Diskuze k článku Článkařky předpovídají osudy na The CW
pataaaaaa159
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
18. 9. 2018 / 15:44:21 (před 6 roky)
off

All American vypadá nejlíp :D. Nejvíc se ale těším na druhou sérii Black Lightninga, jinak jde CW mimo mě

Nikdy není čas nevhodný pro seriál :)
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
18. 9. 2018 / 17:21:42 (před 6 roky)
off

Je ode mne moc zlé doufat, že Charmed co nejdříve zruší? Na pilot se podívám, ale tím končím, protože se nemůžu přenést přes to, jak hrozně to vypadá už podle trailerů a jak moc to haní památku původního seriálu.
Souhlasím s Gabčou, že na to určitě budou americké malé holky stejně koukat, jelikož nebudou znát originální předlohu.

What the fork?!
marcoz1
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
18. 9. 2018 / 17:58:54 (před 6 roky)
on

Na seriály CW som sa väčšinou tešil, alebo som bol na ne minimálne zvedavý, pretože sa z nich neraz vykľulo guilty pleasure ako vyšité :D ale tento rok je naozaj veľmi slabý... :/

pataaaaaa159
18. 9. 2018 / 18:04:06 (před 6 roky)
off
SparkySpeirs napsal(a):

Je ode mne moc zlé doufat, že Charmed co nejdříve zruší? Na pilot se podívám, ale tím končím, protože se nemůžu přenést přes to, jak hrozně to vypadá už podle trailerů a jak moc to haní památku původního seriálu.
Souhlasím s Gabčou, že na to určitě budou americké malé holky stejně koukat, jelikož nebudou znát originální předlohu.

všichni děláte jako kdyby to bylo nějaké mistrovské dílo :D Je to jen nostalgická klasika, žádný megadílo.
A tohle je teprve začátek, počkej si pár let a uvidiíš, kolik reebotů a revivalů bude na různé seriály a všichni to budeme proklínat, i když to ve skutečnosti nebude tak špatný, ale my prostě budeme znát tu starou verzi a bude těžké se přizpůsobit nové.

SparkySpeirs
18. 9. 2018 / 18:26:51 (před 6 roky)
off
pataaaaaa159 napsal(a):

všichni děláte jako kdyby to bylo nějaké mistrovské dílo :D Je to jen nostalgická klasika, žádný megadílo.
A tohle je teprve začátek, počkej si pár let a uvidiíš, kolik reebotů a revivalů bude na různé seriály a všichni to budeme proklínat, i když to ve skutečnosti nebude tak špatný, ale my prostě budeme znát tu starou verzi a bude těžké se přizpůsobit nové.

Neříkám, že by Charmed bylo nějaké veledílo. Určitě je to spíše nostalgická hodnota, sama si teď dávám opakovací maratón celého seriálu a počáteční série mě zrovna moc nebaví. Osobně proti rebootům nic nemám - pokud fungují (např.: MacGyver). Já jsem se chvíli i na reboot těšila, jenže veškerou natěšenost zabily trailery... Je to špatné, od hereckých výkonů po efekty (slepě doufám, že se špatné záběry dostaly do traileru a jinak to bude lepší).
Dokonce v rebootu hraje herečka, kterou mám docela ráda, ale ani ona to nezachraňuje. Další bod ze seznamu je politická koreknost, kvůli které dostaneme afroamerické trio, čeká nás černá Buffy a ještě začali lidé šílet, že by snad jednou mohl přijít černý Superman...
Začíná to vypadat tak, že za chvíli bude problém získat roli pro bílého heterosexuála/ku, protože se žádné psát nebudou. Proto já ani moc nezačínám seriálové novinky sledovat, jelikož je naprosto nereálné, kolik se takových osob v nich najednou objevuje. V normálním životě nepotkáte takové lidi na každém rohu. Jaká je šance, že 8 z vašich 10 přátel je LGBTQ+ nebo POC atd.?
Rozhodně to tak nikde není a teď tenhle můj výrok každý hned přetočí, že je to kompletní rasismus, když v místě, kde pracuji není stejný počet všech LGBTQ+ a POC jako bílých lidí.
I hate this world... everything is too politic. -.-

What the fork?!
pataaaaaa159
18. 9. 2018 / 20:50:31 (před 6 roky)
off
SparkySpeirs napsal(a):

Neříkám, že by Charmed bylo nějaké veledílo. Určitě je to spíše nostalgická...

