla :-)
odkaz

Editováno: 2x | Naposledy: 31. 7. 2018 / 20:40:08
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
31. 7. 2018 / 20:42:04 (před 6 roky)
on
fabiankopd napsal(a):

To som rád, ešte keby aj Colony zakončili, by som bol spokojný.

Taky bych byl rád, kdyby u Colony vyšel aspoň ten film...
Ale za Timeless jsem dost rád :)

SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
31. 7. 2018 / 21:35:52 (před 6 roky)
off

Já nějak nevím, co na to už říct. Ukončili to po první sérii, fanoušci si vyřvali druhou, která měla čísla ještě horší než první, takže to logicky zase zrušili, což se fanouškům zase nelíbilo... aspoň, že máte ten film a celé tohle ustavičné stěžování skončí.
Já z Timeless viděla několik dílů první série a nějak mě to neláká dál, jednou se k tomu možná vrátím, ale upřímně v tom nevidím důvody k takovému povyku. Pro mě osobně už zatípli lepší seriály. Celkově v poslední době nechápu, podle čeho stanice své seriály ruší nebo objednává, jelikož nabídka vysoce pokulhává za poptávkou a staré dobré seriály, které fungují několik let bezdůvodně ukončují...
Abych zase ale nebyla úplně negativní, občas dokážou překvapit prodloužením něčeho, co se mi líbilo, a přitom jsem si myslela, že to na 99% ukončí.

What the fork?!
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
31. 7. 2018 / 22:29:45 (před 6 roky)
off

Sice jsem jsi přála 3 sérii, ale i film je lepší než nic. Co jsme dokázali je skvělé, i když závěrečná série by byla lepší.

SparkySpeirs napsal(a):

Já nějak nevím, co na to už říct. Ukončili to po první sérii, fanoušci si vyřvali druhou, která měla čísla ještě horší než první, takže to logicky zase zrušili, což se fanouškům zase nelíbilo... aspoň, že máte ten film a celé tohle ustavičné stěžování skončí.

My jsme jsi nevyřvali 2 sérii, my ukázali sílu Clockblockers a to, že nás stanice vyslyšela bylo super.
-2.série měla blbé čísla protože běžela v neděli po 10 a neměla téměř žádnou propagaci. Čísla byli vždy lepší u 3+ a 7+, kde byli nad raitingem 1.0.
- Fanouškům se nelíbil přístup stanice, že Timeless zrušili až po měsíci po odvysílání finále, když běžel díl, tak Timeless byl na Twitteru mezi trendy. Ten film je zadostiučinění pro nás, kteří 3 měsíce bojovali za osud Timeless.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Leeuska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
31. 7. 2018 / 23:20:13 (před 6 roky)
off

Tak to je super zpráva! Mrzí mě, že seriál končí nadobro. Moc bych si přála takovou šanci k zakončení pro všechny seriály useknuté po první sérii.

Leeuska
SparkySpeirs
31. 7. 2018 / 23:43:45 (před 6 roky)
off
Case*Wawe*Make napsal(a):

My jsme jsi nevyřvali 2 sérii, my ukázali sílu Clockblockers a to, že nás stanice vyslyšela bylo super.
-2.série měla blbé čísla protože běžela v neděli po 10 a neměla téměř žádnou propagaci. Čísla byli vždy lepší u 3+ a 7+, kde byli nad raitingem 1.0.
- Fanouškům se nelíbil přístup stanice, že Timeless zrušili až po měsíci po odvysílání finále, když běžel díl, tak Timeless byl na Twitteru mezi trendy. Ten film je zadostiučinění pro nás, kteří 3 měsíce bojovali za osud Timeless.

Klidně se přiznám, že o tomhle jsem nevěděla a jo, přístup stanice se mi tady k tomu teda nelíbí. Já osobně se o Timeless nijak nezajímám, prostě jsem to takovým způsobem ze všech možných článků různě na internetu a sociálních sítích pochopila. Určitě nechci rozdmýchávat žádné souboje, jen mi prostě osobně už vadilo, jak to všude kolem mě už bylo Timeless tohle, Timeless tamto... asi se obklopuji špatnými lidmi, když jsem v mém okolí jediná, kterou tenhle seriál netáhne :)
Potřebovala jsem ze sebe tu frustraci už shodit, když přijdu večer domů, otevřu SZ a tady první článek na titulní stránce zase Timeless :D [doteď nechápu, proč tvůrci raději nezakončili druhou sérii normálně a ne s nějakým cliffhangerem... (opět mám jen z doslechu, jelikož nesleduji)]

