Diskuze k článku Veronica Mars je krůček od seriálového revivalu
Cominick
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
22. 8. 2018 / 00:02:22 (před 6 roky)
off
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
22. 8. 2018 / 00:04:39 (před 6 roky)
on

Už se nemůžu dočkat ❤❤❤

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
22. 8. 2018 / 00:04:51 (před 6 roky)
off

Ano, ano, ano!!! V tenhle revival jsem hodně doufala!

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
22. 8. 2018 / 05:41:16 (před 6 roky)
off

Film bol super, krasne nadvazoval na povodny serial.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
22. 8. 2018 / 06:51:56 (před 6 roky)
off

Já vím, že plánovali tím filmem začít filmovou sérii, ale myslela jsem, že už to padlo, tak jsem ráda, že ne. Když tenhle seriál poprvé běžel v televizi, doma se mi hrozně smáli, že detektivka na střední škole. A jaká je z toho kultovní klasika!

Nikolina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
22. 8. 2018 / 07:17:35 (před 6 roky)
off
dominik3
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
22. 8. 2018 / 08:26:29 (před 6 roky)
off
AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
22. 8. 2018 / 08:29:43 (před 6 roky)
off

No paráda! Vím, že to plánovali, ale jak pak bylo ticho po pěšině, myslela jsem si, že z toho sešlo. Tohle je super zpráva a už se moc těším! :)

Cosima
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
22. 8. 2018 / 09:06:10 (před 6 roky)
off
pataaaaaa159
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
22. 8. 2018 / 09:15:39 (před 6 roky)
off

Už je to potvrzený, Hulu to v noci objednalo pro seriál.

Chtěl bych se zeptat jestli je to worth watching, protože se do toho bojím jit, když je to od CW. Je to dobrý nebo jen jako dobrý jako třeba Charmed což je shit, který je "dobrý" jen z nostalgie?

Nikdy není čas nevhodný pro seriál :)
luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
22. 8. 2018 / 10:56:38 (před 6 roky)
on
Exredaktorka
22. 8. 2018 / 11:45:43 (před 6 roky)
off
pataaaaaa159 napsal(a):

Chtěl bych se zeptat jestli je to worth watching, protože se do toho bojím jit, když je to od CW. Je to dobrý nebo jen jako dobrý jako třeba Charmed což je shit, který je "dobrý" jen z nostalgie?

Tak to nemůžeš brát, to není CW seriál. Vznikl na UPN, a když CW vznikla spojením WB a UPN, vysílala Verču jednu sezónu, načež ji zařízla.
Určitě to stojí za to. Podle popisu zní strašně puberťácky, ale je to mnohem lepší, než se zdá. Už i jako kriminálka, když nebudeš brát to okolo. Já jsem třeba byla zklamaná z toho, jak rozuzlili vraždu v Riverdale. Když jsem to porovnala s Veronicou, tak to nemělo žádný nápad, žádná pořádná záhada to vlastně nebyla. Čekala jsem od toho novou Veronicu Mars, ale hrozně mě to zklamalo.
A upřímně, když ti v pilotu hlavní hrdinka místo s pláčem spíše se suchým humorem oznámí, že jí před rokem zabili kamarádku, načež ji někdo, nejspíše jeden z dřívějších kamarádů, znásilnil a policie z ní měla akorát prdel, tak hned poznáš, že to dávno nejsou veselé naivní devadesátky, kde všechno skončí vždycky dobře.

pataaaaaa159
22. 8. 2018 / 12:05:48 (před 6 roky)
off
ševča napsal(a):

Tak to nemůžeš brát, to není CW seriál. Vznikl na UPN, a když CW vznikla spojením WB a UPN, vysílala Verču jednu sezónu, načež ji zařízla.
Určitě to stojí za to. Podle popisu zní strašně puberťácky, ale je to mnohem lepší, než se zdá. Už i jako kriminálka, když nebudeš brát to okolo. Já jsem třeba byla zklamaná z toho, jak rozuzlili vraždu v Riverdale. Když jsem to porovnala s Veronicou, tak to nemělo žádný nápad, žádná pořádná záhada to vlastně nebyla. Čekala jsem od toho novou Veronicu Mars, ale hrozně mě to zklamalo.
A upřímně, když ti v pilotu hlavní hrdinka místo s pláčem spíše se suchým humorem oznámí, že jí před rokem zabili kamarádku, načež ji někdo, nejspíše jeden z dřívějších kamarádů, znásilnil a policie z ní měla akorát prdel, tak hned poznáš, že to dávno nejsou veselé naivní devadesátky, kde všechno skončí vždycky dobře.