Souhlas, s tou korektností se to dost přehání. Víc než černá Buffy mi teda vadí Ciri z chystaného Witchera, protože pokud vím, Buffy nikdy neměla jako charakteristický znak světle bílou pleť a je taková neutrální, narozdíl od Ciri, která je od začátku popisována jako charakter s bílou pletí.
Když by se teď natočil seriál jen s bílými heterosexuály, okamžitě to bude prohlášený za nejhorší seriál a do pár hodin to bude stažený z internetu a vysílání, USA je dost divná země :D

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
18. 9. 2018 / 21:09:45 (před 6 roky)
off
SparkySpeirs napsal(a):

V normálním životě nepotkáte takové lidi na každém rohu. Jaká je šance, že 8 z vašich 10 přátel je LGBTQ+ nebo POC atd.?

No u nás možná ne, ale nezapomínej, že tohle se točí primárně pro americký trh a tam to tak prostě je. Černochů si tam natahali habaděj plus další migrace normálně fungovala pár století ;). Jen prostě doposavad drželi hubu a krok no ;). Jako já se zrovna tohoto nezastávám, taky mě to štve, ale zas na druhou stranu jak se pohybuju na amerických stránkách, tak vím, z čeho to asi pramení.

Co se týče těch LGBT postav, tak zrovna u nich říkám jeh houšť a větší kapky (i proto, že se do téhle komunity sama počítám a mám slintajících heteráků už plné zuby). Jako nejlepší by bylo ze seriálů slintání úplně vypustit (až na žánrovky typu soapka, telenovela nebo podobné někoukatelné s**y), ale bohužel se mi to nikdy nesplní. Tak ať je to aspoň pár, na který se dá koukat. A ne že spolu mají dvě holky úžasnou chemii, ale protože máme bandu ukřičených puberťaček, tak je šoupneme dohromady s prvním vousáčem, který se namane (a ano, vím že jsou to většinou holobrádci, ale v angličtině se chlápkům, se kterýma chodí lesby tající svou orientaci říká beard a to se jinak přeložit nedá).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
18. 9. 2018 / 22:06:16 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

No u nás možná ne, ale nezapomínej, že tohle se točí primárně pro americký trh a tam to tak prostě je. Černochů si tam natahali habaděj plus další migrace normálně fungovala pár století ;). Jen prostě doposavad drželi hubu a krok no ;). Jako já se zrovna tohoto nezastávám, taky mě to štve, ale zas na druhou stranu jak se pohybuju na amerických stránkách, tak vím, z čeho to asi pramení.

Co se týče těch LGBT postav, tak zrovna u nich říkám jeh houšť a větší kapky (i proto, že se do téhle komunity sama počítám a mám slintajících heteráků už plné zuby). Jako nejlepší by bylo ze seriálů slintání úplně vypustit (až na žánrovky typu soapka, telenovela nebo podobné někoukatelné s**y), ale bohužel se mi to nikdy nesplní. Tak ať je to aspoň pár, na který se dá koukat. A ne že spolu mají dvě holky úžasnou chemii, ale protože máme bandu ukřičených puberťaček, tak je šoupneme dohromady s prvním vousáčem, který se namane (a ano, vím že jsou to většinou holobrádci, ale v angličtině se chlápkům, se kterýma chodí lesby tající svou orientaci říká beard a to se jinak přeložit nedá).

V skutocnosti robili prieskum a cernochov tam je v USA asi 14 % obyvatelstva iba a aj hispancov je rovnake mnozstvo. ... To nehovorim o LGBT .. uz za komunistov sa hovorilo o  4% ..teda citaj stvorpercentnych. ked uz si rovno nepouzil slovo buzerant :) , takze kolko ich asi je ? 70%??? asi nie ale tak to prezentuju, samozrejme ze aj ja poznam osoby homosexualne orientovane a vobec mi to nevadi tak ako aj kamarat s ktorym som chlastaval. Proste bola to jeho orientacia a mne to nevadilo aspon ma mohol zoznamovat so super babami :D, a aspon som sa naucil ze aj na chlapovi sa da pozerat na "pekny zadok" co by som bez neho asi tazko niekedy hodnotil na muzovi. Ale percentualne zastupenie nie je viac ako mozno 5-7 % viac to nebude .. bi sexualitu a experimentovanie neratam.

