Nový seriál (prozatím bez názvu) mi něco připomíná, ale nemůžu si vzpome... Instinct!
Micuda98 napsal(a):
Nový seriál (prozatím bez názvu) mi něco připomíná, ale nemůžu si vzpome... Instinct!
Asi je pro ně levnější natočit si vlastní verzi, než koupit práva k originálu. :-D Jinak si to nedovedu vysvětlit.
lukascoolarik napsal(a):
Asi je pro ně levnější natočit si vlastní verzi, než koupit práva k originálu. :-D Jinak si to nedovedu vysvětlit.
Já mám dojem, že i tak si na to kupujou licenci.
To by bylo aby nova vymyslela něco originálního. Ale stejně to bude tak 100x horší než Instinct, protože jedou na kvantitu s co nejmenším rozpočtem. Takže vize jako v Instinctu tam nebudou a bude to další basic kriminálka a ten profesor bude mít jen kecy, ale žádný přínos. Každopádně to zapínat nebudu, stejně jako celou TV.
pataaaaaa159 napsal(a):
To by bylo aby nova vymyslela něco originálního. Ale stejně to bude tak 100x horší než Instinct, protože jedou na kvantitu s co nejmenším rozpočtem. Takže vize jako v Instinctu tam nebudou a bude to další basic kriminálka a ten profesor bude mít jen kecy, ale žádný přínos. Každopádně to zapínat nebudu, stejně jako celou TV.
Souhlas.
PS: Dívá se tu vůbec někdo na televizi?
Tak z tohohle se těším jen na Tvář a další skvělá hudební čísla :)
Micuda98 napsal(a):
Já se dívám, ale většinou jenom na zprávy, Comedy Central nebo filmové kanály s možností přepnutí z dabingu na originální znění :).
Micuda98 napsal(a):
Mě to spíš evokuje Profilage v mužském podání
SparkySpeirs napsal(a):
Filmové kanály s možností přepnutí z dabingu na originální znění :).
To existuje? Hádám, že ty jsou placený. :D
Micuda98 napsal(a):
To existuje? Hádám, že ty jsou placený. :D
dneska už si můžeš mám pocit přepnout na originál i na klasických kanálek na set top boxu ze základního balíčku..ale musí to být podporované..
Micuda98 napsal(a):
Já třeba jo a nejenom na zprávy, ale třeba i na fotbal nebo na hokej :D. Jo a taky na seriály, ke kterým nikdo nedělá titulky (v poslední době třeba Pitch, nebo The Resident). Ale jinak se těším, že konečně dají 17 a 18 řadou LaO: SVU.. to je jeden z mála seriálů, kde preferuju dabing nad originálem.
Na tvář se celkem těším.
andromache napsal(a):
Já třeba jo a nejenom na zprávy, ale třeba i na fotbal nebo na hokej :D. Jo a taky na seriály, ke kterým nikdo nedělá titulky (v poslední době třeba Pitch, nebo The Resident). Ale jinak se těším, že konečně dají 17 a 18 řadou LaO: SVU.. to je jeden z mála seriálů, kde preferuju dabing nad originálem.
Přesně..u SVU je ten dabing hodně dobrý..asi to bude tím, že je tam už tolik stejný squad dabérů hlavních postav..
mě hlavně berou Crossovery s PD atd.
Jessica Angell napsal(a):
Přesně..u SVU je ten dabing hodně dobrý..asi to bude tím, že je tam už tolik stejný squad dabérů hlavních postav..
mě hlavně berou Crossovery s PD atd.
Akorát mě štve, že Liv má už tak třetí dabérku :(. Za mě jí nejvíc seděla Hudečková, ale tak co už, člověk si zvykne na všechno ;). Jinak ty crossy s PD působí zvláštně, když tam má člověk jenom jednu část celého příběhu.. Zrovna tuhle jsem narazila na tuším vůbec první cross co byl mezi Fire, PD a LaO a úplně se mi vrátily vzpomínky na ty proúpěné hodiny u překladu :D. Je fakt škoda, že Nova tu Chicago frančízu ne a ne koupit, myslím, že na Action by jim to krásně zapadlo.
andromache napsal(a):
Akorát mě štve, že Liv má už tak třetí dabérku :(. Za mě jí nejvíc seděla Hudečková, ale tak co už, člověk si zvykne na všechno ;)...
No to víš, jak je někde M. Hudečková, tak je to pak jenom zhoršení. Alespoň pro mě je to TOP dabérka.
IrmaVep napsal(a):
No to víš, jak je někde M. Hudečková, tak je to pak jenom zhoršení. Alespoň pro mě je to TOP dabérka.
Podpis. A proto se modlím, aby jestli někdy nějaká televize koupí Wentworth Bea dostala právě ji, už proto, že právě M. Hudečková Dani dabovala v XWP a zvykat si na někoho jiného by bylo za trest :(.