Diskuze k článku Seriálové osudy: The Big Bang Theory
Adush112
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
22. 8. 2018 / 22:41:02 (před 6 roky)
off

I když mě konec mrzí, protože TBBT miluju, tak si myslím, že to je dobrý rozhodnutí. Díky tomu, že to oznámili takhle brzo, tak snad scénáristi budou mít dost času vymyslet epický finále. Lepší končit, dokud je seriál ještě relativně na vrcholu

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
22. 8. 2018 / 22:46:57 (před 6 roky)
off

Jsem si jist, že Chuck Lorre už plánuje finále epických proporcí.

pataaaaaa159
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
22. 8. 2018 / 23:04:18 (před 6 roky)
off

Achjo, tohle mě mrzí, protože TBBT se stalo neodmyslitelnou součástí pátečního odpočinku. Vlastně tím končí můj poslední sledovaný veterán (po letošních The Middle a OUAT), což mě štve, protože si budu muset hledat další srdcovku, která tady několik let bude (což je v dnešní době velkého rušení seriálů docela problém).

Ale je pravda, že kvalita upadávala, ale co, stejně jsem se pořád dobře bavil, doufám že aspoň Young Sheldon trošku přidá na kvalitě a druhá a další série nabídnou kvalitnější podívanou než s1, která se dala, ale že by z toho byl nějaký oblíbený seriál, to určitě ne.

Nikdy není čas nevhodný pro seriál :)
Anduska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
22. 8. 2018 / 23:15:39 (před 6 roky)
off

Asi konečně nastal čas dohnat zbylé série. I když nevím, jak na tom teď TBBT je dějově, určitě je to dobré rozhodnutí, vzhledem k tomu, kolik seriálů už bylo takhle zbytečně prodlužováno. Všechno jednou končí.

Nevěříš?
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
22. 8. 2018 / 23:45:00 (před 6 roky)
off

Hm. Chtěl jsem napsat, že poslední díl, který jsem viděl, byl ten a ten. Jenomže si na něj už nedokážu vzpomenout. Ani nevím, jakou řadu jsem viděl naposled. Howard byl ve vesmíru a asi i řadu poté.

Zrušit se měl TBBT už dávno. Hned poté, co plat herců dostal prioritu před kvalitní zábavou.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
23. 8. 2018 / 00:18:08 (před 6 roky)
off

Tak jediné, co od 12 série (když je poslední) potřebuji, je, aby si Raj už někoho našel a zůstal s tím člověkem - ani by to nemusela být žena. Byl by to zajímavý zvrat a bylo by dobré vidět dopad na všechny okolo ;D
TBBT mi bude moc chybět a i když se mnou spoustu lidí nebude souhlasit, pro mě si tenhle seriál udržel kvalitu po celých dosavadních 11 let (i když jsme se slabším epizodám nevyhli) a všechny postavy mi přirostly k srdci :) nemám nic, co bych vytknula a už teď se moc těším na to epické finále :D
S TBBT se budu opravdu těžko loučit, protože je to jeden z těch prvních seriálů, které mě vlastně k téhle závislosti na nich přivedly :D

What the fork?!
Forest
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
23. 8. 2018 / 03:06:02 (před 6 roky)
off
Adush112 napsal(a):

Lepší končit, dokud je seriál ještě relativně na vrcholu

Na to už je pozdě

Svého času to byl vynikající seriál, pro mě nejlepší komedie od doby, co skončili Přátelé. Když teď vyklidí pole, třeba se dočkáme dalšího důstojného nástupce

andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
23. 8. 2018 / 04:17:55 (před 6 roky)
off
Forest napsal(a):

Když teď vyklidí pole, třeba se dočkáme dalšího důstojného nástupce

Toho se prave bojim. To, co se v posledni dobe vydava za komedie, je hodne smutne.
TBBT mi bude chybet, ale respektuji rozhodnuti skoncit a vitam, ze dali serialu posledni radu a bude tedy mozne se dustojne rozloucit.