Dobře, někdy to zkusím, díky :D
Nijak mě to nelákalo nikdy, ale chtěl jsem se na to podívat kvůli Kristen Bell která je úplně úžasná a v The Good Place jsem si ji úplně zamiloval, tak snad to bude dobrý. A doufám že tenhle revival neznamená konec TGP, to by mě hodně naštvalo.

eddie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
22. 8. 2018 / 13:45:20 (před 6 roky)
off

Jo! Přesně tohle potřebuji.

Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
22. 8. 2018 / 13:47:59 (před 6 roky)
off
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
22. 8. 2018 / 14:57:12 (před 6 roky)
off

Zkusím kouknout na pár dílů jestli mě to chytne, vůbec neznám .o)

Jenny
moramisf1
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
22. 8. 2018 / 16:04:49 (před 6 roky)
off

Rozhodně můj nejoblíbenější seriál, který jsem objevila teprve rok a půl nazpět. Komunita kolem seriálu je pořád silná i po letech. Jen jsem zvědavá, kde budou navazovat. Jestli po filmu a vezmou to z knížek, které jsou dějové nejdál nebo půjdou po knížkách, ale lidem co je nečetli bude chybět kus děje. Zase konec druhé knížky naznačoval, že by to mohlo pokračovat tak jak v Neptunu čekáme.

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
22. 8. 2018 / 17:50:14 (před 6 roky)
off
pataaaaaa159 napsal(a):

Tak asi takto ..ake pozadie myslis ze mam nastavene na serialzone ..a vazne som to cele videl az pred par rokmi takze urcite to nie je z nostalgie .. proste je to fakt dobry serial .. ziadny prisladeny teen serial ale hodne drsne veci .. ako jasne zase je prehnane ako kamoska je fakt husty hacker a podobne ale tak to uz patri k deju ..

a urcite sa oplati pozriet film az po serialy .. pretoze aj dejom aj casovo nadvazuje az na serial ..

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 8. 2018 / 17:53:21
deepspace101
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
22. 8. 2018 / 18:13:09 (před 6 roky)
off

Veronica Mars je jeden z mála seriálů, u kterého by mi pokračování po letech nejen nevadilo, ale dokonce se na něj těším. Film mě sice nenadchl, ale aspoň mě neznechutil jako nové Gilmorky.

MAKE TEA, NOT WAR
rebeccacarf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
22. 8. 2018 / 19:45:42 (před 6 roky)
off

Sice jsem seriál kdysi viděla celý a myslím, že mě i bavil, ale nějak si ho vůbec nepamatuju. Tak abych si nemusela dát opáčko :-D

luciakanky
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 8. 2018 / 10:04:17 (před 6 roky)
off

seriál bol pecka, film bol poslabší a táto správa je parádna

driver picks the music, shotgun shuts his cakehole
Exredaktorka
23. 8. 2018 / 12:23:27 (před 6 roky)
off
pataaaaaa159 napsal(a):

Dobře, někdy to zkusím, díky :D
Nijak mě to nelákalo nikdy, ale chtěl jsem se na to podívat kvůli Kristen Bell která je úplně úžasná a v The Good Place jsem si ji úplně zamiloval, tak snad to bude dobrý. A doufám že tenhle revival neznamená konec TGP, to by mě hodně naštvalo.

To podle mě nehrozí. Kdysi Kristen zvládla namluvit Gossip Girl pro každou epizodu, do toho hrát v Hrdinech a ještě rozjet filmovou kariéru. 8 dílů je jako nic.

pataaaaaa159
24. 8. 2018 / 15:29:33 (před 6 roky)
off
ševča napsal(a):

To podle mě nehrozí. Kdysi Kristen zvládla namluvit Gossip Girl pro každou epizodu, do toho hrát v Hrdinech a ještě rozjet filmovou kariéru. 8 dílů je jako nic.

Tak jasně že ne kvůli těm 8 dílům, ale z minisérie se může stát série, když to bude hodně úspěšné

Leeuska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
26. 8. 2018 / 21:06:17 (před 6 roky)
off

Boží! Veronica je skvělá! To se těším :-)

Leeuska
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
20. 9. 2018 / 21:14:01 (před 6 roky)
on

Je to oficiální - minisérie vznikne, premiéra bude v roce 2019! Kristínka zprávu oznámila na Instagramu - viz tady :)

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
21. 9. 2018 / 16:16:42 (před 6 roky)
on

Juu tomu říkám super zpráva už se nemůžu dočkat

Lollie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
22. 9. 2018 / 10:49:53 (před 6 roky)
off

Juuuuuuuu ♥ to je mega skvelá spráááva, teším teším :) som zvedavá, kto všetko sa vráti