SparkySpeirs
18. 9. 2018 / 22:07:14 (před 6 roky)
off
pataaaaaa159 napsal(a):

Souhlas, s tou korektností se to dost přehání. Víc než černá Buffy mi teda vadí Ciri z chystaného Witchera, protože pokud vím, Buffy nikdy neměla jako charakteristický znak světle bílou pleť a je taková neutrální, narozdíl od Ciri, která je od začátku popisována jako charakter s bílou pletí.
Když by se teď natočil seriál jen s bílými heterosexuály, okamžitě to bude prohlášený za nejhorší seriál a do pár hodin to bude stažený z internetu a vysílání, USA je dost divná země :D

Tu diskuzi ohledně Ciri jsem viděla :D já teda knihy nečetla, ale znám Witchera od své BFF, která má (myslím) přečtené všechny, takže se mám v plánu dívat. Docela se mi i líbí obsazení Henryho Cavilla do hlavní role :)
Tak Buffy nemá nikde psané, že musí být bílá, ale SMG je prostě charismatická herečka a jejího levelu, alespoň u mě, hned tak někdo nedosáhne. Navíc to nemusela být hned Buffy, mohli jen využít její mytologie a stvořit si novou přemožitelku... Proč se nevyužije toho, co fungovalo a nestvoří něco nového a jen se to předělá s někým jiným v hlavní roli? Já jsem jen ráda, že nám nedali Spider-manův origin potřetí, protože to bych i přesto, že je Tom Holland v pohodě asi znovu nedala :D
Občas je mi líto, že žiji zrovna v tuto dobu... :DD

andromache napsal(a):

Jasně, že v Americe je situace jiná a taky chápu, z čeho to vychází, ale úplně by mi stačilo, kdyby to nějak dávkovali :D přišlo mi, že to celé přišlo jako jeden velký BOOM a najednou už pomalu pro hetero bělochy není na obrazovkách moc místo :)

andromache napsal(a):

Já jsem slintající hetero (občas, když je někdo na obrazovce mého počítače vysoce atraktivní :DD), ale mám spoustu svých LGBT oblíbených párů v seriálech a když vidím, že spolu dva nebo dvě mají chemii, tak to prostě shipuju :D většinou ovšem sleduji seriál kvůli příběhu a snažím se kdo s kým moc neřešit, i když mi to moc nevychází :)
O ukřičených puberťačkách mi ani nemluv, kvůli nim jsem přestala sledovat spoustu seriálů, protože tvůrci dali radši na ně, než aby se věnovali přirozenému vývoji příběhu... oh, gross! -.-

What the fork?!
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
18. 9. 2018 / 22:27:22 (před 6 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

. To nehovorim o LGBT .. uz za komunistov sa hovorilo o  4% ..teda citaj stvorpercentnych. ked uz si rovno nepouzil slovo buzerant :) ,takze kolko ich asi je ? 70%??? asi nie ale tak to prezentuju...

Jo, ale tady máš dvě velké ALE.. Za prvé U nás a za druhé Za komančů.. Za komančů se u nás hodně lidí schovávalo, protože to hodně dlouho byl trestný čin a nikdo nechtěl skončit v lágru jenom proto, koho miloval. Takže pokud nebyl někdo očividný, tak se snažil skrývat co to šlo. Hlavně se takoví lidé hrnuli do nešťastných manželství. Takže komančovskou statistikou bych se moc neoháněla. A ta druhá věc je že je to u nás. Američanů je víc (Čechoslováků bylo dohromady asi 15 milionů, Amíků je teď asi čtvrt miliardy takže to máš 600 000 lidí u nás a nějakých 15 000 000 v USA, kdybych operovala s těma 4%), tudíž i větší trh, tudíž i větší žádost o reprezentaci (a o takovou, kdy LGBT postava neumře jenom proto, že tvůrci nějak nevědí co s ní). A to máš jenom USA. Seriály se after all prodávají celosvětově, takže čísla v komunitě narůstají a narůstají.....

