Vážně jsem z toho úplně vypadnul...
Před pár měsíci jsem četl o seriálu ve kterém bude hrát Sean Penn a ono už je to tady. Na to jsem se těšil a určitě vyzkouším :)
Herce Sean Penn mám ráda a seriál vypadá zajímavě, to musím zkusit .o) Děkuji za info.
Tohle si určitě pustím, jak bude víc dílů k dispozici.
Pajky napsal(a):
Před pár měsíci jsem četl o seriálu ve kterém bude hrát Sean Penn a ono už je to tady. Na to jsem se těšil a určitě vyzkouším :)
Já taky, teď jen najít volnou chvilku :-)
Tak tohle je geniální... Díky za článek, dík za doporučení
Ragelly dala 90%, takze som sa na toto tesil... ale videli sme rovnaky serial? Strasne nudne, zdlhave a keby sa nestal ten zaciatok, tak by sa tam nestalo vobec nic... este aj Sean Penn vyzera, ze ho ten serial nebavi... ak by som mal najskor aspon jedno pozitivum, tak Oded Fehr vyzera aj so sedinami dobre :)
První díl super, poslední díl super. Prostředek tam vůbec být nemusel. Místo toho, aby se naplno soustředili na to, aby nám ukázali, jak se astronauti a všichni ostatní pracovníci připravují na novou misi a druhý pokus, tak se tam celou dobu (2.-7. díl) řeší dcera se závislostí a mrtvá matka. Škoda, kdyby byly všechny díly jako ten první a poslední, tak je to pecka seriál. Takhle bohužel musím z původních 90 % v NPL hodnocení snížit na 60 %.
Závěr:
Chystá se druhý start, který se nakonec povede a pětice astronautů zamíří do vesmíru směrem k Marsu. Dcera natočí otci videozprávu, kde mu na tabuli píše, že ho nesnáší, protože ho miluje (I hate you because I love you.). Pak smaže "nesnáším tě (hate you)" a nahradí ho "chybíš mi (miss you)". Astronauti se chystají ke vstupu do oběžné dráhy Marsu (? - asi, moc té terminologii nerozumím). Začne se odpočítávat, následuje střih a je konec.