Kluci, super výběr Orange a Condora, chválím! S tou Kathy mě ale pěkně naštvali! :(
U té scény v OITNB jsem měla husí kůži. Drsný. Jsem ráda, že ty dvě dopadly, tak jak dopadly...
Wentworth zbožňuju a Franky jsem fandila, ale nečekala jsem, že to dopadne až tak dobře.
S Wentworth scénou totálně souhlasím.
Pro mě byl konec velký šok, protože naštěstí jsou jim ubrečení LGBT ukradení a ta GoT atmosféra v seriálu pořád je. V takový happy end jsem ani nedoufal, ale po tom všem čím si prošla si ho 100% zasloužila :) Franky už teď chybí, ale super zakončení.
Počas 5.série seriálu The 100 sa často spomínal Temný rok. Pri sledovaní sme mohli hádať, čo takého sa počas Temného roku stalo, keď boli Zemšťania uzavretí v bunkri a nechceli sa o tomto roku baviť. Môj tip bol, že zápasili s nejakou epidémiou, ktorá eliminovala ich rady...
V priebehu celého vysielania seriálu som bol zvyknutý, že sa tvorcovia neboja pritlačiť na pílu a ukázať šokujúce úmrtia či odvážne scény, za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani na káblovkách. Ale že nám "naservírujú" kanibalizmus, to som nečakal. Iste, kanibalizmus sa objavil aj v iných seriáloch (Hannibal), ale že sa ho dopustia hlavné postavy, to bolo riadne šokujúce. Vykreslenie atmosféry v bunkri bolo teda riadne psycho.
A to nevravím ešte o tom, ako ma rozsekalo samotné finále seriálu, ale to sa vysielalo v auguste/srpnu, takže až na budúce :)
Wentworth nádhera.