Záběry GoT byly jen z konce tý předposlední řady, ne?
Biskin napsal(a):
Záběry GoT byly jen z konce tý předposlední řady, ne?
To som išla práve písať. Údajne je tam až jedna scéna z ôsmej a to konkrétne kde Jon objíma Sansu, takže úplne na prd to je. Človek čaká tak dlho a oni stále nie a nie nám niečo posunúť.
ano v 1.09 je novej zaber z Got a take v 1:13 ..Jaime lannistrem.
True Detective vypadá skvostně. Doma se těší na BLL a já se nemůžu dočkat, až odvysílají zmršené GoT, aby Martin mohl vydat kvalitní Vichry zimy :)
Ještě edit:
Nedivil bych se, kdyby to byly vynechané scény ze s08. Jen aby navnadili lidi.
Na True Detective se velice těším. Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů vůbec. Radši mám 1 sérii, než tu druhou. Tak jsem zvědavá, co nám třetí série přinese, třeba bude lepší než druhá série. :)
HBO opět vypadá velmi nadupaně a osobně ho upřednostňuju před Netflixem, Netflix má třeba 100x víc obsahu, ale kvantina neznamená automaticky kvalita a to co vysílá HBO (nejen svojí produkci ale i převzanou) je většinou opravdová pecka, navíc vždy kompletní česká podpora nebo minimálně titulky, čemuž směšný Netflix nedokáže konkurovat. No určitě si hned po Novým roce HBO opět předplatím, tohle se vyplatí.
Jen pro zajímavost... internetem se šíří informace, že premiéra GoT se objeví asi až v létě 2019 (původní odhad byl duben).
Taky se moc těším na True Detective.