Diskuze k článku Disney připravuje seriál o Lokim
WillowPurple
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
19. 9. 2018 / 13:56:30 (před 6 roky)
off

To vypadá zajímavě. Jestli se to povede, bude to super.

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
19. 9. 2018 / 14:10:01 (před 6 roky)
off

No uvidíme, necháme se překvapit jestli to klapne .o)

Jenny
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
19. 9. 2018 / 14:17:49 (před 6 roky)
off

No nevím. Připadne mi, že ve filmech už ho využili do mrtě. Seriál nepovažuji za úplně nejlepší nápad.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Editováno: 1x | Naposledy: 19. 9. 2018 / 14:18:09
pataaaaaa159
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
19. 9. 2018 / 14:44:44 (před 6 roky)
off

Disney chce rozdrtit NETFLIX! :D chystá se docela velký "souboj" jak to tak vidím. To by ale mělo znamenat, že se budou chtít trumfovat lepšíma a lepšíma seriálama, což je pro nás diváky velmi dobrá zpráva :D

Nikdy není čas nevhodný pro seriál :)
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
19. 9. 2018 / 16:48:37 (před 6 roky)
off

Tak to doufám, že si dají opravdu záležet.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
petruskaJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
19. 9. 2018 / 18:54:02 (před 6 roky)
off

No, tak to vypadá dost zajímavě. Loki je moje oblíbená postava, miluju tu jeho podlost! Tom byl fakt výborný v Nočním recepčním. Na tenhle seriál se fakt těším :-P.

Allons-y, Alonso!
Editováno: 1x | Naposledy: 19. 9. 2018 / 18:54:51
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
19. 9. 2018 / 20:04:02 (před 6 roky)
off

Už několikrát jsem si říkal, že z Asgardu se dá vytěžit mnohem víc, než nabídly filmy. Sem s tím! :) A Wandu taky můžu. Samé dobré zprávy.

Editováno: 1x | Naposledy: 19. 9. 2018 / 20:04:51
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
19. 9. 2018 / 20:48:07 (před 6 roky)
off

Tak tohle rozhodně beru, pokud to kvalitně zpracují a pokud v tom opravdu bude Tom :)
A Elizabethina Scarlet Witch je taky jedna z mých nejoblíbenějších postav, takže i tento seriál bych vítala :) kdyby nám nevyšel film s Winter Soldierem, tak by jej mohli vytvořit taky jako seriál se Sebastianem Stanem...

pataaaaaa159 napsal(a):

Disney chce rozdrtit NETFLIX! :D chystá se docela velký "souboj" jak to tak vidím. To by ale mělo znamenat, že se budou chtít trumfovat lepšíma a lepšíma seriálama, což je pro nás diváky velmi dobrá zpráva :D

Wow, jestli se opravdu začnou takhle trumfovat, tak nás čekají opravdu epické seriály :D taky proti tomu vůbec nic nenamítám, jen mnohem více skvělých seriálů pro nás :)

What the fork?!
Forest
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
19. 9. 2018 / 21:28:52 (před 6 roky)
off
Nevada napsal(a):

No nevím. Připadne mi, že ve filmech už ho využili do mrtě. Seriál nepovažuji za úplně nejlepší nápad.

Také bych to radši zbytečně nerozpatlával. Zase tak moc toho nabídnout už nemůže a spíš by to mohlo nadělat víc škody než užitku

šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
20. 9. 2018 / 00:43:37 (před 6 roky)
off

Zrovna včera jsem se o tom bavila v práci s kolegyní. :D

Jestli to klapne a bude to mít dobrý děj? Tak paráda...A pokud v tom opravdu bude Tom? Tak asi není moc co řešit. ;)

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
Kyra01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
20. 9. 2018 / 18:16:11 (před 6 roky)
off

To je absolútne úžasné. Loki aj Scarlet Witch sú skvelí.

The wheel weaves as the wheel wills.
InaSe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
20. 9. 2018 / 22:27:55 (před 6 roky)
off

Když jsem si přečetla nadpis článku, hlavou mi bleskla reakce - No, jasně, bude to animované. A k mému překvapení, ono by to prý mělo býti hrané i s původními herci. Super. Tak uvidíme, co z toho nakonec vzejde.
Na Scarletku bych se ráda podívala. Takový Winter Soldier by mě velmi potěšil, ale možná si budu muset nechat zajít chutě. No nic. Ještě jsem se nevyjádřila k tomu Lokimu. Popravdě, nemám ho ráda, tudíž mi vůbec nebude chybět. Kecám. Moc ráda bych toho holomka záludného opět viděla živého. :-)

Optimisticko-realistický snílek, který rád kouká na seroše a filmy, nepohrdne zajímavou knihou a píše alespoň trochu zajímavé povídky.
Adík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
21. 9. 2018 / 20:08:20 (před 6 roky)
off

Nemám rád, když se nějaká firma takto očividně snaží rozdrtit konkurenci, ale zatím vše, co Disney oznámil o své streamovací službě zní prostě sakra dobře a ty jo, jim snad držím i palce. Jen ať pokračují v oznamování takových projektů.

kjama
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
21. 9. 2018 / 21:58:26 (před 6 roky)
off

Nevím, nevím... Jiní jsou k tomuto trochu skeptičtí. Zdá se mi, že si Tom tak trochu dává oddych od všeho, snad krom několika přednášek o divadle, či literatuře. A nejsem si jistá, jestli už nemá Lokiho plné zuby. Já bych ho také ráda viděla v jiných rolích...

You only live once unless you are a Winchester.
Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 9. 2018 / 00:41:36 (před 6 roky)
off

Na Scarlet Witch se těším, ve filmech na ni totálně kašlou a přitom by ji mohli hodně využít. Co sem viděl na netu, tak má v komixech dost zajímavé storylines.

Místo toho dají film Captain Marvel...