What the fork?!
ESESEL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
31. 7. 2018 / 23:54:47 (před 6 roky)
off
SparkySpeirs napsal(a):

[doteď nechápu, proč tvůrci raději nezakončili druhou sérii normálně a ne s nějakým cliffhangerem... (opět mám jen z doslechu, jelikož nesleduji)]

Hele, Timeless teda taky nesleduju, ale co jsem před chvílí četl kus diskuse na spoilertv, tak můžeš být v klidu, tohle nechápe nikdo. :-D

Grab a lollipop on your way out.
Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
1. 8. 2018 / 02:53:10 (před 6 roky)
off

Kéž by to tak dělali u všech zrušených seriálů.

"Let's put a smile on that face!"
andrea168
1. 8. 2018 / 06:55:30 (před 6 roky)
off

Jéééj, já mám radost!

Katerina Petrova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
1. 8. 2018 / 09:20:43 (před 6 roky)
off

Super zpráva. Už se moc těším. Doufám, že vše bude objasněno a nezůstanou nezodpovězené otázky, jako to bývá u většiny seriálů.

Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
1. 8. 2018 / 09:56:10 (před 6 roky)
off

YES!!! Když už ne 3. série, tak aspoň film ;) A doufám s uzavřeným koncem :D :) nesnáším, když mi seriál ukončí s cliffhangerem :/ je škoda, že se seriál neuchytil :( připadal mi zajímavý a poutavý :) i když jsem počítala se zrušením po 2. sérii, tajně jsem doufala v prodloužení :) to se sice nestalo, ale aspoň jsme si vydupali ten film :) už se nemůžu dočkat :) sice to nebude jako ty předešlé díly, ale aspoň uspokojivý konec, ve který doufám :) :D

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
Luisa
1. 8. 2018 / 09:59:05 (před 6 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

Kéž by to tak dělali u všech zrušených seriálů.

Taky jsem si to říkala :)

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
1. 8. 2018 / 10:00:40 (před 6 roky)
off
Luisa napsal(a):

YES!!! Když už ne 3. série, tak aspoň film ;) A doufám s uzavřeným koncem :D :) nesnáším, když mi seriál ukončí s cliffhangerem :/

Zrovna u Timeless by mě konec cliffhangerem i u filmu nepřekvapil :D

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Luisa
1. 8. 2018 / 10:06:49 (před 6 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Zrovna u Timeless by mě konec cliffhangerem i u filmu nepřekvapil :D

Právě toho se bojím :D :D

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
1. 8. 2018 / 13:23:03 (před 6 roky)
off

SparkySpeirs: Haha, přesně to samý si řikám u Lucifera :-D Mnoho povyku pro nic....

Určitě tomu dej někdy šanci, je to dobrý seriál, sympatické postavy a taky jsou tam zajímavé osobnosti/události z historie, což mě bavilo, jelikož jsem se vždycky dozvěděla i nějaké zajímavosti z americké historie :-)

RedRose
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
2. 8. 2018 / 00:22:19 (před 6 roky)
off

tesim se... serial se mi libil a bude fajn ze ho alespon zakonci kdyz ho uz neprodlouzi... na to zasekavani serialu bez konce si totiz nikdy nezvyknu... velkou radost mi treba nedavno udelalo finale 12 monkeys! bude mi chybet, ale to bylo vzorove ukonceni serialu jak ma byt! soucasny trend je k fanouskum vyslovene nefer... chapu ze jde o byznys ale nebyt tech fanousku tak zadny byznys neni...

...kdo vysoko myslí, ten hluboko padá...
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
2. 8. 2018 / 08:27:53 (před 6 roky)
off

Tak se to zakončí doufám, protože pak nechávají vše otevřené a žádný pořádný závěr. Uvidíme co ještě vymyslí, ale je víc takových seriálu co si zaslouží lepší zakončení .o)

Jenny
LucyM98
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
2. 8. 2018 / 12:05:04 (před 6 roky)
off

Já jsem ráda. Seriál mě už skoro nudil, tak jsem ráda, že se to zakončí filmem a nebudu se muset dívat na x sérií..

STOUPA
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
8. 8. 2018 / 07:04:42 (před 6 roky)
off

To je hodno následování.