Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Good Cop (Netflix)
kate23
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
21. 9. 2018 / 22:34:13 (před 6 roky)
off

:-D tak na tohle se podívám hlavně kvůli Joshi Grobanovi :-D jako mlaďoch v Ally McBeal nebyl špatný :-) ale tady asi nedostane moc prostoru ke zpívání :-(

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
21. 9. 2018 / 22:36:44 (před 6 roky)
off
kate23 napsal(a):

ale tady asi nedostane moc prostoru ke zpívání :-(

V těch dvou epizodách, které jsem snesl, si paradoxně zazpíval jenom Tony Danza. :-D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 2. 2021 / 20:51:27 (před 3 roky)
off

Dokoukáno. Četla jsem si zpětně svůj názor z pilotu a v podstatě to platí i na celý seriál. Případy jsou epizodní a vesměs dobré, ale základním kamenem úrazu jsou pro mě postavy, především otec hlavního hrdiny. Ale celkově mi tady nesedl nikdo, možná snad jen parťačka, která byla takovým mixem Amy a Rosy z B99. Otec byl ale opravdu téměř nesnesitelný a nerdovský hlavní hrdina začal taky rychle nudit. Zrušení po první sérii nemrzí, i když seriál v závěru nabízí prostor k pokračování.

Závěr:
Cliffhanger. Epizodní případ se vyřeší. Tony vypátrá, kdo stojí za smrtí jeho ženy, která před pěti lety zemřela při automobilové nehodě. Pachatel zamíří do budovy, která se bude brzy bourat, a vytáhne zde schovaný kufr s penězi. Tony ho chce zastřelit, ale pachatel po něm také střelí a zboří strop, který se na oba sesype. Tony přežije, vezme kufr a zavčas utíká do bezpečí, než se budova sesune k zemi. Doma uvnitř kufru najde nejen peníze, ale také fotky své ženy, kterou někdo před smrtí sledoval, takže pravděpodobně nešlo o nehodu, ale nájemnou vraždu.