Velmi potěšující zpráva
"Ke kterému se přidává Maggie Q"? Ta Maggie Q, která tam hraje už celé dvě sezony????
fabec1222 napsal(a):
"Ke kterému se přidává Maggie Q"? Ta Maggie Q, která tam hraje už celé dvě sezony????
Pardon, jsem to špatně pochopila :) Článek byl opraven.
Ok, může mi někdo prosím vysvětlit, kde Netflix bere ty hromady a hromady peněz? :D
Já jsem z toho už celkem seriózně zmatený.
Tvorba vlastních seriálů, filmová divize, licencované seriály, filmotéka, záchrana odepsaných a zrušených věcí - to musí přece být kolosální částka ne?
Není to tak dávno, co se za The Get Down utratilo 500M jen za licencovanou hudbu a seriál samotný pak příliš neoslnil. Teď se chystá Witcher, v Netflix seriálech hraje čím dál víc Hollywoodských A+ herců a tenhle červený prcek dál roste do solidních rozměrů.
Osobně sice věřím, že tohle je budoucnost. Klasické televize zaniknou a tyhle platformy je nahradí, ale nedokážu si představit, jak si na to vše pak lidi najdou čas, aby viděli vše, co chtějí.
Neviem, či sa dá priamo hovoriť o záchrane alebo prevzatí seriálu. Netflix totiž už od prvej série vo svojej ponuke seriál uvádza ako "Netlfix original". To znamená, že aj doteraz bol spolutvorca seriálu a iba pokračuje v projekte, ktorý mal spoločný s ABC. Prvá viditeľná zmena je v tom, že počet epizód série šalamúnsky skrátili na polovicu, čím ušetrili peniaze (ktorými prispievala ABC). Dúfam, že seriálu to pomôže a bude dynamickejší. Som síce vďačný za pokračovanie seriálu, ale najradšej by som si takúto správu prečítal o Colony.
P.S. K rozhodnutiu Netflixu pokračovať v Designated survivor asi dosť prispelo aj to, že po vynútenom zrušení House of Cards chceli mať v ponuke aspoň niečo „dramaticko-politické“.
igwar napsal(a):
Neviem, či sa dá priamo hovoriť o záchrane alebo prevzatí seriálu. Netflix totiž už od prvej série vo svojej ponuke seriál uvádza ako "Netlfix original". To znamená, že aj doteraz bol spolutvorca seriálu a iba pokračuje v projekte, ktorý mal spoločný s ABC.
Nerad tě zklamu, ale všechny seriály na netflixu jsou prezentovány jako netflix original.
Kde na to ten Netflix bere?
U Amazonu to chápu, ale u Netflixu...
Kolikátý je to letos už seriál?
CrazyGeek napsal(a):
Ok, může mi někdo prosím vysvětlit, kde Netflix bere ty hromady a hromady peněz? :D
Já jsem z toho už celkem seriózně zmatený.
Tvorba vlastních seriálů, filmová divize, licencované seriály, filmotéka, záchrana odepsaných a zrušených věcí - to musí přece být kolosální částka ne?
Není to tak dávno, co se za The Get Down utratilo 500M jen za licencovanou hudbu a seriál samotný pak příliš neoslnil. Teď se chystá Witcher, v Netflix seriálech hraje čím dál víc Hollywoodských A+ herců a tenhle červený prcek dál roste do solidních rozměrů.
Osobně sice věřím, že tohle je budoucnost. Klasické televize zaniknou a tyhle platformy je nahradí, ale nedokážu si představit, jak si na to vše pak lidi najdou čas, aby viděli vše, co chtějí.
Je to úplně jednoduché. Netflix se samozřejmě zadlužuje ale, protože má stále solidní zisky tak s tím jeho věřitelé nemají problém. Otázkou je jak dlouho mu to vydrží.