Kratos91
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
23. 8. 2018 / 05:35:20 (před 6 roky)
off

Každá legenda se dříve či později dostane ke svému konci, teď to bohužel pro spoustu je TBBT. Možná je to dobře, možná ne. Každopádně je to rána z čistého nebe, jelikož měsíc před začátkem 12.série už tak nějak každý očekával potvrzení dalších 2.sérií.
Spousta z nás se seriálem dospívala, tak jako spousta z nás získala díky Lost návyk na seriálech. Stejně jako každý seriál, i TBBT měl pár špatných momentů, ale i tak musí každý uznat, že si stále dokázal držet úroveň a že na poli současné tvorby nemá konkurenci. Až bude příští rok odvysílána poslední epizoda, zbude tu po TBBT prázdné místo, které bude obtížné něčím zaplnit. Už nikdy tu nebudeme mít žádné nové scénky s naši oblíbenou partou, kterým by jsme se mohli zasmát...Jak tu již bylo řečeno, je doba frekventovaného rušení seriálů a bohužel tu zatím není žádný, který by dokázal na příštích pár let po TBBT převzít ono pomyslné žezlo a nastolit další fenomén.

Editováno: 2x | Naposledy: 23. 8. 2018 / 05:42:32
STOUPA
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
23. 8. 2018 / 05:50:45 (před 6 roky)
off

Všechno jednou končí.

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
23. 8. 2018 / 06:34:39 (před 6 roky)
off

Nekoukám už od osmé série. Mám pocit, že tyhle úspěšné seriály většinou točí tak dlouho dokud je nezkazí. Snad to bude mít důstojný konec.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Mr.Gogo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
23. 8. 2018 / 06:45:03 (před 6 roky)
off

presne ako dva a pol chlapa 12 serii som to aj tušil ale ked už radšej mohli zrušit tu kravinu Young Sheldon a nechat teoriu este aspon do s14 ..hadam Chuck nedodrbe finale ako u Chlapov a hadam hercov ešte uvidime v tej somarine Young Sheldon na počesť si ju pustim od 1 serie :)

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 8. 2018 / 06:47:23
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 8. 2018 / 07:48:12 (před 6 roky)
off

Mám ten seriál ráda a docela mě to i mrzí. Holt stárnu, bylo mi 11, když to začalo, ted je mi 21, ten čas hrozně letí.

Na druhou stranu.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
23. 8. 2018 / 09:06:05 (před 6 roky)
off

TBBT je srdcovka, ale vzhledem k tomu, že reprízy budou běžet donekonečna jako u Přátel, tak ani nemám pocit, že se seriál loučí.

marvio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
23. 8. 2018 / 09:09:47 (před 6 roky)
off

Uf, bude mi chybět. Asi poslední 4 sezony už to není ono, ale nic lepšího neznám v tomhle žánru ;-)

Marvio
luciakanky
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 8. 2018 / 09:45:21 (před 6 roky)
off

som smutná. síce to už nie je kvalita ako na začiatku, ale ja tak. The big bang theory bol spolu so Supernatural prvý seriál, ktorý som začala sledovať samostatne ( = sťahovanie torrentov a titulkov a nie čakanie kým to markiza pokašle dabingom a reklamami ). Začala som TBBT sledovať keď som bola na výške a mala cca 22 rokov, dnes som pracujúci človek, ktorému tiahne na 30 :D. Za týždeň som dobehla seriál, v tej dobre končila tretia séria. Takže už 8 rokov to ťahám poctivo, čo týždeň to nová epizóda. A teraz to končí. Vďakabohu, že Supernatural nie a nie skončiť :D:D
Zažila som koniec Priateľov a teraz aj koniec The big bang theory. Všetko raz končí a hádam Sheldon a spol. dostanú aspoň taký koniec ako Priatelia. Na jednom fóre pred pár rokmi jeden fanúšik napísal ako by mohla vyzerať posledná epizóda veľmi sa mi páčila, bolo by super keby to tak skončilo.
Môžu nám seriál ukončiť, ale všetky tie epizódy tu budú stále a budeme ich môcť pozerať do nekonečna presne tak ako Priateľov.

driver picks the music, shotgun shuts his cakehole
lucy.matejovska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
23. 8. 2018 / 11:31:09 (před 6 roky)
off

TBBT mi bude chybět...je to velká srdcovka, ale asi už je na čase. Snad dostane důstojné finále :)

Lucy
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
23. 8. 2018 / 12:17:15 (před 6 roky)
off

Takže laicky, televize chtěla tuhle dojnou krávu vysávat dál, ale někdo se šprajcnul.

Už roky si říkám, že je čas to ukončit, ale co si budem vykládat, tímhle éra sitcomů končí. I když kvalita klesala, pořád to je poslední slušný sitcom, který se vysílá dýl než jednu sezónu. Teď už na té televizi v podstatě nic nezbylo.

kjama
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
23. 8. 2018 / 12:29:22 (před 6 roky)
off

Super, tohle chtělo ukončit už hodně dlouho.