SparkySpeirs napsal(a):

Já jsem slintající hetero (občas, když je někdo na obrazovce mého počítače vysoce atraktivní :DD), ale mám spoustu svých LGBT oblíbených párů v seriálech a když vidím, že spolu dva nebo dvě mají chemii, tak to prostě shipuju :D většinou ovšem sleduji seriál kvůli příběhu a snažím se kdo s kým moc neřešit, i když mi to moc nevychází :)
O ukřičených puberťačkách mi ani nemluv, kvůli nim jsem přestala sledovat spoustu seriálů, protože tvůrci dali radši na ně, než aby se věnovali přirozenému vývoji příběhu... oh, gross! -.-

Jako jasně, já taky sleduju seriál kvůli příběhu. Problém ale je, že scénáristi nejen v poslední době vypadají, že neumí napsat dobrý příběh bez toho, aby tam někdo za někým slintal. A už je to otravné, protože je to v podstatě furt dokolečka.. A to will they/won´t they co dokážou někdy rozehrát mi neskonale leze na nervy :(. O hysterických -náctkách s přístupem na sociální sítě mi ani nemluv :(. Bohužel mám taky hořké vlastní zkušenosti.. (ale že tvůrci neposlouchají, když chceme, aby dali dohromady Rizzles, Swan Queen nebo Supercorp.. To jsou najednou k fanouškům hluší jak toporo od sekyry *eyroll*)

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
luciakanky
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
19. 9. 2018 / 07:32:11 (před 6 roky)
off

All Americans môže byť fajn, aj keď ma veľmi neláka pozerať sa na americký futbal a tiež ma neláka herecké obsadenie. možno keby tam hrali iní herci tak by ma to zaujalo viac. ale epizódu, dve, tri si pozrem. tak trošku v kútiku duše verím, že to bude niečo ako OTH
a stále nechápem a neverím, že CW sa rozhodla tak do*****ť Charmed. to bude čistá ukážka toho aká je dnešná doba, nevážiť si kvalitné hoci staré veci, napľuť legende do tváre a aká je pokrytecká táto doba. nie som rasista, ale aby v každom seriály boli zastúpené všetky rasy aby sa jedna náhodou neofučala je choré. týmto krokom u mňa CW klesla. ani si to nepozriem, stačil mi trailer, len čo by som sa zbytočne rozčuľovala.
Legacies je sipn off spin offu?:D smiešne, ale z tej ponuky to vyzerá asi najnormálnejšie a dám tomu šancu.

driver picks the music, shotgun shuts his cakehole
luciakanky
19. 9. 2018 / 07:42:11 (před 6 roky)
off
pataaaaaa159 napsal(a):

bohužiaľ asi máš pravdu. Ale niektoré seriály by sa mali nechať napokoji. Ja verím, že sa nedožije nových priateľov, nového Alfa. Jediná istota je že reebot Supernaturalu nehrozí, ten prežije všetky seriály a televízne stanice :D

luciakanky
19. 9. 2018 / 07:44:17 (před 6 roky)
off
SparkySpeirs napsal(a):

Neříkám, že by Charmed bylo nějaké veledílo. Určitě je to spíše nostalgická hodnota, sama si teď dávám opakovací maratón celého seriálu a počáteční série mě zrovna moc nebaví. Osobně proti rebootům nic nemám - pokud fungují (např.: MacGyver). Já jsem se chvíli i na reboot těšila, jenže veškerou natěšenost zabily trailery... Je to špatné, od hereckých výkonů po efekty (slepě doufám, že se špatné záběry dostaly do traileru a jinak to bude lepší).
Dokonce v rebootu hraje herečka, kterou mám docela ráda, ale ani ona to nezachraňuje. Další bod ze seznamu je politická koreknost, kvůli které dostaneme afroamerické trio, čeká nás černá Buffy a ještě začali lidé šílet, že by snad jednou mohl přijít černý Superman...
Začíná to vypadat tak, že za chvíli bude problém získat roli pro bílého heterosexuála/ku, protože se žádné psát nebudou. Proto já ani moc nezačínám seriálové novinky sledovat, jelikož je naprosto nereálné, kolik se takových osob v nich najednou objevuje. V normálním životě nepotkáte takové lidi na každém rohu. Jaká je šance, že 8 z vašich 10 přátel je LGBTQ+ nebo POC atd.?
Rozhodně to tak nikde není a teď tenhle můj výrok každý hned přetočí, že je to kompletní rasismus, když v místě, kde pracuji není stejný počet všech LGBTQ+ a POC jako bílých lidí.
I hate this world... everything is too politic. -.-

konečne niekto s rovnakým názorom ako ja, mňa táto politicky korektná doba neskutočne vytáča