ještě můžete dát Chucka že bude na jaře další série
Skoda SOA :/ dabing mi spatny neprisel a na usinani akorat :)
supernatural uz nebude v sezone 2012/2013 na cool alebo uz nebude vobec?
Je to mám ale radost. New girl. Ani jsem nevěděla, že se toho dočkám a navíc tak brzy.:)
hunterX napsal(a):
supernatural uz nebude v sezone 2012/2013 na cool alebo uz nebude vobec?
Z tý diskuze to vypadalo, že už vůbec...
Že budu vysielať New Girl, som vôbec netušila. :)
Potěšilo mě, že budou dávat Breakout Kings (doufám, že hlavně obě řady - ta druhá je mnohem lepší než první), ale za to mě zklamali, že přestanou dávat Supernatural :/
S New Girl spokojenost, akorát mě příšerně naštvali se Supernatural :( A místo X Faktoru bych taky spíš uvítala The Voice - to my přijde víc koukatelný
No takze jako vzdycky...Prima je sice kvalitativne lepsi nez Nova, ale vzhledem ke zvyku nesmyslne prestat vysilat serial, ktery ma jeste dalsich x sezon v originale, je proste vec, kterou osobne nedokazu prekousnout!
Shppen napsal(a):
No takze jako vzdycky...Prima je sice kvalitativne lepsi nez Nova, ale vzhledem ke zvyku nesmyslne prestat vysilat serial, ktery ma jeste dalsich x sezon v originale, je proste vec, kterou osobne nedokazu prekousnout!
Ono to není nesmyslně. Nikdo nekouká = proč to kupovat, když můžem koupit něco jinýho, na co někdo bude koukat... Stejně tak zahraniční televize neruší nesmyslně seriály. Všem jde prostě nakonec jen o prachy...
New girl a a Wilfred radost největší. Prima skutečně ví jak potěšit diváka. Ale je pravda že už žádný Supernatural zamrzí.
amelia.cz napsal(a):
New girl a a Wilfred radost největší. Prima skutečně ví jak potěšit diváka. Ale je pravda že už žádný Supernatural zamrzí.
Možná ho zakoupí konkurence :-)
Jackolo napsal(a):
Možná ho zakoupí konkurence :-)
Tak to asi radši ani ne, konkurence je schopná ho dávat každý všední den po půlnoci,nebo jinej příhodnej čas jak to má konkurence ve zvyku. :-)
Tak Supernatural možno nakoniec predsa získala NOVA. Neviem ako je tomu v ČR, ale v SR má Markíza zmluvu s Warner Bros a tak má k dispozícií celú ich knižnicu. Naopak JOJ má zmluvu s Fox a Disney (ABC). Bola by škoda zastaviť Supernatural po 6 sériách.
hunterX napsal(a):
Tak Supernatural možno nakoniec predsa získala NOVA. Neviem ako je tomu v ČR, ale v SR má Markíza zmluvu s Warner Bros a tak má k dispozícií celú ich knižnicu. Naopak JOJ má zmluvu s Fox a Disney (ABC). Bola by škoda zastaviť Supernatural po 6 sériách.
Nova má možnost první volby, ale rozhodně jí automaticky nepřipadly všechny tituly Warnerů. Například Teorii má Prima (dohodli se s Novou), a přitom je to také od Warnerů.
U nás má Prima smlouvu se třemi studii. Já vím o Disney a FOXu (stejně jako u JOJ), to třetí neznám.
jinak i Chuck byl od Warnerů