Diskuze k článku Novinka pod lupou: Insatiable (Netflix)
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
29. 8. 2018 / 15:42:26 (před 6 roky)
off

Tak zrovna ta kontroverze ohledně toho seriálu mi přijde na hlavu. Jo, je tam fat-shaming, ale ne jen tak, ale má to důvod, slouží to příběhu a rozhodně z toho nevyplývá, že by to snad tvůrci schvalovali ba naopak.

Prvních pár dílů bylo docela fajn, ale pak to nabralo takový směr, který se mi příliš nelíbil. Není to příliš dobrý seriál a nedoporučuji ho, chcete-li něco na tenhle styl, tak to si radši pusťte Heathers.

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
29. 8. 2018 / 18:06:09 (před 6 roky)
off

Patty mi připomíná hlavní hrdinku z Crazy Ex-Girlfriend, kterou mám ráda, takže pro mě to byla fajn podívaná.

Platon
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
31. 8. 2018 / 13:08:50 (před 6 roky)
off

Řekl bych, že ta vlna odporu se strhla na základě prvních ukázek, až když to člověk vidí, pochopí, že je to úplně opačně, ale nejspíš bylo účelem vyvolat poprask, seriál se tak dostane víc do povědomí lidí.

Luteka
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
1. 9. 2018 / 20:20:49 (před 6 roky)
off

Naprosto skvěle praštěný :D A jižanský přízvuk je dle mého na jedničku.

I am not always a bitch ... Just kidding, go fuck yourself.
Matěj Kašpar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
10. 9. 2018 / 14:25:00 (před 6 roky)
off

Seriál jsem si zamiloval a doufám, že dostane druhou řadu. Celý poprask je absolutně výplod fantazie někoho, kdo seriál neviděl. Naopak se tam řeší celkem dost témat k zamyšlení a úspěšně. Jejich přízvuk mě děsně baví a kolikrát jsem se díky němu zasmál. Herci na jedničku, hrají výborně... Spousta lidí je kritizuje, ale ti lidé nepochopili, že hrají tímto způsobem naschvál. Je to taková splácanina všeho možného, ale právě to mě baví.

Matěj