Diskuze k článku Novinka pod lupou: Krejzovi (Prima)
Silkwe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
5. 9. 2018 / 13:32:49 (před 6 roky)
off

Já souhlasím s Fruikem. Na první díl jsem se koukla (protože co kdyby náhodou to bylo dobré, ne). No nebylo. Rozhodně nebylo. A teda nevím, proč se tvůrci rozhodli nacpat 80% děje dílu už do upoutávky. (Viděla jsem ji několikrát a v seriálu vlastně nic jiného nebylo. A druhý díl už při jistotu taky převyprávěli. Takže tohle fakt ne.

Naděje umírá předposlední - poslední zemře černý humor, ale toho mám dostatek.
arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
5. 9. 2018 / 14:06:53 (před 6 roky)
off

Mně teda stačily upoutávky, abych měl jasno, že tohle nepotřebuju. A jsem moc rád, že ten bod výzvy, kterému tohle rozdílné hodnocení krásně vyhovuje, už mám splněnej a že na tuhle hrůzu nemusím koukat. ;)

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
5. 9. 2018 / 15:31:48 (před 6 roky)
off

No tak tímhle seriálem výzvu v neshodě redaktorů asi plnit nebudu, upoutávka mi stačila..

Spíš bych ale potřeboval tipy na nějaké piloty seriálů, na které bylo naráženo v jiných seriálech, tady jsem fakt ztracenej a 140 stránkami fóra se mi prodírat nechce :D

Romix
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
5. 9. 2018 / 17:01:54 (před 6 roky)
off

Já to viděla a dál se koukat určitě nebudu. Působilo to strašně lacině. Taky ve všech seriálech hrají pořád ti stejní herci, tak se při přepnutí nedá zjistit, co zrovna dávají. Kupodivu jsem se při sledovaní nechtěla zabít a myslím, že aspoň jeden z mých starobních rodičů na to bude koukat dál. Já už v pilotech vydržím všechno. Viděla jsem i Sousedy.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Kolombo
5. 9. 2018 / 17:12:21 (před 6 roky)
off
Romix napsal(a):

No tak tímhle seriálem výzvu v neshodě redaktorů asi plnit nebudu, upoutávka mi stačila..

Spíš bych ale potřeboval tipy na nějaké piloty seriálů, na které bylo naráženo v jiných seriálech, tady jsem fakt ztracenej a 140 stránkami fóra se mi prodírat nechce :D

Já do toho jdu. Neshoda redaktorů mi chybí a tohle vypadá jako správná challenge.

Co se týče těch narážek, tak ve své podstatě si vem jakýkoli megaslavný seriál a šance, že na něj někdy někdo jinde narážel je obrovská :) Já jsem měl dlouho v to-do listu Mad Men a posléze jsem zjistil, že na něj naráželo obrovské množství věcí. A skoro všechno se už objevilo v Simpsonech :-D

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
5. 9. 2018 / 17:45:53 (před 6 roky)
off

Upoutávka mi stačila byla několikrát, ale tohle fakt ne .o(

Jenny
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
5. 9. 2018 / 19:46:45 (před 6 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Co se týče těch narážek, tak ve své podstatě si vem jakýkoli megaslavný seriál a šance, že na něj někdy někdo jinde narážel je obrovská :) Já jsem měl dlouho v to-do listu Mad Men a posléze jsem zjistil, že na něj naráželo obrovské množství věcí. A skoro všechno se už objevilo v Simpsonech :-D

Mad Men super tip, ten mám už pár let ve watchlistu, tak se k němu konečně dokopu, díky :)

Romix
sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
5. 9. 2018 / 19:47:23 (před 6 roky)
off

Děkuji, ale nechci, pár ukázek mi stačilo.

"Vím, že nic nevím."
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
6. 9. 2018 / 00:31:33 (před 6 roky)
off

Nečekala jsem od toho moc. Ale můžu říct, že mě pilot mile překvapil a dalo se na to dívat. A nutno podotknout, že i druhá epizoda měla něco do sebe a pobavila. :)
Jako oddechovka je to fajn. :)

Uvidím s čím se vytasí v dalších dílech, ale asi se budu koukat dál. ;)

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
6. 9. 2018 / 22:52:38 (před 6 roky)
off

Beru to pozitivně. V pilotové výzvě jsem si aspoň splnila kategorii seriálu, u kterého se redaktoři v hodnocení neshodli minimálně o 50% :D

Bored now...
Kolombo
9. 9. 2018 / 09:24:29 (před 6 roky)
off
litllewitch napsal(a):

Beru to pozitivně. V pilotové výzvě jsem si aspoň splnila kategorii seriálu, u kterého se redaktoři v hodnocení neshodli minimálně o 50% :D

To byl jediný důvod, proč jsem to zapnul :-D

Non cuspi causa qui non debe cuspire