You only live once unless you are a Winchester.
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 8. 2018 / 12:47:50 (před 6 roky)
off

Skoda, aj ked sa uz nerehocem ako na zaciatku, urcite mi bude chybat. Ale ako pisete, ked je to takto v predstihu oznamene tak to snad epicky zakoncia.

The M
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
23. 8. 2018 / 13:11:54 (před 6 roky)
off

Tak toto ma naozaj zamrzelo. Hoci som to čakal, myslel som si, že ešte jednu ďalšiu sériu to potiahnu. Ale čo už, všetko raz musí skončiť a snáď to aspoň ukončia kvalitne. :)

Never trust a hug. It's just a way of hiding your face.
Kratos91
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
23. 8. 2018 / 13:40:15 (před 6 roky)
off

Pokud je za koncem fakt Jim s tím, že se chce posunout dál....bojím se, že ze stínu už nevyjde. Občas se v nějakým filmu ukáže, ale aby ještě časem nelitoval.

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
23. 8. 2018 / 14:27:44 (před 6 roky)
off

No, pokud je to vážně kvůli Jimu Parsonovi, tak v mých očích právě obrovsky stoupnul. Vzdát se peněz, aby zkusil nové věci a příležitosti. To chce vážně charakter. Je to nadaný herec a nezaslouží si zaškatulkovat do jedné role. Bravo.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
LucyM98
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
23. 8. 2018 / 15:11:30 (před 6 roky)
off

Nechápu, jak se tento seriál mohl vůbec tolik sérií dožít...

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
23. 8. 2018 / 15:30:12 (před 6 roky)
off

Škoda škoda....málokterý seriál baví i ve své jedenácté sérii :(

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
23. 8. 2018 / 16:46:54 (před 6 roky)
off
Forest
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
23. 8. 2018 / 18:37:42 (před 6 roky)
off
Kratos91 napsal(a):

Každopádně je to rána z čistého nebe, jelikož měsíc před začátkem 12.série už tak nějak každý očekával potvrzení dalších 2.sérií.

No, ani ne. Jestli je to poslední řada se spekuluje už od 10, kdy z dobrého důvodu byla už nějakou dobu sledovanost všelijaká.

Kratos91 napsal(a):

ale i tak musí každý uznat, že si stále dokázal držet úroveň a že na poli současné tvorby nemá konkurenci.

Konkurenci asi nemá, to uznávám, ale tu úroveň ne. Sice jsem to nezkoušel, ale myslím, že kdyby si člověk pustil třeba první dvě řady a pak některé pozdější, byl by rozdíl zcela evidentní

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 8. 2018 / 18:52:27 (před 6 roky)
off

Hold je čas jít dál. Seriál už pár sérií přesluhoval.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
23. 8. 2018 / 22:44:11 (před 6 roky)
off

Už bylo na čase. Ale nepochybuju o tom, že do deseti let tu máme revival.

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
24. 8. 2018 / 07:11:31 (před 6 roky)
off

No bezva, to jsem zvědavý jak to dopadne s Rajeshem :P

LuciaG
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
27. 8. 2018 / 10:23:16 (před 6 roky)
off

Bolo na čase. Mala som z toho pocit, že sú tvorcovia v slepej uličke. Používanie rovnakej zápletky, fórov, atď. omrzelo, ale zavádzanie zmien kompletne zmenilo atmosféru seriálu. Mne osobne dosť vadilo, že sa veľká pozornosť začala venovať ženským postavám a vzťahom, ako aj dosť prehnaná zmena charakterov jednotlivých postáv.

Darth Crow
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
28. 8. 2018 / 10:38:09 (před 6 roky)
off

... koniec jednej éry. Už od druhej série pozerám TBBT pravidelne a pomaly si ani neviem predstaviť, že sa nebudem v septembri tešiť na ďalšiu sériu. Stala sa neodmysliteľnou súčasťou života.
Na druhej strane, ako tu už bolo povedané, myslím že je najvyšší čas to zakončiť. Neviem, či nejaký súčasný seriál má na to, aby TBBT nahradil, ale tá kvalita v posledných rokoch nepopierateľne klesala. A radšej skončiť so cťou ako to ďalej nasilu tlačiť.