Diskuze k článku S lupou do historie: Sex and the City
kjama
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
23. 9. 2018 / 10:18:48 (před 6 roky)
off

Tyto slečny mi vždy přišly jako kdákající slepice a myslela jsem si, že to je tím, že jsem seriálu ještě nedorostla. Nyní jsem přibližně stejně stará jako hlavní hrdinkya pořád je to pro mě k nesnesení. Co se dá dělat. Přesto znám spoustu teenagerů, kterým se seriál líbí, tak nevím...

You only live once unless you are a Winchester.
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 9. 2018 / 12:27:22 (před 6 roky)
off

Pilot se mi moc nelíbil, ale pak už to bylo mnohem lepší. Seriál mě hodně bavil a všechny ty "kdákající slepice" jsem si i oblíbila...teda až na Carrie. To je prostě hrozná drama queen

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 9. 2018 / 16:16:54
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
23. 9. 2018 / 14:56:30 (před 6 roky)
on

Za mě jeden z nejlepších seriálů. První řada ale ještě není úplně ono. Seriál se hledá, charaktery upevňují a promluvy do kamery pak zmizí. Koukaly jsme na něj z mámou, když ho dávaly poprvé v televizi a rády se mrkneme i teď. Za mě nic ze svého kouzla neztratil (když nepočítám ty účesy a divná barevná saka prvních sérií).

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
23. 9. 2018 / 16:04:53 (před 6 roky)
off

Když jsem na něj koukala úplně poprvé jo přesně jak píšete "kdákající slepice "...jsem to nedala.Zkoušela několikrát a začala obráceně .o), od poslední řady sledovat až na začátek. Nakonec seriál je můj oblíbený a viděla jsem několikrát...

Jenny
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
23. 9. 2018 / 17:27:34 (před 6 roky)
off
Jenny17 napsal(a):

Zkoušela několikrát a začala obráceně .o), od poslední řady sledovat až na začátek.

Ano, to bych taky doporučovala. Já sama začala pravidelně sledovat někdy v polovině seriálu a až pak dokoukávala. :) Ono to opravdu není špatné, ale ty první díly jsou už podle mě pro dnešního sledovatele docela bez šťávy...

Bellezza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
23. 9. 2018 / 19:49:16 (před 6 roky)
off

Jeden z mojich obľúbených seriálov,ktorý môžem pozerať donekonečna...

STOUPA
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
24. 9. 2018 / 07:08:12 (před 6 roky)
off

Není to jeden z oblíbených, ale občas se rád podívám.

petruskaJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
24. 9. 2018 / 09:27:14 (před 6 roky)
off

Můj naprosto milovaný seriál, viděla jsem ho tolikrát, že to ani nespočítám ;-). Nejoblíbenější díly jsem schopná okamžitě citovat. První sérii ale moc nemusím, další série jsou mnohem lepší, nebojím se říct legendární! U nás se na něj kouká i táta B-).

Allons-y, Alonso!
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
25. 9. 2018 / 08:56:50 (před 6 roky)
off

naprostá srdcovka! je fakt, jak už tady pár lidí psalo, že ty začátky byly horší, ale to znamená, že kvalita seriálu jen a jen stoupala :-)

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?