Za mě velmi povedený casting. Uvidíme, jak zapadne do Arrowverse. Snad z toho nebude jenom Gotham City 90210...
O Batwoman moc nevím, ale co jsem viděla ty obrázky, tak se trefily, má hodně podobné rysy, stejná orientace je pochopitelně další plus. Herečka té postavě dokonale sedí.
Pevně doufám, že Batwoman bude dostatečně temná a tvůrci se poučí a nebude z toho další vztahovka jako se to postupně stalo ze seriálem Arrow. Taky mě zajímá kontrast mezi Batwoman a Supergirl. Obsazení Ruby Rose je určitě v pohodě.
Asi jsem na chvilku změnila orientaci :D
Yea. Roli získala, ale za pár dní už mazala Twitter, kvůli hatování "tzv pravých (já říkám šílených) fanoušků", kterým vadí, že není Židovka i když Batgirl je...
V poslední době (od SW epizody VIII) se mi z některých fandomů dělá vyloženě zle.
CrazyGeek napsal(a):
Yea. Roli získala, ale za pár dní už mazala Twitter, kvůli hatování "tzv pravých (já říkám šílených) fanoušků", kterým vadí, že není Židovka i když Batgirl je...
V poslední době (od SW epizody VIII) se mi z některých fandomů dělá vyloženě zle.
Tak toto je už doopravdy směšné. My, když jsme dělali komparz na Židy v koncentračním táboře, tak se nás nikdo neptal, zda jsme Židi a nikoho ani nezajímalo, že herec, co hraje jednoho z nacistických důstojníků je Žid. Lidi už prostě neví, na co by si stěžovali. Místo toho aby byli rádi, že roli dostala charismatická herečka, vzhledově se dost podobající na tu komiksovou, plus je i v reálném životě lesba, tak pindají o tom, že není Židovka a že není dostatečně lesba. Ono jde být lesbou hodně a lesbou málo? :D Že si nikdo nestěžuje na to, že Black Widow nehraje ruská herečka, že většina Rusů je obsazována Poláky, či Američany s hodně špatným přízvukem atd. :D
Kam jsme se to dopracovali, bože.
CrazyGeek napsal(a):
A já si říkala, co má ten tumblr furt za problém... Jako mě se Ruby Rose nelíbí vzhledově (připomíná mi ženskou verzi Biebra :D), ale abych takhle vyšilovala.. Mám dojem, že Emeričani by měli urychleně šlápnout na brzdu. Na jednu stranu se jim tam rozmáhá neonacismus (a to jakože ne že ne) ale na tu druhou se jim tam rozmáhá hyperkorektnost a to taky není zrovna oukej.
CrazyGeek napsal(a):
Tak to mi připadá naprosto dementní. Takové "fanoušky" by měli izolovat a poslat do blázince.
spike napsal(a):
Pevně doufám, že Batwoman bude dostatečně temná a tvůrci se poučí a nebude z toho další vztahovka jako se to postupně stalo ze seriálem Arrow. Taky mě zajímá kontrast mezi Batwoman a Supergirl. Obsazení Ruby Rose je určitě v pohodě.
Hahahaahah tomu snad nikdo nevěří