Diskuze k článku Seriálový Příběh rytíře či Party Girls mezi novými piloty
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
22. 9. 2012 / 19:14:58 (před 12 roky)
off

Příběh rytíře jako seriál by mohl být super, i když by mi nikdo nedokázal v hlavní roli nahradit Heatha...

I zápletka Party Girls vypadá fajn, pokud se najde kvalitní herečka do čela :) (co třeba SMG??)

Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
22. 9. 2012 / 19:15:11 (před 12 roky)
off

Tak na Příběh rytíře jsem teda zvědavá. Hlavně koho vyberou na hlavní roli. Heath Ledger byl jen jeden, takže se asi nevyhnu srovnávání.

"Let's put a smile on that face!"
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
22. 9. 2012 / 19:30:16 (před 12 roky)
off

Sice si z filmu vybavuju jen scénu při songu "We will rock you", ale tím možná líp, vypadá to zajímavěji než pořád stejné komedie a policejní dramata...

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
22. 9. 2012 / 20:17:54 (před 12 roky)
off

Príbeh rytiera by mohol byť dobrý..len si neviem predstaviť,či sa niekto dokáže vyrovnať Heatovi,bo ten je,bol len jeden (do ... normálne sa mi zaslzili oči) :(

Gallifrey fall no more!
lillygrace
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
22. 9. 2012 / 20:23:40 (před 12 roky)
off

Příběh rytíře! Tak teď mě zachvátila vlna neskutečného nadšení! Doufám, že se to povede, jsem kandidát na fanouška číslo 1 :-)

Saleas
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
22. 9. 2012 / 20:48:05 (před 12 roky)
off

Heath si sice hlavní roli zopakovat nemuze, ale role pro Alana Tudyka by byla skvelou zpravou...

Helo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
22. 9. 2012 / 21:59:20 (před 12 roky)
off

Heatovi se někdo těžko vyrovná, nicméně Ron ve mě vzbuzuje naději, že by se tenhle projekt mohl povést :-)

Jsem seriálovej maniak, čumim skoro na všechno... :-D
AnyBel
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
23. 9. 2012 / 00:35:15 (před 12 roky)
off

Kdyby byl Heath naživu, byl by to dozajista úplně nejlepší seriál...jenže jeho nikdo nenahradí. A myslím, že ať to natočí jakkoliv dobře, bude se to líbit o dost míň než film..

Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 9. 2012 / 00:41:53 (před 12 roky)
off

Ani jedno by vůbec nemuselo bejt špatný :) Obvzvlášt ten rytíř vypadá slibně :)

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
Dahllia
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 9. 2012 / 09:23:45 (před 12 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

Tak na Příběh rytíře jsem teda zvědavá. Hlavně koho vyberou na hlavní roli. Heath Ledger byl jen jeden, takže se asi nevyhnu srovnávání.

Já se tooho Příběhu rytíře právě bojím. Už jen z toho důvodu že si tam neumím představit jinýho herce, než Heatha...

Quia ego...
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
23. 9. 2012 / 14:32:38 (před 12 roky)
off

Party girls vypadá dobře, hlavně díky tomu, kdo za ním stojí, ted už jen najít dobré herce :)

AnyBel
23. 9. 2012 / 14:33:58 (před 12 roky)
off
Dahllia napsal(a):

Já se tooho Příběhu rytíře právě bojím. Už jen z toho důvodu že si tam neumím představit jinýho herce, než Heatha...

Přesně.

Abbie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 9. 2012 / 18:37:28 (před 12 roky)
off
AnyBel napsal(a):

Kdyby byl Heath naživu, byl by to dozajista úplně nejlepší seriál...jenže jeho nikdo nenahradí. A myslím, že ať to natočí jakkoliv dobře, bude se to líbit o dost míň než film..

S tím souhlasím... I seriálová verze 10 Things I hate abou You by s ním byla lepší, ale stejně dám Příběhu rytíře šanci. Jsem zvědavá, jak se s tím tvůrci poperou :-)

AnyBel
24. 9. 2012 / 21:05:32 (před 12 roky)
off
Abbie napsal(a):

S tím souhlasím... I seriálová verze 10 Things I hate abou You by s ním byla lepší, ale stejně dám Příběhu rytíře šanci. Jsem zvědavá, jak se s tím tvůrci poperou :-)

Seriál Deset důvodů mě teda nebavil totálně. A nejenom kvůli tomu že tam Heath neni. Ten film byl naprosto dokonalej, a takový věci se nepřetáčej. Ale miluju filmy z dob rytířů, tak snad tohle překvapí :-)

Dahllia
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
25. 9. 2012 / 11:22:47 (před 12 roky)
off
AnyBel napsal(a):

Seriál Deset důvodů mě teda nebavil totálně. A nejenom kvůli tomu že tam Heath neni. Ten film byl naprosto dokonalej, a takový věci se nepřetáčej. Ale miluju filmy z dob rytířů, tak snad tohle překvapí :-)

Taky jsem byla zklamaná seriálem 10 důvodů proč tě nenavidím. Přišlo mi to úplně jiný. Ale na první díl Příběh rytíře se určitě kouknu, třeba to mile překvapí.

Quia ego...
aislinn
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
27. 9. 2012 / 19:40:15 (před 12 roky)
off

Tak na Příběh rytíře jsem opravdu zvědavá, film totiž zbožňuju :) Výběr hlavního představitele bude hodně důležitý, na tom se snad všichni shodneme. A vůbec bych se nezlobila, kdyby tvůrci dali v seriálu prostor i některým hercům z toho filmu :)

Abbie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
29. 9. 2012 / 14:11:59 (před 12 roky)
off
aislinn napsal(a):

Tak na Příběh rytíře jsem opravdu zvědavá, film totiž zbožňuju :) Výběr hlavního představitele bude hodně důležitý, na tom se snad všichni shodneme. A vůbec bych se nezlobila, kdyby tvůrci dali v seriálu prostor i některým hercům z toho filmu :)

To by mi taky nevadilo :)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
3. 10. 2012 / 20:22:44 (před 12 roky)
off

než zemřel ledger, byla jsem přesvědčená, že jednou natočí dvojku, to byl vyloženě film pro druhý díl. už jen proto, že vlastně vůbec nevíme, jak to s postavami dopadlo. ano, will byl pasován na rytíře, ale ta jeho byla pořád zasnoubená s jiným, a protože byl jednou poražen na turnaji, tak pro jejího otce těžko mohl přestat být přijatelný. navíc will byl sice rytíř, ale bez majetku, bez historie rodu. a co ostatní? co s nimi bylo dál? takže jo, podívala bych se, abych se to jednou dozvěděla, a kdyby si tam ještě i zahrál nějaký herec z filmu...

z představy, že se dostane na obrazovky ten poslední projekt, naopak nemám radost vůbec. humor té herečky, co jsem zatím měla šanci vidět, mi připadal hrozně trapný.

majka147
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
31. 8. 2013 / 08:45:16 (před 11 roky)
off

No Príbeh rytíře je fajn film . Ale jeho originalitu musím uznať :) Už pri úvode dať pieseň We Will Rock You a k tomu do prostredia stredoveku...
No ale určite si seriál v budúcnosti rada pozriem. Som zvedavá :D A tiež koho vyberú za hlavnú postavu :P