Diskuze k článku S lupou do historie: Star Trek Enterprise
zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
19. 9. 2018 / 10:11:07 (před 6 roky)
off

Pro mne slabší ale pořád dobrý:-) oblíbenější než nová generace.

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
19. 9. 2018 / 10:25:34 (před 6 roky)
off

Toto mozno nebol uplne top serial ale urcite ma bavil viac ako TOS alebo novy Discovery. Ale nemoze sa to rovnat Voyager alebo TNG.

Darth Crow
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
19. 9. 2018 / 10:32:49 (před 6 roky)
off

Pre mňa bola Enterprise vstupnou bránou do sveta Treku, takže má určite v mojej seriálovej duši nenahraditeľné miesto. Jasné, mnohí "skalní" sa nevedeli stotožniť so zmenami oproti TNG-era seriálom, ale Archer, Trip, T'Pol, Malcolm a ďalší boli naozaj postavy, ktoré časom prirástli k srdcu. Seriál síce v prvých sériách trošku "trpel" epizodickosťou, ale od začiatku príbehovej linky s Xindami už to bola non-stop jazda.
Za mňa určite 75-80% (podľa toho či ste trekkie alebo nie :D).

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
19. 9. 2018 / 13:07:36 (před 6 roky)
off

Ja som trekkie, vyrastala som na TNG, ale popravde z tohto si moc nepamätám, nič mi výrazne neutkvelo v pamäti okrem kapitána a T´Pol. U mňa určite ďaleko za mojimi top obľúbencami Voyager a DS9.

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
19. 9. 2018 / 15:22:06 (před 6 roky)
off

Enterprise mělo fantastickou úvodní znělku. Ten typ, co si pouštíte pořád a neomrzí. Příběh jsem už nějak zapomenul. Ale byl tam nějaký útok laserem na Zemi ne? Pak se cestovalo časem a ... jen to píšu, mám chuť si dát maraton :D

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
19. 9. 2018 / 18:09:55 (před 6 roky)
off

Můj oblíbený ST. Líbily se mi všechny ST seriály (kromě Discovery) a tento si občas bez ohledu na jiné ST, ráda pustím znovu. Jen poslední série mi přijde oproti předchozím sériím horší.

marvio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
20. 9. 2018 / 08:54:59 (před 6 roky)
off

Ze sci-fi seriálů, tedy těch starších mám jednoznačně nejraději Hvězdnou bránu. Star Trek Enterprise je velice slušný seriál, ale chtělo by to víc akce, některé díly byly vyloženě nuda.

Marvio
Pepka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
20. 9. 2018 / 10:47:16 (před 6 roky)
off

Pro mě byl Enterprise vstupní branou do ST, když se ohlédnu tak musím uznat, že to není ten nejlepší počin, ale pro mě bude vvždycky speciální

rigor mortis
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
20. 9. 2018 / 13:14:48 (před 6 roky)
off

Právě že ST univerzum není prioritně o akci na rozdíl od SG univerza. St má být o vědě, zkoumání, diplomacii. Samozřejmě, akce k tomu taky musí být, jinak by se an to nikdo nekoukal. Já na ST obdivuji propracovanost celého "světa", Enterprise jsem si nikdy nějak neoblíbil, ale četl jsem pár knih a tam se mi postavy zdály dobře propracované a komplexní, možná dám seriálu šanci a podívám se na něj někdy, až na to budu mít čas.

kjama
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
22. 9. 2018 / 01:05:14 (před 6 roky)
off

Boží, boží, boží... Tento seriál je mým guilty pleasure a vidím, že je načase si ho opět připomenout. Vyrostla jsem na Nové generaci a Hlubokém vesmíru devět, ale tento seriál předčil všechny, včetně SG. Škoda, že poslední ST byl za mě takový propadák.

You only live once unless you are a Winchester.
rebeccacarf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
22. 9. 2018 / 16:46:54 (před 6 roky)
off

Vyrostla jsem na TNG, který je sice takový hodně naivní, ale z té nostalgie se na něj ráda občas podívám. Voyager je můj favorit, nedávno jsem ho jela maratonem a nejvíc mě na něm štve to náhlé zakončení. No, aspoň to mělo nějaký konec...
Z Discovery jsem viděla pár dílů a chystám se dokoukat. Pokud to beru jako naprosto samostatný seriál, tak je to celkem dobré, ale není to Star Trek.
Enterprise jsem ještě neviděla, ale nějak mně nezaujal ani na první pohled, takže nevím, jestli se na něj vůbec někdy podívám.

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 9. 2018 / 16:48:44